Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

niestety to samo jest w bytomskim schronisku , jest pies , potem nie ma , czasem nawet twierdzą ,że nigdy nie było ....a ja aż się boję pomyśleć , jaki wtedy los go spotyka!!! z jakimi psami był KOREK w kojcu???

Posted

pajunia napisał(a):
Pianka, mam zadzwonic i sie zapytac. Z kierownictwem mam dobry kontaktß

Boże:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: dziewczyny dowiedzcie się:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

co się stało ?? rozumiem Cię Pianka, sama straciłam kilka schroniskowych miłości:-( ale proszę napisz co się stało...
uśpili go ??
czy zagryzły psy ??

Posted

Pianka odezwij się..błagam! Ja dziś wyjeżdzam lampki świecić wracam w niedziele, ale mam nadzieje, że mnie rodzinka do kompa na chwile dopuści więc czekam na info!

Posted

No to mam dosyć na dzisiaj. Skończył się ten koszmarny dla mnie tydzień i pomyslałam, że najwyższy czas zająć się Korkiem. Pół godziny szukałam Koreczka na dogo. Pianka spróbuj nam powiedzieć co się stało. Nie zostawimy tego tak. Zrobię wszystko, żeby artykuł o tym co się stało się ukazał w ogólnopolskiej gazecie. Pianka, prosze napisz coś!!!!!

Posted

Schronisko w którym był Korek to schronisko w Rudzie Śl. , schronisko to nie cieszy się moją dobrą opinią.... :roll: Żal mi tych psiaków bardzo :( Pianko napisz co się stało.....

Posted

Przepraszam za pomyłkę. Masz może tam telefon? Za bardzo zaangażowałam się w znalezienie domu dla Korka, aby odpuścić. Pies nie znika tak po prostu. Chyba, że coś się stało, coś strasznego o czym biedna Pianka nie ma sił nam powiedzieć