agaciaaa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Miały być fotki spacerowe :mad: :diabloti: Pokaż nową tymczasowiczke :razz: nic nie pisałaś że Bacardi już z Tobą nie mieszka ;) Quote
saJo Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Wyjątek napisał(a):A co ona takiego w sobie ma? A ja wiem? musialabys sie go spytac :eviltong: Ot, zwykla klatka. Wyjątek napisał(a):Może też sobie sprawię taką? :razz::diabloti: O gustach sie nie dyskutuje, chociaz ja osobiscie wole swoje luzko :diabloti: Quote
Wyjątek Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 agaciaaa napisał(a):Miały być fotki spacerowe :mad: :diabloti: Pokaż nową tymczasowiczke :razz: nic nie pisałaś że Bacardi już z Tobą nie mieszka ;) Fotki spacerowe będą jeszcze dziś :) Ale jeszcze ciut zaległe- robione lustrzanką mojego taty :cool1: Teraz mieszka ze mną Sambuka, do 15 lutego. szukam jej domku. Jej zdjęcia też wstawię, może ktoś się skusi:razz: Nie napisałam o Bacardim to fakt :oops: Skleroza:oops: Ale ma sie dobrze a to najważniejsze :multi: saJo napisał(a):A ja wiem? musialabys sie go spytac :eviltong: Ot, zwykla klatka. Gama to raczej nie lubi jak jej się przestrzeń ogranicza:evil_lol: O gustach sie nie dyskutuje, chociaz ja osobiscie wole swoje luzko :diabloti: :mad::mad::mad: Nie łap mnie za słówka:eviltong: Quote
Wyjątek Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Teraz mieszka u mnie tymczasowo ta panienka:) : Quote
Wyjątek Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Gama: I jej towarzyszki ;) : Fotki tymczasowiczki Sambuki na wsteczu! :) Quote
e.v.a Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 biedna mała kicia:shake: ale jaka śliczna:loveu::loveu::loveu: tylko chyba cos w pyszczek tez jej sie stało :razz: czesc:multi::multi: Quote
saJo Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wyjątek napisał(a):Gama to raczej nie lubi jak jej się przestrzeń ogranicza:evil_lol: W tej kwestii mnie akurat mniej interesuje co pies lubi, a co nie. Natomiast klatki sa ich "budami" legowiskiem, i na codzien sa otwarte. A ze czasem zamkniete? Jak sa zmeczone po treningu nawet tego nie zauwaza, a inna sprawa, ze dla nich jest to normalna sytuacja. Tak jak czasem sa zamkniete w pokoju, czy w kojcu, tak czasami zamkniete sa w klatce. Sa po treningu i spacerze, to maja spac. Quote
Wyjątek Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 evaxon napisał(a):biedna mała kicia:shake: ale jaka śliczna:loveu::loveu::loveu: tylko chyba cos w pyszczek tez jej sie stało :razz: czesc:multi::multi: Na pyszczku ma pozostałości kataru. Na nosku to na szczęście tylko przebarwienia :) Tylko ten ogonek:shake: Bida...:-( Cześć Efff:multi::multi: A nie chcesz kotka? :razz::diabloti: saJo napisał(a):W tej kwestii mnie akurat mniej interesuje co pies lubi, a co nie. Natomiast klatki sa ich "budami" legowiskiem, i na codzien sa otwarte. A ze czasem zamkniete? Jak sa zmeczone po treningu nawet tego nie zauwaza, a inna sprawa, ze dla nich jest to normalna sytuacja. Tak jak czasem sa zamkniete w pokoju, czy w kojcu, tak czasami zamkniete sa w klatce. Sa po treningu i spacerze, to maja spac. To dla mnie jasne :) Żartowałam w kwestii brania pod uwagę zdania Gamy :diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Kluseczka z niej się zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyrosło się pannicy :lol::lol::lol: Quote
Wyjątek Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Szira/Gosia napisał(a):Kluseczka z niej się zrobiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wyrosło się pannicy :lol::lol::lol: Witaj :multi: No wyrosła, wyrosła, ale rozum dalej jak orzeszek- szykujemy się na powrót do ayshe, bo moja noga już prawie w pełni normalnie funkcjonuje :) A Kluseczka żartobliwie czy na serio? Bo mi sie właśnie wydaje, że bestia coś za dużo ciałka ma w tej chwili :razz: Quote
