Cerber Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 cześć kochana :) piękności moje na foteczkach widzę...:loveu: :loveu: :loveu: co tam u Ciebie słychać>???? Quote
drzalka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 ale pysiol.. słodziutki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wyjątek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 bonita napisał(a):Ślicznota :loveu: Ile fotków nowych domowych i spacerowych:loveu: Dobrydzionek słoneczny i ciepły :) Dzieńdoberek :multi: No postarałam sie troszkę, bo ostatnio zaniedbałam robienie fotek, szczególnie spacerowych:roll: evaxon napisał(a):czesc:multi: ooo pluje patykiem:loveu: Hej hej :) No pluła strasznie, przez cały spacer Ale nie dała patykowi za wygrana i zostały z niego tylko te wyplute resztki:evil_lol: Imbir1 napisał(a):cześć dziewczyny :multi::multi: wreszcie nadrabiamy zaległości:cool3: piękne pysio:loveu: w sam raz do całowania:p buziole od Imbirka:lol: Dziękujemy za Imbirkowe buziole!! :D No i za komplemet:oops: Cerber napisał(a):cześć kochana :) piękności moje na foteczkach widzę...:loveu: co tam u Ciebie słychać>???? Cześć Luizko!! To niegrzeczne piekności steskniło sie za Toba i Cerberkiem;) Ostatnio tak rzadko bywaliscie na dogo, a u nas tym bardziej:shake: madzia i medor napisał(a):Jakbym Medorka mojego widziała ;) :loveu: Tez taki niewychowany i ludziom język pokazuje??? ;):evil_lol: tygra napisał(a):jak sobie myśli obrazowo Myśli??? :D Ona tylko udaje, że krakersa nie widzi:evil_lol: Gdzieś w bok tykm wzrokiem, że niby "co złego to nie ja" :razz: Quote
Wyjątek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Imbir1 napisał(a):Bry dzionek :lol: Hej hej w nowym dniu!! Takim właśnie mega słonecznym :D evaxon napisał(a):Berek kochani :multi: Witamy Tigerki! U Was tez tak gorąco i pięknie??:) bonita napisał(a):Dobrydzionek :) Bry bry Bonitko :p Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wyjątek napisał(a): Witamy Tigerki! U Was tez tak gorąco i pięknie??:) no jasne :multi: za niedlugo pedzimy na spacerek:cool3: Quote
DORRAG Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Cześć:p Jaki słodki pysio:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wyjątek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Cześć cześć dziewczyny :) :multi: U mnie dalej super pogoda :D ale słyszałam, że w przyszłym tygodniu znów ma byc zimno:placz: Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wyjątek napisał(a):Cześć cześć dziewczyny :) :multi: U mnie dalej super pogoda :D ale słyszałam, że w przyszłym tygodniu znów ma byc zimno:placz: ja tez to slyszlama ze ma sie temperaturka obnizyc:razz: a ja sie umowilam z kumplem i jego psem na bieganko:placz: Quote
Wyjątek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 A ja chciałam zrobic Gerze weekendowy wypadzik do Mińska na bieganko..:placz: Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wyjątek napisał(a):A ja chciałam zrobic Gerze weekendowy wypadzik do Mińska na bieganko..:placz: ale weekendzik ma byc ladny jeszcze :D Quote
Wyjątek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 taaaak? a to mnie bardzo pocieszyłaś:D Quote
Wyjątek Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Cześć Luizko!!! :multi: Właśnie wróciłam od Ciebie :p Quote
Kate I Luka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 CZeść :multi: Nie gadajcie, że ma być zimno... ja nie kcem!!! Ma być ciepło, wiosna, lasto, upały, pocenie się :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wyjątek napisał(a):Cześć Luizko!!! :multi: Właśnie wróciłam od Ciebie :p hehehe właśnie widzę :) Quote
Medorowa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wyjątek napisał(a): Tez taki niewychowany i ludziom język pokazuje??? ;):evil_lol: Dokładnie, a do tego jeszcze czasem pyskuje:diabloti: :diabloti: :evil_lol: Nie piszcie, że ma być zimno, bo bendem siem smutać:shake: Quote
Wyjątek Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 :placz::placz::placz: Gerusia ma dziś swoje pierwsze urodzinki i...... i nikt nawet o tym nie pamięta!!:placz::placz::placz: Poza tym smej mi trudno sie cieszyć.... Dzis mija 6 miesięcy od smierci Otisa....:-(:-(:-( Quote
Agushka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Monika nie płakaj... :calus: Dla Otiska [']... Wiem, że Ci niewesoło, ale na szczęście masz Gerę A dla Gerusi 100 lat :new-bday::tort::BIG::tort::new-bday: Quote
e.v.a Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ale beksa z ciebie :P 100lat 100lat niech zyje zyje nam :multi: :multi: :multi: :multi: :BIG: :tort: :BIG: :drink1: :drink1: :drink1: :laola: :laola: a dla Otiska:-( Quote
Recommended Posts