grzenka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Super chłopak:loveu:a uchole i krzywe nóżki po prostu obłędne:loveu: Quote
Awit Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 O, a ja właśnie zobaczyłam szczęśliwca, przeuroczy:-) Quote
magenka1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 właśnie przelałam 10 zł jeszcze po Opaliku od AnnyA, Precelek w końcu będzie na plusie u Renatki Quote
Secia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Precelku, szczęściarzu mizianka znad zimnego morza od ciotki :-) Quote
Lionees Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 magenka1 napisał(a):właśnie przelałam 10 zł jeszcze po Opaliku od AnnyA, Precelek w końcu będzie na plusie u Renatki Tak,potwierdzam,dostałam,dziekuje serdecznie:) U nas wszystko dobrze,trochę dogo szalało i nie chciało mnie dopuścić:mad:,trochę byłam chora i juz jest ok,ale najważniejsze że nic sie nie dzieje złego z Precelkiem.Jest grzeczniutki,spokojniutki,nie jest jakis bardzo wylewny w kontaktach z człowiekiem,ale za to psiaki juz mu nie przeszkadzają,w sensie,że nie zwraca na nie uwagi:).Na dniach pouzupełniam wszystkie swoje wątki w fotki,oczywiście tutaj też:) Quote
Secia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Precelku przesyłam trochę jodu morskiego dla zdrowotności :-) Czaruś zaprasza na bazarek z biżu :-) http://www.dogomania.pl/threads/196187-Biżuteria-dla-Czarusia-na-diagnozę-do-18.11.10-Zapraszam Quote
Lionees Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Dzięki dziewczynki za wszystko:):loveu: U Precelka wszystko dobrze,po niedzieli podjadę z nim i z Puniem na badania krwi,bo teraz byłam i nie było jakis tam odczynników. Porobię fotki,ale wybaczcie,ze mnie mało było.Wczoraj umarła mi babulisia jamniczusia,po 2 miesiącach walki o nią.Niestety nie udało się:-(. Jedne psiaczki są mocniejsze,inne słabsze,ale jakos ciagniemy ten wózek chorób i słabości.Oby jak najdłużej... Quote
Lionees Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 U Precelka wszystko dobrze:) Jutro będą badania i od razu wyniki,to wkleję. Wczorajsze fotki:) Ide sie przejść;) Może w łazience będzie cos ciekawego?:p E,w łazience nie ma nic dobrego dla psiaków,wracam:) Paniusiu,gdzie po oczach tym błyskiem,no gdzie:mad:;) Quote
Lionees Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Jestesmy po badaniach,Precelek jak zwykle był baaardzo niezadowolony,kłapał ząbkami na prawo i lewo;) No ale udało sie pobrac krew i badania wyszły ok:) Wcześniejsze wyniki dla porównania Aspat-42 norma do 37 ALAT-33 norma do 50 mocznik-26 norma do 45 Teraźniejsze wyniki Aspat-11,9 norma do 37 ALAT-24,3 norma do 50 mocznik-54 norma do 45 Czyli próby wątrobowe obniżyły się i są w normie :) podwyzszył sie mocznik troszke ponad norme,ale to niby nic nie znaczy,u psa w takim wieku tak podobno może być.Będziemy obserwować i za dw tygodnie zrobimy powtórkę badań A tak poza tym to u Precelka wszystko dobrze:) Quote
Mika31 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 bardzo się ciesze że uszasty Precelek ma tak dobrze na stare lata wszystko dzięki tobie Renatko Quote
Lionees Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Kochane:loveu:,u Precelka wszystko dobrze,nie dzieje się nic niepokojącego:).Jest zgodny,grzeczny,ma apetyt,no idealny psiaczek,ale nie przytulaczek.To bardziej taka Zosia-samosia;) Quote
Mika31 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 szkoda że nie przytulak ale może za dużo złego przezył pozdrowienia Quote
Lionees Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 U nas wszystko dobrze,byłam na kontrolnym badaniu krwi i wyniki są dobre:) Aspat-19,1 norma do 37 ALAT-26,9 norma do 50 mocznik-49 norma do 45 Czyli zdrówko dopisuje i to jest najważniejsze:) Za 2 dni będzie u mnie Magda(migdalena) i porobi nowe fotki chłopaczkowi i innym psiaczkom:) Dostałam w spadku po babuni-jamniczusi 70zł od Reno2001 dla Precelka-dziekuję serdecznie:loveu: Quote
Lionees Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Jesteśmy,żyjemy i mamy sie dobrze:) Niestety Migdalena nie dojechała,ale ma być kilka dni po nowym roku.W oczekiwaniu na jej profesjonalne fotki,wstawię kilka swoich-wczorajszych:) Precelka najczęściej można zastać chodzącego po przedpokoju i pokoju młodszego syna,bo tam sobie wybrał miejsce do przesiadywania i do spania:)Tu nie ma innych psiaków i Precelek czuje sie tu lepiej niz w duzym pokoju,gdzie są inne psiaki Wszystkie zdjęcia są podobne do siebie,bo Pan Jamnik(mój mąz mówi do niego-Panie Jamniku;)) jest powolny,spokojny,taki człapiący dziadzio,nie skacze,nie wariuje,także zdjęcia z szaleństw Pana Jamnika są niemożliwe do zrobienia,bo Pan jamnik po prostu nie szaleje;) Potem wstawię jeszcze parę fotek:) Quote
magenka1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Renatko ja wiem, że Ty masz zapełniony domek ale zobacz co ja wynalazłam takie małe cudo nie ma on nic może jak Ci się zwolni miejsce [FONT=Comic Sans MS] http://www.dogomania.pl/threads/200164-Dziadek-Z%C4%85bek-w-schronisku-Jego-szanse-malej%C4%85-z-ka%C5%BCdym-dniem...Zerknij... [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
Lionees Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Dopiero weszłam do Precelka i zobaczyłam Zębalka.Wlazłam prędko na jego wątek,a psiak już umarł:-( A u naszego Precelka bez zmian,chłopak grzeczny,bezproblemowy,cichutki,spokojny,no taka pierdułka:loveu: Byłam wczoraj u weta,Precelek waży 7,800,a wyniki ma książkowe:) [IMG]http://img546.imageshack.us/img546/9633/016qe.jpg[/IMG] Jedynie mocznik ciut ciut powiększony,ale i tak niższy od ostatniej wizyty.Powinien wynosić do 45,a u Precla jest 53,także biorąc pod uwagę wiek i to,że kreatynina jest ok,to nie jest nic niepokojącego.Wątrobowe wyniki-rewelka:) Nasz Pan jamnik w fazie snu;) [IMG]http://img830.imageshack.us/img830/133/precel.jpg[/IMG] [IMG]http://img145.imageshack.us/img145/1443/precel1.jpg[/IMG] [IMG]http://img17.imageshack.us/img17/3451/001igk.jpg[/IMG] I tak jak grzecznie i aniołkowato wygląda jak śpi,to tak samo zachowuje sie jak nie śpi:) Czy Precelek ma jakieś ogłoszenia? Quote
Recommended Posts