Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Czarodziejka']Kiedy biedaki mają termin eksterminacji? Jeżeli zadecydujecie przywieźć je do mnie, to kiedy?[/QUOTE]

Termin będzie ciut przedłużony jak powiemy , że oba zabieramy . Chyba już zdecydowaliśmy , a przyjadą jak tylko uzbieramy choć część deklaracji i znajdziemy transport .

Posted

Dziekuje za zaproszenie. Moge tylko jednorazowo - 20 zl.. No chyba, ze 5 zl stalej chcecie, bo więcje nie mogę naprawdę..

Nie wiem gdzie mieszka Czarodziejka, ale jesli to Mazowsze to moze z transportem pomoge, choc tez nie moge obiecac w tej chwili.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Mieszkam niedaleko Łodzi.[/QUOTE]

No tak, to troche bez sensu, zeby jechac z Warszawy do Tomaszowa i do Lodzi, skoro w sumie to jestescie dosc blisko... Najlepiej chyba by bylo kogos z Lodzi poprosic.

Posted

szybki bazarek kup teraz, mam nadzieję, że ktoś zaraz kupi :)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/191876-Nowa-torba-z-Berlina-70-s-Up-pomoc-staruszkom-bardzo-potrzebna!!!?p=15283183#post15283183[/URL]

Posted

[quote name='marzenkap']też jestem , moogę wpłacić jednorazowo 50zł na początku wrzesnia[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy :)
[QUOTE]To ja dam 30zł stałej.[/QUOTE]

Ciociu ty chyba już nie powinnaś , ale bardzo dziękujemy :)
[QUOTE]Dziekuje za zaproszenie. Moge tylko jednorazowo - 20 zl.. No chyba, ze 5 zl stalej chcecie, bo więcje nie mogę naprawdę..[/QUOTE]

Każda złotówka stałej deklaracji jest nam bardzo potrzebna , bardzo dziękujemy

Posted

KURCZE,JAK TU DEKLAROWAĆ ,JAK SAMA ZEBRZĘ U INNYCH.:oops: MOZE ŻEBRAC I DLA WAS? ;)INACZEJ NIE MOGE POMÓC. TYLE DEKLARACJI ,ZE SIE BOJĘ O KAZDY MIESIĄC ,CZY ZDOŁAM ZAPŁACIC(BEZROBOTNA JESTEM) WSZYSTKO CO ZDOŁAM UCIUŁAC IDZIE NA PSIAKI.CIOTECZKI NIE GNIEWAJCIE SIĘ:shake:

Posted

Kochani dla tych psów każdy dzień się liczy i jest ważny. One i tak za długo to nie pożyją.
Nie wiem jak można wywalić na ulicę dwa stareńkie psy. I choler.
Jak się one musiały czuć zagubione.

Posted

[quote name='aldona_b']ja daję teraz 40 zł a od września deklaracji stałej 15 zł i na jakie konto wpłacić?[/QUOTE]

ogromnie dziękuje , ja ze swojej strony postaram się załatwić darmowy transport , ale narazie nic nie obiecuje ....