Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjątek napisał(a):
Wiecie co ostatnio zrobiła na działce?? Dziadek bawił się z nią piłką. Nagle mówi, że idziemy na spacer. No to Gama dawaj z piłką. Co jej zabrał i odrzucił to wracała. Jak byli juz za furtką to ją zamknął na klamkę a piłkę wrzucił na teren działki i powiedział Gamie, że nie biorą, bo zgubi. Poszli przez las na łąki. Tam ganiała za patykami. Nagle zniknęła. Dziadek o mało zawału nie dostał. Wołał i nic. Z 15 minut jej szukał. Az tu nagle wylatuje Gamcioszka z piłka w dzióbku :loveu: i patrzy jakby chciała powiedzieć "moja piła, steskniłam się za nią! mówiłam, ze musimy zabrać. zapomniałeś, to sie wróciłam. juz mam! zobacz! :multi:". Wiecie, że ta bestia pobiegła sama na działke, otworzyła sobie furtkę, wzięła piłkę i spokojnie wróciła kontynuować spacer? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I na dodatek babcia była cały czas na działce i nawet jej nie zauważyła, wariatki:evil_lol:

:crazyeye::crazyeye: niezła historia!!! Tylko dziadka szkoda, troche nerwów pewnie stracił ;)

Trzymam kciuki za Gamciowe zdrówko :razz: a jak Twoja noga?

Posted

piciminikas napisał(a):
Biedna Gama ma złe wspomnienia ... A wy się cieszycie jak idziecie do dentysty?:diabloti:

Ja się dentysty nie boję. Dawali mi zabawki jak byłam mała to i teraz pójdę bez problemu. A poza tym na szczęście na razie nie muszę, odpukać:diabloti:

A ona jest PANIKARA i koniec :evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
:crazyeye::crazyeye: niezła historia!!! Tylko dziadka szkoda, troche nerwów pewnie stracił ;)

Trzymam kciuki za Gamciowe zdrówko :razz: a jak Twoja noga?

Dziadzio.... No... Najadł się strachu i to sporo:roll:

Gamcia czuje się lepiej :multi: Jeszcze trochę pochrząkuje ale nie ma temperatury i ma ochotę na zabawę. A jutro jedziemy na działkę na 3 dni :multi:
Z nogą gorzej niż z Gamą ;) Więc na działce pewnie dużo nie porobię. Po prostu przerzucam się z kanapy w pokoju na leżak w słońcu na działce a to już coś:cool3: Mamcia kochana mnie zawiezie
:lol!::sweetCyb:

Posted

jonQuilla napisał(a):
czemu drażnisz swojego psa i nie chcesz jej oddać patyka? :diabloti:

dzień dobry :multi::loveu:

Bo ja jestem zła! :diabloti:

Dobry wieczór! :multi::loveu:

Izabela124. napisał(a):
Witanko wyjątakowa :) :P

oooo witamy!!! :multi::multi::loveu:

agaciaaa napisał(a):
http://images24.fotosik.pl/273/e95397d353e40dc5.jpg nietoperz :loveu:

Miłego pobytu na działce :)

Sama jesteś nietoperz:eviltong::evil_lol:

A na działce jest jak zwykle super:multi: Tylko, że aparat mi się popsuł:angryy::angryy:

Posted

evaxon napisał(a):
czesc wyjątki:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Medorowa napisał(a):
cześć:multi::multi::multi::multi:

evaxon napisał(a):
oooo czesc:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

cześć :multi::multi::multi::multi: oooo cześć:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Alicja napisał(a):
kuruj się dziewczynko ;)...mój TZ smiga już o 1 kuli :multi::multi::multi:

cześć Aluś! Ja śmigam na jednej nodze! :D Mam dość kul czasami, wiec skaczę na jednej nodze:roll: A tak serio to do 3 października będę mieć kule. 3ego mam rtg i jak wszystko będzie ok to już pomalutku będę mogła o własnych nogach
O jednej kuli mi nie pozwalają bo mówią, że to źle wpływa na kręgosłup i miednicę przede wszystkim:roll::roll:

Dobrze, że z Twoim TZem już lepiej!! :multi::multi::multi:
dwóch ;)

Izabela124. napisał(a):
Hejos
Czekam na zdjecia :)

A no zaraz dam :) Ale z poprzedniego wyjazdu na działkę. Na obecnym zrobiłam ok 15 zdjęć i aparat się popsuł:angryy: Ale mama obiecała, że jak ojciec znajdzie robotę i bedzie ok już u nas z kasą to pod choinkę mi kupią moją wymarzoną cyfrówkę lub chociaż mi się do niej dołożą :multi::multi::multi::multi:

ZAPRASZAM NA BAZAREK Z ARTYKUŁAMI I URZĄDZENIAMI DO BIURA I DOMU! PIENIĄŻKI IDĄ NA VELVETA- OFIARĘ Z KRĘŻLA!
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119408