Tymonka Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Witamy na wątku :) deklaracja stała , to suma pieniążków którą deklarujesz się wpłacać na utrzymanie psików co miesiąć , aż do momętu znalezienia przez nie domu , w przypadku Flipa i Flapa trzeba się liczyć z tym , że będzie to deklaracja dożywotnia . Wpłacamy deklaracje na konto psików które podaje na PW (prywatna wiadomość ) . Quote
deancraft Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Dziękuję :) Na razie mogę zadeklarować stałe 50zł Ile jeszcze czasu zostało na zbiórkę? Quote
3 x Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Anja2201']Witamy na wątku :) deklaracja stała , to suma pieniążków którą deklarujesz się wpłacać na utrzymanie psików co miesiąć , aż do momętu znalezienia przez nie domu , w przypadku Flipa i Flapa trzeba się liczyć z tym , że będzie to deklaracja dożywotnia . Wpłacamy deklaracje na konto psików które podaje na PW (prywatna wiadomość ) .[/QUOTE] Anja czasami ludzie deklaruja tez pieniązki na jakiś czas sama tak robiłam ze deklarowałam na pół roku na tzn wszelki wypadek a potem jak było z finansami ok przedłuzalam po prostu deklarację piszę żeby się ktoś nie zraził ze na przez 5 lat coby się nie działo musi wpłacać pieniązki Quote
Tymonka Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='deancraft']Dziękuję :) Na razie mogę zadeklarować stałe 50zł Ile jeszcze czasu zostało na zbiórkę?[/QUOTE] Bardzo dziękujemy , brakuje już tylko 215 zł :) Quote
ocelot Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Kochani już nie jest tak źle:):) Jeszcze trochę. Quote
Ewanka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Do góry chłopaki ... niech jak najwięcej ciotek i wujków tu trafi :) niestety finansowo w tej chwili nie mogę pomóc :/ Quote
Betta Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 zapisuję.......... juz troche jestem na dogo a jeszcze nie doczytałam co to ta tomaszowska mordownia .... jednak staruszki bliskie memu sercu Quote
fona Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 POproszę o numer konta, wpłynie 20 zł za tusz i coś jeszcze :) Quote
Tymonka Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='fona']POproszę o numer konta, wpłynie 20 zł za tusz i coś jeszcze :)[/QUOTE] Pieniążki za tusz wpłynęły już na moje konto :) Quote
fona Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 ojej, to jeszcze ja poprosze, bo mam jednorazowa wplate dla staruszkow. Quote
deancraft Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Będą może jeszcze jakieś zdjęcia piesków? Quote
Czarodziejka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Fonka - dziękujemy za wsparcie! Wciąż pamiętam, jak bardzo wspierałaś mnie w leczeniu i utrzymaniu staruszki Saby - onki, któa odeszła na nowotwór kości... Quote
fona Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Oj, Sabcia, kochana psina. Niech tym staruniom też się uda do Ciebie pojechać... Quote
Tymonka Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Czy wszyscy dostali nr konta???Bo już się pogubiłam Quote
mysza 1 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ja dostałam, dziękuję. Podnoszę staruszki, coraz mniej czasu...:shake: Quote
Ania i Kajber Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='mysza 1']Ja dostałam, dziękuję. Podnoszę staruszki, coraz mniej czasu...:shake:[/QUOTE] Myślę, że Flipowi i Flapowi sie uda, ale co bedzie z tymi pozostałymi 4-ma ON-kowatymi staruszkami? Może napiszcie do Gitty do Rokitna, wyślijcie jej zdjecia, napiszcie, że grozi eutanazja, moze weźmie chociaż sunię bez łapki, Gitta zawsze lituje sie nad straszymi, zwłaszcza suniami, bierze na bezpłatne DT. Co prawda woli małe, ale jeśli sunia jest wieksza , a starsza , spokojna i nie zaczepia innych to moze.. Tak, myśle, że sunia po amputacji, której grozi eutanazja ma szanse u Gitty. W piątek jadą dwa psiaki do Gitty z Łodzi. może uda sie zgrać... Mail do Gitty: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Jakby co, to dajcie mi znac na pw. Quote
kaskadaffik Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Dziadeczki trzymam mocno kciuki za Was !!! a za pozostałe zostaje tylko się modlić, bo nie wiem, co zrobić.... Quote
mysza 1 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Do góry psiaki. Ocelot wspominała, że założy wątek pozostałym, nie wiem czy zdąży... Quote
ocelot Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Nie zdążę. Dzięki jednemu idiotycznemu telefonowi w sobotę rozpętało się piekło. W niedzielę nie pozwolono zrobić zdjęć psom z Wysokiej. Czyli tym 4. Nie będę mieć już informacji o psach przeznaczonych do uśpienia. Dziękuję wszystkim którzy potrafią spieprzyć 4-letnią pracę, wypracowane kompromisy. Dziękuję wszystkim wolontariuszom, którzy nie ogłaszają psów tylko wszczynają burdy w imię rzekomej walki. Na razie tracą na tym tylko nasze psy. Jestem rozgoryczona. Cztery lata pracy i jeden telefon i jeden mail. Quote
Recommended Posts