bonita Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Hellou kochana:multi: Śliczne fotki A bokiem sią jak najbardziej cool:evil_lol: Tak się teraz wstawia!:multi: Quote
Wyjątek Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Noooo przynajmniej jedna, która mnie rozumie:evil_lol::evil_lol: Helloł Bonitka!!:multi: A co do fotki to niestety trochę nieaktualna bop tu mała jeszcze Gerusia ma 6-7 miesięcy a nie rok, który lada dzień skończy :) Quote
Kate I Luka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Doberek... O , jak miło Cię poznać wzrokowo :) :) :) Quote
leemonca Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Kate I Luka']Doberek... O , jak miło Cię poznać wzrokowo :) :) :) fajne, tylko troszkę mnie szyja boli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Wyjątek']A takie lepsze?? :) :oops: ;)no super ...jak miło Quote
Wyjątek Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 mmmmmmm jak sie teraz rozmarzyłam :) to dopiero były wakacje :roll: Quote
Cerber Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 witam kochana... ślicznie wyszłaś na wszystkich fotkach. Fjnie Cię poznać wzrokowo było :) naprawde pięknie wyglądaliście z tz na tych foteczkach :) Quote
Medorowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Zazdrość nas zżera:diabloti: , pokaż nam przystojniaka. A może przegapiłam galerię?:oops: :evil_lol: :evil_lol: ;) Jeszcze nimamy galerii, ale już wkrótce:multi: [quote name='Wyjątek'] I tak trzymać!!!!!!!!!:evil_lol: :ylsuper: :ylsuper: ;) :evil_lol: [quote name='Wyjątek']A takie lepsze?? :) :oops: Super:cool3: :cool3: :cool3: Jeszcze parę galerii ze zdjęciami bokiem i dostanę skrętoszyi;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Cerber napisał(a):witam kochana... ślicznie wyszłaś na wszystkich fotkach. Fjnie Cię poznać wzrokowo było :) naprawde pięknie wyglądaliście z tz na tych foteczkach :) Dziękuję Luizko za te miłe słowa!!!:buzi::calus: madzia i medor napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: ;) Jeszcze nimamy galerii, ale już wkrótce:multi: Oby to była prawda!!! :loveu: A co to znaczy wkrótce..?? :razz: evaxon napisał(a):achhh wakacje:loveu: ahhh no właśnie... ich urok, ich magia ich czar....:roll: mmmm :roll: Na szczęście są coraz bliżej :D Quote
Agushka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Jejkuuu a dlaczego ja tak dawno u Ciebie nie byłam? Czas się poprawić, oj czas. A te wakacyjne fotki to już kiedyś chyba wstawiałaś czy ja mam omamy?? Quote
drzalka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 czesc:multi: my pierwszy razem a tej galerii, ale napewno nie ostatni.. masz super boskia, tylko do memlania.. wiec prosze o dużo fotek, a bede co dziennie was odwiedzła ::D:D:D:D:D: Quote
Medorowa Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Wyjątek napisał(a): Oby to była prawda!!! :loveu: A co to znaczy wkrótce..?? :razz: Ano dwa/trzy tyg.:eviltong: :eviltong: O ile się uda:eviltong: Też mam taką nadzieję:roll: Quote
Wyjątek Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Agushka napisał(a):Jejkuuu a dlaczego ja tak dawno u Ciebie nie byłam? Czas się poprawić, oj czas. A te wakacyjne fotki to już kiedyś chyba wstawiałaś czy ja mam omamy?? Były były! Przynajmniej jedna to ogarniasz ;) Dziewczyny stwierdziły, ze mnie nie widziały, a przecież widziały. Dobrze, ze ktoś mi wierzy ;):evil_lol: I oczywiście serdecznie zapraszam ponownie!!! drzalka napisał(a):czesc:multi: my pierwszy razem a tej galerii, ale napewno nie ostatni.. masz super boskia, tylko do memlania.. wiec prosze o dużo fotek, a bede co dziennie was odwiedzła ::D:D:D:D:D: Witaj!!:multi: Bardzo się cieszę, że nas odwiedziłaś!! Jest nam niezmiernie miło :D Oczywiście dziękujęmy za komplementy, zapraszamy częściej i..... i obiecujemy, że u Was tęż czesto będziemy sie pojawiać! :D madzia i medor napisał(a):Ano dwa/trzy tyg.:eviltong: :eviltong: O ile się uda:eviltong: Też mam taką nadzieję:roll: Trzymam kciukasy! Juz nie mogę się doczekać! :D Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witanko :) Szykuje się tu imprezka 4 maja :D My już się zapowiadamy Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='Wyjątek']A takie lepsze?? :) :oops: Rany:crazyeye: jaka super fotka, to napewno Wy;) :evil_lol: Wiecie że żartuję co:cool3: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Wyjątek napisał(a): ahhh no właśnie... ich urok, ich magia ich czar....:roll: mmmm :roll: Na szczęście są coraz bliżej :D to moze ulatw nam czekanie nowymi fotkami:D:evil_lol: czesc:multi: Quote
Wyjątek Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='Imbir1']witajcie w ten wiosenny dzionek:multi: Dzieńdoberek!! A wiosenny dzionek u nas już drugi z kolei!! :D [quote name='bonita']Witanko :) Szykuje się tu imprezka 4 maja :D My już się zapowiadamy Cześć! Juz wpisani na liste całą rodzinką;) Bedziemu balować do białego rana :D [quote name='bonita']Rany:crazyeye: jaka super fotka, to napewno Wy;) :evil_lol: Wiecie że żartuję co:cool3: :evil_lol: Super, że sie Wam podoba. Zazwyczaj mi nie wychodza takie fajne a ta zrobiłam trzymając sama aparat :crazyeye: przez przypadek wyszła i pewnie dlatego taka fajna:eviltong: No i to my jak byliśmy piekni i młodzi:lol::evil_lol: [quote name='tygra']fajna fotka jak z katalogu :) Dzieki Tygra! Szkoda tylko, że to jedna jedyna taka. mimo, ze z tych wakacji sporo wiecej mam :) Quote
Wyjątek Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='evaxon']to moze ulatw nam czekanie nowymi fotkami:D:evil_lol: czesc:multi: cześć!! Ależ proszę bardzo, oto fotki:) Mam nadzieję, że nie przeszkadza, iz sa mało wakacyjne? :razz:;) Quote
Wyjątek Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 leemonca napisał(a):Piękne to zdjęcie!!!! naprawde!!! :oops::oops::oops: Quote
e.v.a Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 nieszkodzi ze nei wakacyjne :) wazne ze sa:multi: [quote name='Wyjątek'] ale mi smaka narobila:mad: :evil_lol: Quote
Recommended Posts