tygra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 hej Monika za dwa tygodnie Tygra będzie mogłą szaleć to może umówimy panny na charce Quote
Wyjątek Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Imbir1']witajcie z rana Gerusie :multi::multi::multi::multi: Cześć Imbirki kochane!! :D [quote name='bonita']Dzień dobry Łojej jak ładnie wyróżnione imie mojej Pasqdy :loveu: [quote name='tygra']hej Monika za dwa tygodnie Tygra będzie mogłą szaleć to może umówimy panny na charce Hej hej a powiedz mi za dwa tygodnie to tuz przed świetami czy ten weekend wcześniej?? [quote name='DORRAG']Cześć Dziewuszki:p Cześć Panienki:p [quote name='evaxon']czesc :):) Hej Ewcia:multi: Quote
Medorowa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Wyjątek napisał(a):Heloł dziewczyny!!! Mam nowe foteczki:) A to dlatego, że Gerosława dostała wczoraj dwie nowe zabawki!! :D Niestety nie wiem czy jeszcze dzis dam rade wstawic bo w sumie musze przegrać z aparatu ok 200 zdjęć bo jeszcze z wizyty w POLMO... No i... :mad: :mad: Quote
drzalka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Witamy:loveu: :multi: ... my chcieć fotki, my chcieć fotek :mad: :mad: Quote
tygra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ten weekend tuż przed świętami jak dobrze pójdzie Quote
Kate I Luka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hejka Geraldinki, z nowymi zabaweczkami :) Quote
Kitka20 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Witamy dawno nie witanych:lol: i zarazem pozdrawiamy Quote
drzalka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 czesc, pisałas ze Tygra jużniema cieczki ze miałą tylko 8 dni, czyli trzeba jescze czekac z tydzien po cieczce, az mozna bedzie ganaic z psem po łąkach ? Quote
drzalka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 o jejku przepraszam pomyliły mi sie tematy.. to miało byc to Tygry :lol: Quote
bonita Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Cześć dziewczyny :) Postanowiłam , ze od poniedziałku biorę się w końcu za porządki:placz: :p Quote
Wyjątek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Cześć Laseczki :razz: Zaraz będą fotki z zabaweczkami :D Czemu nie wcześniej?? Juz sie tłumaczę... Otóż mój TZ od 3 dni opkupuje komputer grając w cos o nazwie Knights and Merchants i nie dał mi nawet na chwile siąść na Dogo:mad: Ale co gorsza... Właśnie wróciłam ze spacerku z Gerosławą. Piękne słońce, cieplutko, zielono i 4 miesieczna goldenka do zabaw a ja nie wzięłam aparatu:placz::placz::placz: Quote
Wyjątek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 To teraz was 'zasypię' fotkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tu Pancia Gery czyli ja... :oops::oops::oops: Quote
Kate I Luka Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Doberek... Gerunia dostała zabaweczki i nie wie na co się zdecydować;) Quote
e.v.a Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='Wyjątek'] mamusia a co to ??? czesc:multi: Quote
DORRAG Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Dzień dobry:p ale super sznurek, i jak Gerusi się podoba:loveu: Quote
Wyjątek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):Doberek... Gerunia dostała zabaweczki i nie wie na co się zdecydować;) Jak byś zgadła... :) Jeszcze dziś bawi sie dwiema na raz. Rugby w pysku a po sznurku sie tarza lub na odwrót:evil_lol: evaxon napisał(a):mamusia a co to ??? czesc:multi: No mamusia zrobiła dziecku prezent a dziecko dostało oczopląsu i zdezorientowania:evil_lol: DORRAG napisał(a):Dzień dobry:p ale super sznurek, i jak Gerusi się podoba:loveu: Cześć:multi: Ciekawa jestem przez ile dni bedzie taki super... :cool3:;) Quote
Jagoda1 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Hojna była matka natura, dla boksi i Pańci.;) Quote
Medorowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Cześć śliczne kobiałki;) :loveu: :loveu: Ile zabaweczek - a to rugby, to jest to, które jednocześnie czyści ząbki:razz: Quote
Wyjątek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Hojna była matka natura, dla boksi i Pańci.;) :oops::oops::oops: madzia i medor napisał(a):Cześć śliczne kobiałki;) :loveu: :loveu: Ile zabaweczek - a to rugby, to jest to, które jednocześnie czyści ząbki:razz: Tak, tak to to :) Quote
Medorowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Wyjątek napisał(a)::oops::oops::oops: Tak, tak to to :) Muszę mojemu Rudzielcowi takie zakupić:cool3: :cool3: Quote
Wyjątek Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Bardzo przydatna sprawa tym bardziej, że np moja Gera jest w tym rugby zakochana:evil_lol: Quote
Recommended Posts