Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ema']Do pełni szczęścia Nikowi brakuje tydzień czasu. Czekamy na wolontariusza. Mamy ogromną nadzieję ,że 17.12. Niko zamieszka w nowym domu na wsi pod Raciborzem.

ema jeśli Niko do Was trafi zyskacie niesamowitego członka rodziny ;-)
Jeszcze nie wyjechał a ja już za nim tęsknie :-)

Taki jestem fajowy :razz:

a taki słodki :loveu:

Posted

Jesteśmy umówieni na piątek. Nikuś zostanie przywieziony do nas do Raciborza.
Bardzo sie cieszymy :multi:. A nasz kot to coś wyczuwa, bo od dwóch dni ciągle się łasi i nas nie opuszcza na krok.:-o

Posted

Niko już u nas. Zaklimatyzował się bardzo szybko. Ale widać, że jeszcze tęski. Jest super psiakiem. Szaleje na śniegu, ma fajny zwyczaj podawania łapek, i chce aby je głaskać. Pierwsza noc przeminęła bardzo spokojnie - ;) Niko spał w salonie w towarzystwie naszego kota. Trzymajcie kciuki za Niko.

Posted

Niko do nowego domku wszedł dosyć pewnie ( jak na niego ) . Myślałam, że będzie dużo gorzej. A tymczasem mnie zaskoczył :) Na pewno domek mu się spodobał bo zaraz zaczął zwiedzać.
Myślę, że będzie bardzo szczęśliwy. Cieszę się , że dostał taką szansę . Żeby tylko by grzeczny i nie rozrabiał za bardzo ;) Trzymamy kciuki !

Posted

Pozdrowienia do Nikusia. jest wspaniale. Niko zaklimatyzował się na dobre. Wczoraj zostal sam z kotem na 4 godziny. Jak wrociliśmy , było wszystko ok. Zrobił sobie tylko
" legowisko" z moich kapci i starego szlika, ale nic nie było zniszczone.Jak pamiętam, poprzednie nasze dwa psy, jak były młode też tak okazywały uczucia lub tęsknotę. Potem z tego wyrosły. W nocy jest też wszystko w njlepszym porządku. Niko szaleje na śniegu , gania za śnieżkami , oraz z owczarkiem mojego brata, ( niestety oddziela ich jeszcze siatka ogrodzeniowa, ale myślę , że to kwestia czasu). Mamy dużo fotek, obiecałam, że wyślemy. Myslę, że dzisiaj znajdzemy czas wieczorem, to zobaczycie Nikusia.