Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajny dziadziuś ;)....chyba taki jak Mój tatko .... ja mam takich wspaniałych rodziców jak Ty dziadków ....wiek chyba całkiem podobny

miłego dzionka :multi:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']Fajny dziadziuś ;)....chyba taki jak Mój tatko .... ja mam takich wspaniałych rodziców jak Ty dziadków ....wiek chyba całkiem podobny

miłego dzionka :multi:

No mój dziadzio ma teraz 75 latek ale ja twierdze, że nie wygląda ;) Z reszta babcia tym bardziej, co zobaczycie na kolejnych fotkach :)

Dziękujemy i nawzajem :multi: Ja właśnie wróciłam z rehabilitacji:roll:

[quote name='jonQuilla']jaki kontrast do miseczek :evil_lol::evil_lol:
Gama lubi najwyraźniej jeść z małego talerza :evil_lol:

ona jest śliczna :loveu::loveu::loveu:

Z dwóch małych wybrała ta mniejszą:roll::evil_lol:
Nie pchaj mi psa w samouwielbienie! :mad: Bohhh jak dobrze, że jej tu nie ma i tego nie widzi:evil_lol::evil_lol:

Zdjęcia, zdjęcia!!:multi:
ten czarny kawaler co się będzie pojawiał to Chaddar- psiak moich rodziców. Nie będzie zbyt często bo nie lubi aparatu. Zaczyna się trząść i zwiewa gdzie pieprz rośnie...

Posted

[quote name='Nicka*']Piękna Gamula :loveu: po prostu cudeńko.

Drugi banerek dla was.

Dziekować, strasznie nas rozpieszczasz! ;)

[quote name='jonQuilla']ale roślinką strzeliłaś sesje zdjęciową :evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu:

Taka nieudana, bo pierwszą :oops: No i fotograf czyli ja nie miał pola do popisu, bo nia mógł ruszyć tyłka :evil_lol:

[quote name='Szarik']http://images25.fotosik.pl/268/99798505b84fe08e.jpg
Śliczna Gamulka i Gamulkowe uszy! :loveu:

Nie chcę już roztrzasać historii z pieskeim, ale powiem Ci, ze nie martw się... Twoi rodzice nie sa wyjątkami, za to Ty, jak sam nick wskazuje jesteś ;) :evil_lol:

Hej hej nietoperze uszy się witają ;):multi:

A ten nick to jak byś trafiła... Własnie stad się wziął. Z mojego odmiennego niż rodzice stosunku do psów,ogólnie zwierząt i nie tylko:roll: Ładniej brzmi niż "inna" czy tez "kopnięta przez los" jak mówił mój były:mad::mad:

Posted

[quote name='agaciaaa']Zazdroszcze dziadka! :loveu:

http://images25.fotosik.pl/268/99798505b84fe08e.jpg pięknie tu wyszła :loveu::loveu:

Powinnaś:diabloti: jak każdy:evil_lol:

Jak zawsze, jak wszędzie, jak zwykle! :multi: ;):eviltong:

[quote name='jonQuilla']dobry wieczór :multi::loveu:

jak zaczniesz śmigać to wtedy roślinki się nie odgonią od Wyjątkowego Paparazzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Hahaha ja tam myślę, że dostana nóżek i zaczną uciekać:evil_lol:

[quote name='ayshe']na razie wygrzebalam takie fotki:

:multi::multi::multi::multi::multi:

[quote name='evaxon']ojjaaa oooojaaaa a u ciebie juz jesien :roll::roll::roll::roll::roll:

A no u nas jakoś tak szybko ostatnio czas leci:roll::roll::roll: Nie wiem, co się dzieje :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='jonQuilla']hmm...Gama to jednak nie jest wymagający piesek...
za jednego żółtego listka jesienią w lesie gdzie dookoła mnóstwo takich, jest w stanie posłusznie słuchać i wykonywać Twoje polecenia :)
http://img169.imageshack.us/img169/9625/dsc0750jh9.jpg

hahaha no masz rację:evil_lol::evil_lol:
Ta mała wariatka była nie do zniesienia! Po prostu każda zabawka jej się nudziła po 5 minutach. A miała chyba 3 wtedy.:roll: Potem była patyk. No a potem listek. a to wszystko po to, żeby sie ładnie nakręcała i coś jednak wyszło z naszego szkolenia :)
I nawet pamietam, że ayshe nas wtedy troche chwaliła:roll::oops::multi:

Posted

[quote name='Wyjątek']hahaha no masz rację:evil_lol::evil_lol:
Ta mała wariatka była nie do zniesienia! Po prostu każda zabawka jej się nudziła po 5 minutach. A miała chyba 3 wtedy.:roll: Potem była patyk. No a potem listek. a to wszystko po to, żeby sie ładnie nakręcała i coś jednak wyszło z naszego szkolenia :)
I nawet pamietam, że ayshe nas wtedy troche chwaliła:roll::oops::multi:

a niech to dundel ...
to Wy zdolne bestyje skoro Was chwalono :loveu::loveu:

Posted

to jasne i oczywiste, jasne jak słońce, że zdolne! :evil_lol:

Ja wiem, że nas tu ostatnio nie ma... robię ogłoszenia, siedzę w wątku Krężel... Ale moglibyście czasem wpaść poodkurzać:roll:;)

Posted

Melisa89 napisał(a):
Ale sliczną masz tą suczke, piękna :) głaski dla niej od nas :)

Przekażę we wtorek :)

jonQuilla napisał(a):
cześć piękne :multi::loveu:

widzę że Ty robiłaś foteczki z tronu leżącego...
Twój bucik widziałam :eviltong::eviltong:

http://images28.fotosik.pl/271/30a9ec643dafa49b.jpg jaką sierotkową minę zrobiła :evil_lol::evil_lol:

Hej hej ! :multi:

I co, ładny bucik? :roll::eviltong: Niestety nie udało mu sie na więcej zdjęć załapać :evil_lol:

Bo to moja mała sierotka jest:loveu::loveu::loveu: Gupolek najukochańszy:loveu:

Wiecie co ostatnio zrobiła na działce?? Dziadek bawił się z nią piłką. Nagle mówi, że idziemy na spacer. No to Gama dawaj z piłką. Co jej zabrał i odrzucił to wracała. Jak byli juz za furtką to ją zamknął na klamkę a piłkę wrzucił na teren działki i powiedział Gamie, że nie biorą, bo zgubi. Poszli przez las na łąki. Tam ganiała za patykami. Nagle zniknęła. Dziadek o mało zawału nie dostał. Wołał i nic. Z 15 minut jej szukał. Az tu nagle wylatuje Gamcioszka z piłka w dzióbku :loveu: i patrzy jakby chciała powiedzieć "moja piła, steskniłam się za nią! mówiłam, ze musimy zabrać. zapomniałeś, to sie wróciłam. juz mam! zobacz! :multi:". Wiecie, że ta bestia pobiegła sama na działke, otworzyła sobie furtkę, wzięła piłkę i spokojnie wróciła kontynuować spacer? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I na dodatek babcia była cały czas na działce i nawet jej nie zauważyła, wariatki:evil_lol: