wszpasia Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Piękny Niko wybacz, ale przyszłam prosić o pomoc dla 6letniej jamnikowatej suczki w baaardzo zaawansowanej ciąży i z guzami - BŁAGAM, POMÓŻCIE ZROBIĆ JEJ ABORCYJNĄ I ZOPEROWAĆ GUZY ZANIM BĘDZIE DLA NIEJ ZBYT PÓŹNO. http://www.dogomania.pl/threads/1982...z%C3%B3w.PILNE Quote
kasiainat Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='ema']Do pełni szczęścia Nikowi brakuje tydzień czasu. Czekamy na wolontariusza. Mamy ogromną nadzieję ,że 17.12. Niko zamieszka w nowym domu na wsi pod Raciborzem. ema jeśli Niko do Was trafi zyskacie niesamowitego członka rodziny ;-) Jeszcze nie wyjechał a ja już za nim tęsknie :-) Taki jestem fajowy :razz: a taki słodki :loveu: Quote
ema Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jesteśmy umówieni na piątek. Nikuś zostanie przywieziony do nas do Raciborza. Bardzo sie cieszymy :multi:. A nasz kot to coś wyczuwa, bo od dwóch dni ciągle się łasi i nas nie opuszcza na krok.:-o Quote
Atomowka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Świetne wiadomości. Niko masz jednak szczęście chłopaku :) Quote
ema Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Niko już u nas. Zaklimatyzował się bardzo szybko. Ale widać, że jeszcze tęski. Jest super psiakiem. Szaleje na śniegu, ma fajny zwyczaj podawania łapek, i chce aby je głaskać. Pierwsza noc przeminęła bardzo spokojnie - ;) Niko spał w salonie w towarzystwie naszego kota. Trzymajcie kciuki za Niko. Quote
_bubu_ Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Niko do nowego domku wszedł dosyć pewnie ( jak na niego ) . Myślałam, że będzie dużo gorzej. A tymczasem mnie zaskoczył :) Na pewno domek mu się spodobał bo zaraz zaczął zwiedzać. Myślę, że będzie bardzo szczęśliwy. Cieszę się , że dostał taką szansę . Żeby tylko by grzeczny i nie rozrabiał za bardzo ;) Trzymamy kciuki ! Quote
Awit Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Oby już całe swoje życie spędził w tym domku:-) Quote
ema Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Pozdrowienia do Nikusia. jest wspaniale. Niko zaklimatyzował się na dobre. Wczoraj zostal sam z kotem na 4 godziny. Jak wrociliśmy , było wszystko ok. Zrobił sobie tylko " legowisko" z moich kapci i starego szlika, ale nic nie było zniszczone.Jak pamiętam, poprzednie nasze dwa psy, jak były młode też tak okazywały uczucia lub tęsknotę. Potem z tego wyrosły. W nocy jest też wszystko w njlepszym porządku. Niko szaleje na śniegu , gania za śnieżkami , oraz z owczarkiem mojego brata, ( niestety oddziela ich jeszcze siatka ogrodzeniowa, ale myślę , że to kwestia czasu). Mamy dużo fotek, obiecałam, że wyślemy. Myslę, że dzisiaj znajdzemy czas wieczorem, to zobaczycie Nikusia. Quote
togaa Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Niko...łobuziaku! Bądż grzeczny i doceń nowy,wyczekany domek!:razz: Quote
_bubu_ Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 bardzo dziękuję za zdjęcia :) Widać , że Nikuś jest bardzo szczęśliwy :) Quote
Atomowka Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 [quote name='_bubu_'] haha słodziak :) Quote
Recommended Posts