Kate I Luka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 WItajcie :) no nie... super ozorek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wyjątek Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='evaxon']nieszkodzi ze nei wakacyjne :) wazne ze sa:multi: ale mi smaka narobila:mad: :evil_lol: Też bym sobie zjadła teraz snickersika :D ale zaczynam sie odchudać, heh... i to na poważnie. mam rozpisana diete na 14 dni i kupiłam sobie płytkę z ćwiczeniami :D [quote name='Kate I Luka']WItajcie :) no nie... super ozorek :loveu: :loveu: :loveu: Cześć Kasiu!! Co prawda nie taki fajny długasny jak u Gastonka, ale zawsze coś;) [quote name='drzalka']nie no fotki rewelka.. cekamy na więcej :D sa juz w kompie, jeszcze tylko musze je zmniejszyć :) Quote
Medorowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A wy tak potraficie:cool3: :cool3: Ja też się odchudzałam, ale przestałam:roll: Muszę zacząć od początku:multi: Quote
drzalka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a co sie bedziesz odchudzać :D...troche tuchu z pisakami, kodyche poprwaic i juz lepsze samopoczucie :D Quote
Wyjątek Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='madzia i medor']A wy tak potraficie:cool3: :cool3: Ja też się odchudzałam, ale przestałam:roll: Muszę zacząć od początku:multi: Ja juz kilka razy zaczynałam od poczatku :eviltong: Teraz mam twarde postanowienie, ze dobrne do końca i osiagne cel :D [quote name='drzalka']a co sie bedziesz odchudzać :D...troche tuchu z pisakami, kodyche poprwaic i juz lepsze samopoczucie :D Ruch z psiakiem jest i to spory :) jednak to mi nie wystarcza;) Quote
Wyjątek Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 [quote name='DORRAG']cześć:p Fikołasy:loveu: :loveu: Łoooj i to jakie były!!! :D [quote name='Cerber']Witam... ulalalala ale jęzorek:-o :loveu: Myslisz , że długaśny?:cool3: [quote name='Kate I Luka']Dzieńdobry Geraldinki :loveu: Cześć Gastolińscy;):multi: [quote name='Agushka'] ale komuś dobrze :) Jeszcze tylko mruczenia zabrakło:evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny. I to jest prawda, to jest fakt, dziewczęcy urok, wdzięk i takt. Na Dzień Kobiet @--,--'-- Dla Ciebie Gero :) Gaston Quote
Wyjątek Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Kate I Luka']Najwięcej witaminy mają polskie dziewczyny. I to jest prawda, to jest fakt, dziewczęcy urok, wdzięk i takt. Na Dzień Kobiet @--,--'-- Dla Ciebie Gero :) Gaston Gastusiu.....:loveu::loveu::loveu::loveu: Im in love :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: GERA :p Quote
Kate I Luka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Wyjątek napisał(a):Gastusiu.....:loveu::loveu::loveu::loveu: Im in love :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: GERA :p :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Berek Doberek, szkoda że nie słoneczny :cool1: Quote
drzalka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 witamy wten cudowny:p ...dezczczowy dzien:cool1: Quote
Wyjątek Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 co Wy gadacie, jaki znowu deszczowy??? :D U nas ciepło i słoneczka nawet troche było :D Tylko w nocy popadało ale dzień był ładny!!! :D Dobrywieczór:multi: Quote
mar....ka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No to Gaston do każdej startuje, a czułysmy sie przez moment tak wyjatkowo hehehe. Mizganko dla Gerusi Quote
Recommended Posts