bunia50 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 No to wypijemy razem. Czekamy z niecierpliwie na dalsze dobre wiadomości, oby juz z nowego domku Quote
Pianka Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 No i co nikt nie trzymał kciuków? ehhhh. Okazało się, ze ta pani jednak może jechac i z nami pojechała. Bardzo chciała Korka, ale mogła sobie z nim nie poradzić, bo jest troche starszą osobą. A Korek na dodatek cały czas się wiercił:roll: Ale przynajmniej pani wzieła biedaka, który miał jeszcze mniejsze szanse na adopcje od Korka:p Później przyszła jakaś pani zobaczyc Korka:-o Ja nawet nie wiedziałam, że ma ktoś przyjść:mad: Pani chyba siedziała z Korkiem 2h, patrzyliśmy nawet czy Korek wejdzie jej do auta. Wiecie co on zrobił? Jak sie otworzyło dzwi to od razu wskoczył:-o Ale pani otatecznie go nie wzieła, bo do niej przychodzi różna rodzina z psami i jest ryzyko, że Korek się pogryzie z psami. No i czekamy dalej. Quote
Pianka Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 KOREK CZEKA NA DOM! Na zdjęciach z moja siostrą:loveu: Quote
zaba14 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 szkoda ze go nie wzieła... :( do nas tez wiele osob chcialo przychodzic z swoimi psami, ale na wstepie zakazujemy... dom jest dla naszego psa.. a w odwiedziny idzie sie bez czworonoga :eviltong: Quote
jnk Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Żaba, właśnie tak to powinno wyglądać. Dom jest dla psa rezydenta, a nie dla gości z czworonogami. Ta pani - choć na początku opowieści b. mi się spodobała - jednak nie była do końca w porządku. :mad: Pianka, ale masz fajną siostrę! Niezła laska! :) Quote
agula Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 kurcze:-( szkoda, że nie pojechała do domku. Quote
syla00 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Korek na powierzchnie! Pływamy, pływamy Quote
Pianka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Pięknie jest nocą wierzyć w światło Pieknie jest samotnie wierzyć w prawdziwy dom:-( Quote
ewatr Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 płyniemy do góry jak na Korek przystało :multi: Quote
bunia50 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Oh, Pianka nie jesteś samotna w tych marzeniach o domu dla Korka. My wszyscy tutaj o tym domku marzymy. ALe co dalej... Czas leci, zbliża się zima. Może chociaz jakiś domek tymczasowy by się znalazł tam u ciebie. Napisz parę słów o Korku, jak się teraz czuje, jak zachowuje. To schronisko to dla niego pewnie katorga i im szybciej stamtąd pójdzie tym lepiej, dla niego i dla nas. Quote
Pianka Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 "bunia50" napisał(a):Czas leci, zbliża się zima. Właśnie zima. Jak ja sobie przypomne jego ostatnią zime to mnie ciarki przechodzą. Boje się, że on jej nie przeżyje:-( "bunia50" napisał(a):Może chociaz jakiś domek tymczasowy by się znalazł tam u ciebie. Jakby to ode mnie zależało to by już dawno był u mnie. Rodzice w życiu się nie zgodzą:shake: "bunia50" napisał(a):Napisz parę słów o Korku, jak się teraz czuje, jak zachowuje. Po kastracji jest trcohe spokojniejszy, ale minimalnie, tak, ze osoby które go nie znają tak dobrze jak ja nic nie widzą. Już tak nie warczy na inne psy, ale zdarza mu się. Szczególnie z zazdrości. Quote
syla00 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Korek wypływa! Domek tymczaswoy to szczyt naszych marzeń. Quote
ewatr Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 a jakby tak w nazwie wątku napisac ze tymczas potrzebny i gdzie on przebywa - miasto :???: Quote
syla00 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ewatr napisał(a):a jakby tak w nazwie wątku napisac ze tymczas potrzebny i gdzie on przebywa - miasto :???: Ruda Śląska (śląsk) Quote
agula Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 ewatr napisał(a):a jakby tak w nazwie wątku napisac ze tymczas potrzebny i gdzie on przebywa - miasto :???: może zmiana tytułu cos pomoże Quote
bunia50 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Pianka, a może ty go weźmiesz na tymczas. Może rodzice się zgodzą. My możemy dołożyć sie do jego utrzymania, żebyście nie mieli kosztów i będziemy dalej szukać. Napisz coś o jego charakterze, czy lubi małe dzieci, jak reaguje na koty i inne psy. Quote
ewatr Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 dzien dobry :lol: zapraszam na 1 strone :cool3: Quote
Pianka Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 "ewatr" napisał(a):a jakby tak w nazwie wątku napisac ze tymczas potrzebny Myślicie, że to pomoże? "ewatr" napisał(a):i gdzie on przebywa - miasto Miejscowości nie będe podawać. Bo potem ludzie zamiast kontaktowac sie ze mną dzwonią albo jadą do schronu. Tak jak ta pani co przyjechała oglądac Korka. Jakby mnie nie było w schronie to mogliby jej powiedzieć, ze takiego psa nie ma. "bunia50" napisał(a):Pianka, a może ty go weźmiesz na tymczas. A moze ty go weźmiesz?:razz: "bunia50" napisał(a):Może rodzice się zgodzą. Nie zgodzą sie. Kiedyś znalazłam szczeniaka wyrzuconego z samochodu. Nie mogłam go tak zostawić, zabrałam do domu. To rodzice ryczeli po mnie żebym go odniosła z powrotem. W końcu pozwolili zostawić go jeden dzień a potem do schronu oddać:-( "bunia50" napisał(a): My możemy dołożyć sie do jego utrzymania, żebyście nie mieli kosztów i będziemy dalej szukać. Ale to chyba nie o to chodzi. "bunia50" napisał(a):Napisz coś o jego charakterze, czy lubi małe dzieci, jak reaguje na koty i inne psy. Wszystko jest na pierwszej stronie. Dom bez kotów i psów. Dzieci lubi, nawet bardzo. Ale wiadomo, ze nie będzie tolerował jak dziecko będzie traktowało go jak zabawke. Nie nawidzi jak sie go podnosi. Ostatnio chcieliśmy mu obejrzeć te szwy po kastracji, to za nic nie dał sie podnieść. Chyba musze go nauczyc, że przy podnoszeniu nic mu sie nie stanie. Quote
bunia50 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Wszytsko wiem, zrobię sobie ulotkę z Korkiem i adresem strony dogomanii i będe wszystkim rozdawać. Nie mam lepszego pomysłu w tej chwili. Nie ukrywam, że bardzo bym chciała pomóc Korkowi w znalezieniu domu. A im więcej osób o nim się dowie, tm lepiej Quote
Recommended Posts