Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magenka1 napisał(a):
właśnie przelałam 10 zł jeszcze po Opaliku od AnnyA,
Precelek w końcu będzie na plusie u Renatki

Tak,potwierdzam,dostałam,dziekuje serdecznie:)
U nas wszystko dobrze,trochę dogo szalało i nie chciało mnie dopuścić:mad:,trochę byłam chora i juz jest ok,ale najważniejsze że nic sie nie dzieje złego z Precelkiem.Jest grzeczniutki,spokojniutki,nie jest jakis bardzo wylewny w kontaktach z człowiekiem,ale za to psiaki juz mu nie przeszkadzają,w sensie,że nie zwraca na nie uwagi:).Na dniach pouzupełniam wszystkie swoje wątki w fotki,oczywiście tutaj też:)

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki dziewczynki za wszystko:):loveu:
U Precelka wszystko dobrze,po niedzieli podjadę z nim i z Puniem na badania krwi,bo teraz byłam i nie było jakis tam odczynników.
Porobię fotki,ale wybaczcie,ze mnie mało było.Wczoraj umarła mi babulisia jamniczusia,po 2 miesiącach walki o nią.Niestety nie udało się:-(.
Jedne psiaczki są mocniejsze,inne słabsze,ale jakos ciagniemy ten wózek chorób i słabości.Oby jak najdłużej...

Posted

U Precelka wszystko dobrze:)
Jutro będą badania i od razu wyniki,to wkleję.

Wczorajsze fotki:)

Ide sie przejść;)

Może w łazience będzie cos ciekawego?:p

E,w łazience nie ma nic dobrego dla psiaków,wracam:)

Paniusiu,gdzie po oczach tym błyskiem,no gdzie:mad:;)

Posted

Jestesmy po badaniach,Precelek jak zwykle był baaardzo niezadowolony,kłapał ząbkami na prawo i lewo;)
No ale udało sie pobrac krew i badania wyszły ok:)

Wcześniejsze wyniki dla porównania
Aspat-42 norma do 37
ALAT-33 norma do 50
mocznik-26 norma do 45

Teraźniejsze wyniki
Aspat-11,9 norma do 37
ALAT-24,3 norma do 50
mocznik-54 norma do 45

Czyli próby wątrobowe obniżyły się i są w normie :)
podwyzszył sie mocznik troszke ponad norme,ale to niby nic nie znaczy,u psa w takim wieku tak podobno może być.Będziemy obserwować i za dw tygodnie zrobimy powtórkę badań

A tak poza tym to u Precelka wszystko dobrze:)

Posted

Kochane:loveu:,u Precelka wszystko dobrze,nie dzieje się nic niepokojącego:).Jest zgodny,grzeczny,ma apetyt,no idealny psiaczek,ale nie przytulaczek.To bardziej taka Zosia-samosia;)

• 3 weeks later...
Posted

U nas wszystko dobrze,byłam na kontrolnym badaniu krwi i wyniki są dobre:)
Aspat-19,1 norma do 37
ALAT-26,9 norma do 50
mocznik-49 norma do 45

Czyli zdrówko dopisuje i to jest najważniejsze:)
Za 2 dni będzie u mnie Magda(migdalena) i porobi nowe fotki chłopaczkowi i innym psiaczkom:)

Dostałam w spadku po babuni-jamniczusi

• 70zł od Reno2001 dla Precelka-dziekuję serdecznie:loveu:

• Posted

Jesteśmy,żyjemy i mamy sie dobrze:)
    Niestety Migdalena nie dojechała,ale ma być kilka dni po nowym roku.W oczekiwaniu na jej profesjonalne fotki,wstawię kilka swoich-wczorajszych:)
    Precelka najczęściej można zastać chodzącego po przedpokoju i pokoju młodszego syna,bo tam sobie wybrał miejsce do przesiadywania i do spania:)Tu nie ma innych psiaków i Precelek czuje sie tu lepiej niz w duzym pokoju,gdzie są inne psiaki

Wszystkie zdjęcia są podobne do siebie,bo Pan Jamnik(mój mąz mówi do niego-Panie Jamniku;)) jest powolny,spokojny,taki człapiący dziadzio,nie skacze,nie wariuje,także zdjęcia z szaleństw Pana Jamnika są niemożliwe do zrobienia,bo Pan jamnik po prostu nie szaleje;)
    Potem wstawię jeszcze parę fotek:)

• 3 weeks later...
    • 3 weeks later...
    Posted

Dopiero weszłam do Precelka i zobaczyłam Zębalka.Wlazłam prędko na jego wątek,a psiak już umarł:-(

A u naszego Precelka bez zmian,chłopak grzeczny,bezproblemowy,cichutki,spokojny,no taka pierdułka:loveu:
    Byłam wczoraj u weta,Precelek waży 7,800,a wyniki ma książkowe:)
    [IMG]http://img546.imageshack.us/img546/9633/016qe.jpg[/IMG]

Jedynie mocznik ciut ciut powiększony,ale i tak niższy od ostatniej wizyty.Powinien wynosić do 45,a u Precla jest 53,także biorąc pod uwagę wiek i to,że kreatynina jest ok,to nie jest nic niepokojącego.Wątrobowe wyniki-rewelka:)

Nasz Pan jamnik w fazie snu;)
    [IMG]http://img830.imageshack.us/img830/133/precel.jpg[/IMG]

[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/1443/precel1.jpg[/IMG]

[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/3451/001igk.jpg[/IMG]

I tak jak grzecznie i aniołkowato wygląda jak śpi,to tak samo zachowuje sie jak nie śpi:)
    Czy Precelek ma jakieś ogłoszenia?