Wyjątek Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 U nas po śniegu już ani śladu :-( Wszędzie mokro, błoto a fuj :placz: Mam zdjęcia domowe, niestety z komórki. Aparat mi padł :angryy: Najpierw przytulanki :loveu: Quote
Wyjątek Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 A tutaj powaga:cool1: : I cieszymy jape:evil_lol: : Quote
Pestka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 U nas po śniegu już ani śladu :-( Wszędzie mokro, błoto a fuj :placz: U nas tez. Wszystko się roztopiło i aż niemiło wyjść takie błoto... Zapraszamy do nas też :P Quote
Kasia&Rika Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 śliczna Gama jak zwykle ... u nas też roztopy na całego...:placz: Quote
Wyjątek Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Gama, jak wracamy, ze spaceru i sie otrzepuje, ochlapuje mi na czarno szafki i ściany w przedpokoju:angryy: I żeby nie było- przed wejściem do mieszkania jest wycierana ręcznikiem. Ale jak widac niewiele to daje:evil_lol: Quote
saJo Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Wyjątek napisał(a):przed wejściem do mieszkania jest wycierana ręcznikiem. Ale jak widac niewiele to daje:evil_lol: Sproboj jej kiedys nie wytrzec, to zobaczysz ile daje :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 saJo napisał(a):Sproboj jej kiedys nie wytrzec, to zobaczysz ile daje :evil_lol: Ja wiem, ja wiem! :multi: Dodatkowo sufit w kropki? :evil_lol::evil_lol: Quote
Pestka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ja mojego zawsze wycieram ręcznikiem i myje łapy :D I jest ok Quote
basia2202 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 aaahahahaaa.. Gamulec do góry podwoziem :evil_lol: nie widzialam jej takiej:) http://images32.fotosik.pl/442/961f23a2829fa997.jpg buziaki Wyjątkowi!! :loveu: Quote
agaciaaa Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Jaka przytulaśna Gama :loveu: http://images45.fotosik.pl/52/b3aaad12b6ac240a.jpg świetna mina :lol: Quote
Wyjątek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Kinguska napisał(a):Ja mojego zawsze wycieram ręcznikiem i myje łapy :D I jest ok Dziwny jakiś :diabloti:;) basia2202 napisał(a):aaahahahaaa.. Gamulec do góry podwoziem :evil_lol: nie widzialam jej takiej:) http://images32.fotosik.pl/442/961f23a2829fa997.jpg buziaki Wyjątkowi!! :loveu: Jak to nie? Przecie ona tak prawie zawsze :roll: A ostatnimi czasy to już w ogóle. Nie można siadać na dywanie/podłodze, bo zaraz przylatuje i w takiej pozie sie układa :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Jaka przytulaśna Gama :loveu: http://images45.fotosik.pl/52/b3aaad12b6ac240a.jpg świetna mina :lol: Goooopol cieszy jape:loveu::loveu: Jutro wstawię wiecej :) Poza tym mam też dzisiejsze- spacerowe:multi: Quote
mineralna_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Śliczny owczarek, jakie ma zarąbiste uchole :loveu: Quote
basia2202 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Wyjątek napisał(a):Jak to nie? Przecie ona tak prawie zawsze :roll: A ostatnimi czasy to już w ogóle. Nie można siadać na dywanie/podłodze, bo zaraz przylatuje i w takiej pozie sie układa :evil_lol: no nie wiem no... :roll: zawsze jak trafiam na fotki Gamulca, to zawsze siedzi, stoi, skacze... a jakoś nigdy do góry kołami... :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 mineralna_ napisał(a):Śliczny owczarek, jakie ma zarąbiste uchole :loveu: Dziękujemy!:multi: A uchole od dziecka takie- to zawsze był nietoperz:evil_lol: basia2202 napisał(a):no nie wiem no... :roll: zawsze jak trafiam na fotki Gamulca, to zawsze siedzi, stoi, skacze... a jakoś nigdy do góry kołami... :evil_lol: To ja specjalnie dla Ciebie jeszcze takich porobię :razz: Quote
mineralna_ Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ile ja bym dała, zeby mieć w domu takiego nietoperka :loveu: Czekam na nowe zdjęcia :razz: Quote
jonQuilla Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 witam :multi::loveu: nie dobrze że aparat padł :roll::roll: niech wraca do życia :mad: Quote
