Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dlatego nie podobają mi się adopcje do firm... Do pilnowania jest monitoring, nie psy...

W Azylu jest pies, który przez dziesięć lat pilnował firmy... Nieufny, wycofany, bez oka...
Była też suczka, piękna i wyjątkowa ONka merle - trudna, nie akceptująca innych zwierząt, dzieci - bo pewnie tego nie znała, latami stojąc za płotem... Odeszła w zeszłym roku, ostatnie lata spędzając w schronie...

Tak im się ludzie odwdzięczają za lata pracy i wierności :(

Posted

I co z tym onkiem i onkowatym, które pilnowały firmy? Mamy 2 x po 100 zł na początek jednorazowo. Macie jakiś pomysł na nie? (jak rozumiem sunia bez łapki bezpieczna w miarę...)

Posted

mysza 1 napisał(a):
I co z tym onkiem i onkowatym, które pilnowały firmy? Mamy 2 x po 100 zł na początek jednorazowo. Macie jakiś pomysł na nie? (jak rozumiem sunia bez łapki bezpieczna w miarę...)

+ 20zł od mojej siostry+15zł od mojej mamy czyli jednorazowo jest 235 zl

Posted

Są zaszczepieni i zaczipowani.
Na opuszczenie schronu czekamy na Anię kiedy będzie mogła chłopców zawieźć.
Nie wiem co z sunią z amputowaną łapką jest dzikawa i ośmiela się tylko przy koleżance.

Posted

Ok , wstępnie (bardzo wstępnie ) jestem umówiona na transport (za zwrot kosztów ) za półtora tygodnia , więc jeśli ktoś ma pomysł na transport wcześniej to piszcie . Przepraszam ,że tak żadk się odywam , ale mam ostatnio urwanie głowy ...