Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieńdoberek :D
Nie , że nie zdąrzyłam tylko komp się zawiesił:angryy:

I już są. Na razie tylko kilka ale zapewniam, że będzie więcej :D

Tutaj z Pawłem:

I już sama sobie Gerusia ;)

Posted

O tak... a czasem śmiać mi się chce, bo chce się podrapać, siada i się tak wygina jak Gera. Po chwili stwierdza , że to nie to, wstaje, i próbuje na stojąco się drapać. Po chwili znów siada... i tak kilka razy :lol: :lol: :lol:

Posted

Kate I Luka napisał(a):
O tak... a czasem śmiać mi się chce, bo chce się podrapać, siada i się tak wygina jak Gera. Po chwili stwierdza , że to nie to, wstaje, i próbuje na stojąco się drapać. Po chwili znów siada... i tak kilka razy :lol: :lol: :lol:

Taaaa skąd ja to znam:lol:
Znaczy, że to takie słodkie boksiowe zachowanie:loveu:

Posted

Sliczna z niej dziewucha :D Bardzo mi Gerusia pasi :loveu: ale przecież wiesz już dobrze o tym.

Nie wiedziałaś? jak się fotki wstawi to zaraz oglądalność galerii spada- standard:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']A to Ci Gera, kurcaka zarżnęła:shake: :shake: :shake: :evil_lol:

No już wszystkie zwierzaki nie niezwierzki zarżnęła co miała do zabawy:evil_lol:

została jej tylko kolorowa piłka co sie jej ledwo do pyska mieści i pewnie tylko dlatego jeszcze nie jest dziurawa;)

[quote name='evaxon']:loveu: tulimyyyy:loveu:

Oni tak uwielbiają :D
prawie non stop mam takie scenki:loveu:

Posted

Kitka20 napisał(a):
Witam dziewczynki fotki śliczne ale Geraldina śliczniejsza pewno na żywo jest hmm pozdrawiamy

o to jak jest naprawdę możesz Tygrę zapytać ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:no nareszci doczekałam sie fotasków Gerusi ....Pawła ....a może i ty się ujawnisz;)

hmmmm no nie wiem nie wiem:eviltong:
prawda taka, że kiedys już gdzies było moje zdjęcie :) chyba w wątku o dogomaniakach :)
ale może i tutaj wstawię... hmmm pomyślimy;)

Posted

Wyjątek napisał(a):
No już wszystkie zwierzaki nie niezwierzki zarżnęła co miała do zabawy:evil_lol:

została jej tylko kolorowa piłka co sie jej ledwo do pyska mieści i pewnie tylko dlatego jeszcze nie jest dziurawa;)
:

Jeszcze trochę i ją pewnie też rozpracuje :p :p