saJo Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Kinguska napisał(a):Ja mojego zawsze wycieram ręcznikiem i myje łapy :D Ja zamykam w klatce i czekam, aż wyschnie :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='mineralna_']Ile ja bym dała, zeby mieć w domu takiego nietoperka :loveu: Czekam na nowe zdjęcia :razz: Chcesz? Przyjeżdżaj a oddam z wyprawką :diabloti::diabloti:;) [quote name='jonQuilla']witam :multi::loveu: nie dobrze że aparat padł :roll::roll: niech wraca do życia :mad: Dziś dostałam nowy aparat :multi: Od jakiegoś czasu nosiłam się z zamiarem kupna a jak padł totalnie to w piątek kupiłam nowy przez allegro:diabloti: Dziś kurier przywiózł :multi: [quote name='saJo']Ja zamykam w klatce i czekam, aż wyschnie :evil_lol: Gooopia baba psa maltretuje :evil_lol::evil_lol:;) Wygonić lenia i myć futrzaka :eviltong: Quote
jonQuilla Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 to teraz koniecznie zabieraj Game na spacer i pstrykaj tyle fot ile wlezie żeby przetestować nowy sprzęt :) a można spytać jakowy aparacik zakupiłaś? :) Quote
Wyjątek Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Ten aparat nowy to nie żadna rewelka:shake: Nie stać mnie na lustrzankę Canona, którą sobie upatrzyłam (4000zł). Ale nie mogłam czekać z kupnem aż uzbieram, bo by zdjęć żadnych co najmniej przez pól roku nie było:cool1: Benq DC C750. 7 mega pixeli, 3x zoom optyczny, 4x zoom cyfrowy, ekran 2,5cala. To podstawowe dane. Myślę, że aparat tej klasy za 250zł (z ładowarką, akumulatorkami, mini statywem, futerałem, oprogramowaniem, kartą pamięci 2Gb i kabelkami) to dobry interes ;) Quote
saJo Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Wyjątek napisał(a):Chcesz? Gooopia baba psa maltretuje :evil_lol::evil_lol:;) Wygonić lenia i myć futrzaka :eviltong: Mysle, ze on jednak woli klatke niz kapanie. Mysle, ze jestem tego nawet pewna :eviltong: Biorac pod uwage, ze on uwielbia swoja klatke :eviltong: Quote
jonQuilla Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 250zł za aparat + graty do niego to faktycznie dobry interes :) mi tez sie marzy lustrzanka ale póki co musi pozostać to marzeniem ale przyjdzie taki dzień .... czuję to :cool3::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 :loveu::loveu::loveu:ale łapulki http://images32.fotosik.pl/442/f0302bf52caf3946.jpg Quote
mar....ka Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Hej Moniczko, dawno mnie tutaj nie było i widzę że ominęło mnie coś ważnego-Bacardi?????Biorę się za przeglądanie wstecz:) Quote
Wyjątek Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='saJo']Mysle, ze on jednak woli klatke niz kapanie. Mysle, ze jestem tego nawet pewna :eviltong: Biorac pod uwage, ze on uwielbia swoja klatke :eviltong: A co ona takiego w sobie ma? Może też sobie sprawię taką? :razz::diabloti: [quote name='jonQuilla']250zł za aparat + graty do niego to faktycznie dobry interes :) mi tez sie marzy lustrzanka ale póki co musi pozostać to marzeniem ale przyjdzie taki dzień .... czuję to :cool3::evil_lol::evil_lol: Za tej klasy aparat to dobra cena :) Ma gwarancję na 2 lata a w 2 lata mam nadzieję spokojnie uzbierać na lustrzankę ;) Tez to czuję :evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:ale łapulki http://images32.fotosik.pl/442/f0302bf52caf3946.jpg Moooooje:diabloti:;) [quote name='majoka']Hej Moniczko, dawno mnie tutaj nie było i widzę że ominęło mnie coś ważnego-Bacardi?????Biorę się za przeglądanie wstecz:) Witaj! :multi::multi::multi: Ale dawno Cię nie widziałam na dgm :shake: A sprawę z Bacardim może wyjaśnię, bo raczej się nie doszukasz :eviltong: Bacardi to kocurek. Przyszedł do mnie na DT. Miał zostać na DS o ile dogadałby się z Gamą i na odwrót. Raz im to wychodziło, raz nie ;) A ponieważ został adoptowany przeze mnie i Anię (ówczesną współlokatorkę), to jak ona się wyprowadzała to go zabrała. Ma teraz ok 4-5 miesięcy, żyje z 2 innymi kociakami z Anią i jej rodzicami i mu dobrze :loveu: Psoci, dziurawi kanapy :diabloti: A ja mam na tymczasie teraz kotkę, ok roczną, tri :) Może ktos chce?? :razz::diabloti: Bida taka, chyba ktoś jej kawałek ogona urwał a w połowie tego co zostało w ogóle nie ma czucia :-( Quote
Recommended Posts