Szira/Gosia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Nie chciałam jej obrazić :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego delikatnie napisałam :eviltong: ale mogłaby troszkę schudnąć :lol::lol::lol: przynajmniej tak na zdjęciu wygląda nie wiem jak na żywo :lol: Quote
e.v.a Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Wyjątek napisał(a): Cześć Efff:multi::multi: A nie chcesz kotka? :razz::diabloti: ten no... Ti tu tii nie ma takiego numeru :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wyjątek Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Szira/Gosia napisał(a):Nie chciałam jej obrazić :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dlatego delikatnie napisałam :eviltong: ale mogłaby troszkę schudnąć :lol::lol::lol: przynajmniej tak na zdjęciu wygląda nie wiem jak na żywo :lol: Ona się nie obraża za takie rzeczy :) A ja przyjmuję wszystko na klatę :evil_lol::evil_lol: Zmieniłam jej ostatnio karmę. Jedziemy na 2 z rzędu worku Royal'a dla ON-ków i od tego czasu właśnie taka kluskowata się zrobiła. Myślisz, że to może być wina karmy? Fakt, że jest ona naprawdę tłusta... Hmmm na PFOF-ie była szczuplejsza ale Royal jej bardziej smakuje. Nie musze w ogóle dosmaczać, zjada wszystko. evaxon napisał(a):ten no... Ti tu tii nie ma takiego numeru :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahahaha haha :lol::lol::lol: Brzydka Efff nie lubi kotków :mad: Quote
Szira/Gosia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Co do Royala się nie wypowiadam bo nie lubię tej karmy :cool1: może za dużo karmy a za mało ruchu :lol: Quote
Wyjątek Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Ruchu ma tyle co przy jedzeniu innych karm, więc nie powiedziałabym ;) Może mnie jak przy szkoleniach, ale od roku tyle samo a przytyło jej się jakieś 2 miesiące temu właśnie. Hmmm sama nie wiem. Poeksperymentuję jeszcze może z innymi karmami albo wrócę do PROFa a przede wszystkim na szkolenie ;) Quote
agaciaaa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Wyjątek']Nie napisałam o Bacardim to fakt :oops: Skleroza:oops: Ale ma sie dobrze a to najważniejsze :multi: Pewnie, że tak :loveu: http://images34.fotosik.pl/448/a66da19f1d81a93amed.jpg chyba zobaczyła coś ciekawego ;) :loveu: Quote
jonQuilla Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ślicznotka :multi::multi::multi::multi: ale bym ja wytarmosiła za te jej ucha :loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Wyjątek napisał(a): Hahahaha haha :lol::lol::lol: Brzydka Efff nie lubi kotków :mad: ejjjj tylko nie brzydka:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Wyjątek Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 [quote name='agaciaaa']Pewnie, że tak :loveu: http://images34.fotosik.pl/448/a66da19f1d81a93amed.jpg chyba zobaczyła coś ciekawego ;) :loveu: Radary namierzyły wiewiórkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='jonQuilla']ślicznotka :multi::multi::multi::multi: ale bym ja wytarmosiła za te jej ucha :loveu::loveu: Nietoperki są genialne do tarmoszenia :loveu: Zapraszamy do nas na spróbowanie :razz: [quote name='evaxon']ejjjj tylko nie brzydka:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Ładna, wręcz śliczna ale niedobra! :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 :pmalusi badylek http://images24.fotosik.pl/320/5ecb07ecf686d18fmed.jpg ja sie nie znam na ONkach ale mi sie z takim ciałkiem podoba :p Quote
Recommended Posts