Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjątek napisał(a):
A co ona takiego w sobie ma?

A ja wiem? musialabys sie go spytac :eviltong: Ot, zwykla klatka.

Wyjątek napisał(a):
Może też sobie sprawię taką? :razz::diabloti:

O gustach sie nie dyskutuje, chociaz ja osobiscie wole swoje luzko :diabloti:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Miały być fotki spacerowe :mad: :diabloti:

Pokaż nową tymczasowiczke :razz: nic nie pisałaś że Bacardi już z Tobą nie mieszka ;)

Fotki spacerowe będą jeszcze dziś :)
Ale jeszcze ciut zaległe- robione lustrzanką mojego taty :cool1:

Teraz mieszka ze mną Sambuka, do 15 lutego. szukam jej domku. Jej zdjęcia też wstawię, może ktoś się skusi:razz:
Nie napisałam o Bacardim to fakt :oops: Skleroza:oops: Ale ma sie dobrze a to najważniejsze :multi:

saJo napisał(a):
A ja wiem? musialabys sie go spytac :eviltong: Ot, zwykla klatka.

Gama to raczej nie lubi jak jej się przestrzeń ogranicza:evil_lol:

O gustach sie nie dyskutuje, chociaz ja osobiscie wole swoje luzko :diabloti:

:mad::mad::mad: Nie łap mnie za słówka:eviltong:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Gama to raczej nie lubi jak jej się przestrzeń ogranicza:evil_lol:

W tej kwestii mnie akurat mniej interesuje co pies lubi, a co nie. Natomiast klatki sa ich "budami" legowiskiem, i na codzien sa otwarte. A ze czasem zamkniete? Jak sa zmeczone po treningu nawet tego nie zauwaza, a inna sprawa, ze dla nich jest to normalna sytuacja. Tak jak czasem sa zamkniete w pokoju, czy w kojcu, tak czasami zamkniete sa w klatce. Sa po treningu i spacerze, to maja spac.

Posted

evaxon napisał(a):
biedna mała kicia:shake: ale jaka śliczna:loveu::loveu::loveu: tylko chyba cos w pyszczek tez jej sie stało :razz:

czesc:multi::multi:

Na pyszczku ma pozostałości kataru. Na nosku to na szczęście tylko przebarwienia :) Tylko ten ogonek:shake: Bida...:-(

Cześć Efff:multi::multi:
A nie chcesz kotka? :razz::diabloti:

saJo napisał(a):
W tej kwestii mnie akurat mniej interesuje co pies lubi, a co nie. Natomiast klatki sa ich "budami" legowiskiem, i na codzien sa otwarte. A ze czasem zamkniete? Jak sa zmeczone po treningu nawet tego nie zauwaza, a inna sprawa, ze dla nich jest to normalna sytuacja. Tak jak czasem sa zamkniete w pokoju, czy w kojcu, tak czasami zamkniete sa w klatce. Sa po treningu i spacerze, to maja spac.

To dla mnie jasne :)
Żartowałam w kwestii brania pod uwagę zdania Gamy :diabloti:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Kluseczka z niej się zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyrosło się pannicy :lol::lol::lol:

Witaj :multi:

No wyrosła, wyrosła, ale rozum dalej jak orzeszek- szykujemy się na powrót do ayshe, bo moja noga już prawie w pełni normalnie funkcjonuje :)

A Kluseczka żartobliwie czy na serio? Bo mi sie właśnie wydaje, że bestia coś za dużo ciałka ma w tej chwili :razz:

Posted

Nie chciałam jej obrazić :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego delikatnie napisałam :eviltong: ale mogłaby troszkę schudnąć :lol::lol::lol: przynajmniej tak na zdjęciu wygląda nie wiem jak na żywo :lol:

Posted

Wyjątek napisał(a):

Cześć Efff:multi::multi:
A nie chcesz kotka? :razz::diabloti:

ten no...

Ti tu tii nie ma takiego numeru :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Nie chciałam jej obrazić :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego delikatnie napisałam :eviltong: ale mogłaby troszkę schudnąć :lol::lol::lol: przynajmniej tak na zdjęciu wygląda nie wiem jak na żywo :lol:

Ona się nie obraża za takie rzeczy :) A ja przyjmuję wszystko na klatę :evil_lol::evil_lol:
Zmieniłam jej ostatnio karmę. Jedziemy na 2 z rzędu worku Royal'a dla ON-ków i od tego czasu właśnie taka kluskowata się zrobiła. Myślisz, że to może być wina karmy? Fakt, że jest ona naprawdę tłusta... Hmmm na PFOF-ie była szczuplejsza ale Royal jej bardziej smakuje. Nie musze w ogóle dosmaczać, zjada wszystko.

evaxon napisał(a):
ten no...

Ti tu tii nie ma takiego numeru :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hahahaha haha :lol::lol::lol:
Brzydka Efff nie lubi kotków :mad:

Posted

Ruchu ma tyle co przy jedzeniu innych karm, więc nie powiedziałabym ;) Może mnie jak przy szkoleniach, ale od roku tyle samo a przytyło jej się jakieś 2 miesiące temu właśnie. Hmmm sama nie wiem.
Poeksperymentuję jeszcze może z innymi karmami albo wrócę do PROFa a przede wszystkim na szkolenie ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']Pewnie, że tak :loveu:

http://images34.fotosik.pl/448/a66da19f1d81a93amed.jpg chyba zobaczyła coś ciekawego ;) :loveu:

Radary namierzyły wiewiórkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='jonQuilla']ślicznotka :multi::multi::multi::multi:

ale bym ja wytarmosiła za te jej ucha :loveu::loveu:

Nietoperki są genialne do tarmoszenia :loveu: Zapraszamy do nas na spróbowanie :razz:

[quote name='evaxon']ejjjj tylko nie brzydka:placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Ładna, wręcz śliczna ale niedobra! :diabloti::diabloti: