Alicja Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Pamiętam OTISka jak wstawiałaś pierwsze fotaski z Gerunią razem .... OTISku :loveu::loveu:.....pamiętamy Quote
Wyjątek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='jonQuilla']Otisek był przepięknym boksiem ... to takie smutne co mu się przytrafiło :( trzymaj się cieplutko Wyjątkowy Wyjątku :calus::glaszcze: a dla Otiska świeczuszka [quote name='basia2202']hej hej kochani Wyjątkowi przyszłam zapalić świeczuszkę dla Otisia :-( kochany mały boksinek... niech Ci zawsze tęcza rozjaśnia drogę za tym tęczowym mostem... [quote name='evaxon']echhhh ale ten czas leci :shake: pamietam jak by to bylo wczoraj:-( czytając i ogladajac zdjecia zły płyną mi jak grochy :-( Oti zawsze bedziesz w naszych serduchach [quote name='Alicja']Pamiętam OTISka jak wstawiałaś pierwsze fotaski z Gerunią razem .... OTISku :loveu::loveu:.....pamiętamy [quote name='Kinguska']Jejciu... :placz: Dziękuję Ciotki, że jesteście! Za to, że pamiętacie... Ja nie mogę wprost uwierzyć, że to już 2 lata... Strasznie ten czas leci... Niesamowicie... A ból, tęsknota i smutek pozostały... Pół nocy ryczałam jak bóbr... Quote
Wyjątek Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Z mamą o 22 zapaliłyśmy świeczuszkę... Tak pięknie się tliła przez następną godzinę... Mam nadzieję, że dobrze Ci tam Kochany za Tęczowym Mostem... ['] Zmykam... Quote
basia2202 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='Wyjątek'] Dziękuję Ciotki, że jesteście! Za to, że pamiętacie... Ja nie mogę wprost uwierzyć, że to już 2 lata... Strasznie ten czas leci... Niesamowicie... A ból, tęsknota i smutek pozostały... Pół nocy ryczałam jak bóbr... oczywiście, że pamiętamy... jakby można zapomnieć... i nie płakuchnaj już... :calus: wiem, że łatwo mówić, bo ból i tęsknota są okropne... i choć Otiskowi lepiej byłoby z Tobą, pomyśl, że z TM też mu jest dobrze buziakujemy gorąco!! trzymaj się kochana... Quote
Wyjątek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='basia2202']oczywiście, że pamiętamy... jakby można zapomnieć... i nie płakuchnaj już... :calus: wiem, że łatwo mówić, bo ból i tęsknota są okropne... i choć Otiskowi lepiej byłoby z Tobą, pomyśl, że z TM też mu jest dobrze buziakujemy gorąco!! trzymaj się kochana... Cześć Zuzolki. Nastał nowy dzień. Trzeba trzeźwo myśleć. Teraz jest Gama i to o niej muszę myśleć :loveu: Ale chwile słabości są. To z drugiej strony dobrze. Gorzej by było gdybym w ogóle nie płakała. Wiem, że Otisiakowi jest dobrze za TM i to tam na mnie czeka a kiedyś się spotkamy :) Zatem dzień dobry Cioteczki!!:multi::multi::multi: Cioteczki potrzebna natychmiastowa pomoc! Łódź i okolice! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119576 Quote
Cimi Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 evaxon napisał(a):moja nie miala ani kubraczka ani klosza nic nie zjadla nie wydrapala nie wygryzla :shake: pies przez pierwsze dni i tak jest obolaly i omotany po lekach i ja nie obchodzi co tam jest , a potem wystarczy spogladac na psa zeby sie tam nie tykała nagminnie . To znaczy co znaczą pierwsze dni :cool3: :eviltong:. Bo moja suka dzień po zabiegu już szalała i nie widać było po niej, że dzień wcześniej miała sterylke. Obolała była tylko w dzień po zabiegu ;). Quote
Wyjątek Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 [quote name='Cimi']To znaczy co znaczą pierwsze dni :cool3: :eviltong:. Bo moja suka dzień po zabiegu już szalała i nie widać było po niej, że dzień wcześniej miała sterylke. Obolała była tylko w dzień po zabiegu ;). Cos czuję, że z moją wariatką będzie podobnie :cool3::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 evaxon napisał(a):a po co kołnierz??? pies sie tylko stresuje:roll: Bez przesady. Przyzwyczai sie. Moja nosiła kołnierz non stop do zdjęcia szwów, a nawet kilka dni po. Nie wydaje mi sie by była z tego powodu nieszczęśliwa. Nie da sie upilnować psa 24h na dobe, więc chyba lepiej założyć kołnierz, niż potem żałować że sie nie upilnowało i pies rane rozlizał/rozdrapał :cool3: Moja bardzo szybko zaczęła sie raną interesować, nie sposób byłoby ją upilnować, gdyby nie miała kołnierza. To kiedy ta sterylka, już wiadomo? Otisku ['] pamiętamy o Tobie kochany. Quote
jonQuilla Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 niedzielne powitania :loveu::multi: Quote
Wyjątek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='agaciaaa']Bez przesady. Przyzwyczai sie. To kiedy ta sterylka, już wiadomo? No pewnie :lol: Jeszcze nie... Dziś ja zaszczepiłam zgodnie z zaleceniem (gdyby sterylka była jutro to bym nie szczepiła) i czekamy na decyzję :) [quote name='jonQuilla']niedzielne powitania :loveu::multi: Poniedziałkowe witanko!! :multi::multi::loveu: I foteczki :loveu: Quote
Alicja Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Wygodnicka lalunia :p http://images46.fotosik.pl/11/8ec0063fed4e05ef.jpg Quote
Wyjątek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Alicja']Wygodnicka lalunia :p http://images46.fotosik.pl/11/8ec0063fed4e05ef.jpg Ona jest z tego znana :evil_lol: Jedziemy na działkę: I na działce: Quote
Wyjątek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 I ciąg dalszy działkowiczki ;) Quote
jonQuilla Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 :crazyeye: Ty masz psa wydziaranego... Gama ma tatuaż w uchu :-o czego to ludzie nie wymyślą :roll::roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witam :multi::loveu: śliczne foteczki :loveu: Quote
Wyjątek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='jonQuilla']:crazyeye: Ty masz psa wydziaranego... Gama ma tatuaż w uchu :-o czego to ludzie nie wymyślą :roll::roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witam :multi::loveu: śliczne foteczki :loveu: Cześc Ciotka :loveu: Ona lubi dziary. Tak mi na ucho mówiła :lol: jak była mała to zastanawiała się czy robić w uchu czy w pachwinie no ale w końcu wyszło na ucho :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Wyjątek']Jeszcze nie... Dziś ja zaszczepiłam zgodnie z zaleceniem (gdyby sterylka była jutro to bym nie szczepiła) i czekamy na decyzję :) To daj znać jak ta decyzja zapadnie ;) http://images39.fotosik.pl/11/5ee4db4aea4becb9.jpg przegląd uzębienia :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='agaciaaa']To daj znać jak ta decyzja zapadnie ;) http://images39.fotosik.pl/11/5ee4db4aea4becb9.jpg przegląd uzębienia :evil_lol: Napisze jak tylko będę coś wiedziała :) Ładne ma ząbki nieeee? Taki mój potworek, co was zaraz schrupie :evil_lol: Moje kofffane czarne gardełko :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Wyjątek']Ładne ma ząbki nieeee? Taki mój potworek, co was zaraz schrupie :evil_lol: Moje kofffane czarne gardełko :loveu: Ładne, ładne :) A ja sie nie boje :diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 http://images48.fotosik.pl/11/c3efe41bbec08288.jpg ale uśmiech :D Quote
e.v.a Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 czesc czołem kluski z rosołem :multi::multi::multi: Quote
Wyjątek Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='agaciaaa']Ładne, ładne :) A ja sie nie boje :diabloti: Phi, ale może inni będą:razz::evil_lol: Na to po cichy liczę ;) [quote name='piciminikas']http://images48.fotosik.pl/11/c3efe41bbec08288.jpg ale uśmiech :D Jak na okładkę magazynu!:loveu::evil_lol: [quote name='evaxon']czesc czołem kluski z rosołem :multi::multi::multi: Heloł Cioteczka od krówek :multi::multi::D Quote
Alicja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 kurde ale fastastycznie tam macie na działeczce :loveu: Quote
Recommended Posts