jonQuilla Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 popłakała się panikara mimo że nic jej się nie działo :) norma :eviltong: witam :multi::loveu: Quote
Wyjątek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Panikara jakich mało- żebyś wiedziała :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Biedna Gama ma złe wspomnienia ... A wy się cieszycie jak idziecie do dentysty?:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Wyjątek napisał(a):Wiecie co ostatnio zrobiła na działce?? Dziadek bawił się z nią piłką. Nagle mówi, że idziemy na spacer. No to Gama dawaj z piłką. Co jej zabrał i odrzucił to wracała. Jak byli juz za furtką to ją zamknął na klamkę a piłkę wrzucił na teren działki i powiedział Gamie, że nie biorą, bo zgubi. Poszli przez las na łąki. Tam ganiała za patykami. Nagle zniknęła. Dziadek o mało zawału nie dostał. Wołał i nic. Z 15 minut jej szukał. Az tu nagle wylatuje Gamcioszka z piłka w dzióbku :loveu: i patrzy jakby chciała powiedzieć "moja piła, steskniłam się za nią! mówiłam, ze musimy zabrać. zapomniałeś, to sie wróciłam. juz mam! zobacz! :multi:". Wiecie, że ta bestia pobiegła sama na działke, otworzyła sobie furtkę, wzięła piłkę i spokojnie wróciła kontynuować spacer? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I na dodatek babcia była cały czas na działce i nawet jej nie zauważyła, wariatki:evil_lol: :crazyeye::crazyeye: niezła historia!!! Tylko dziadka szkoda, troche nerwów pewnie stracił ;) Trzymam kciuki za Gamciowe zdrówko :razz: a jak Twoja noga? Quote
Wyjątek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 piciminikas napisał(a):Biedna Gama ma złe wspomnienia ... A wy się cieszycie jak idziecie do dentysty?:diabloti: Ja się dentysty nie boję. Dawali mi zabawki jak byłam mała to i teraz pójdę bez problemu. A poza tym na szczęście na razie nie muszę, odpukać:diabloti: A ona jest PANIKARA i koniec :evil_lol: agaciaaa napisał(a)::crazyeye::crazyeye: niezła historia!!! Tylko dziadka szkoda, troche nerwów pewnie stracił ;) Trzymam kciuki za Gamciowe zdrówko :razz: a jak Twoja noga? Dziadzio.... No... Najadł się strachu i to sporo:roll: Gamcia czuje się lepiej :multi: Jeszcze trochę pochrząkuje ale nie ma temperatury i ma ochotę na zabawę. A jutro jedziemy na działkę na 3 dni :multi: Z nogą gorzej niż z Gamą ;) Więc na działce pewnie dużo nie porobię. Po prostu przerzucam się z kanapy w pokoju na leżak w słońcu na działce a to już coś:cool3: Mamcia kochana mnie zawiezie:lol!::sweetCyb: Quote
Kasia&Rika Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Większość psów panikuje:evil_lol: A ja i tak nie lubię dentysty;D mi zamiast dawać zabawki to wkładali ochydne wiertło do buzi i krzyczeli, że im palce gryze:evil_lol::diabloti: Quote
Wyjątek Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Hehe palce im odgryzałaś? No wiesz co?:diabloti: Ja na szczęście dentystę odwiedzam tylko kontrolnie i juz nie pamiętam, co to znaczy wiercenie i borowanie :cool3: Quote
Kasia&Rika Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A gryzło się, gryzło;d a co oni będą mi wciskać swoje wielkie paluchy w rękawiczkach...:mad: Quote
jonQuilla Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 czemu drażnisz swojego psa i nie chcesz jej oddać patyka? :diabloti: dzień dobry :multi::loveu: Quote
e.v.a Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 czesc wyjątki:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 evaxon napisał(a):czesc wyjątki:multi::multi::multi::multi::multi::multi: cześć:multi::multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Medorowa napisał(a):cześć:multi::multi::multi::multi: oooo czesc:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 http://images24.fotosik.pl/273/e95397d353e40dc5.jpg nietoperz :loveu: Miłego pobytu na działce :) Quote
Wyjątek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 jonQuilla napisał(a):czemu drażnisz swojego psa i nie chcesz jej oddać patyka? :diabloti: dzień dobry :multi::loveu: Bo ja jestem zła! :diabloti: Dobry wieczór! :multi::loveu: Izabela124. napisał(a):Witanko wyjątakowa :) :P oooo witamy!!! :multi::multi::loveu: agaciaaa napisał(a):http://images24.fotosik.pl/273/e95397d353e40dc5.jpg nietoperz :loveu: Miłego pobytu na działce :) Sama jesteś nietoperz:eviltong::evil_lol: A na działce jest jak zwykle super:multi: Tylko, że aparat mi się popsuł:angryy::angryy: Quote
Wyjątek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 evaxon napisał(a):czesc wyjątki:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Medorowa napisał(a):cześć:multi::multi::multi::multi: evaxon napisał(a):oooo czesc:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: cześć :multi::multi::multi::multi: oooo cześć:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Wyjątek napisał(a):Sama jesteś nietoperz:eviltong::evil_lol: Ale to był komplement! :razz: :diabloti: Quote
Wyjątek Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 agaciaaa napisał(a):Ale to był komplement! :razz: :diabloti: Aaaaa no to chyba, że tak :D Quote
Alicja Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 kuruj się dziewczynko ;)...mój TZ smiga już o 1 kuli :multi::multi::multi: Quote
Wyjątek Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Alicja napisał(a):kuruj się dziewczynko ;)...mój TZ smiga już o 1 kuli :multi::multi::multi: cześć Aluś! Ja śmigam na jednej nodze! :D Mam dość kul czasami, wiec skaczę na jednej nodze:roll: A tak serio to do 3 października będę mieć kule. 3ego mam rtg i jak wszystko będzie ok to już pomalutku będę mogła o własnych nogach O jednej kuli mi nie pozwalają bo mówią, że to źle wpływa na kręgosłup i miednicę przede wszystkim:roll::roll: Dobrze, że z Twoim TZem już lepiej!! :multi::multi::multi: dwóch ;) Izabela124. napisał(a):Hejos Czekam na zdjecia :) A no zaraz dam :) Ale z poprzedniego wyjazdu na działkę. Na obecnym zrobiłam ok 15 zdjęć i aparat się popsuł:angryy: Ale mama obiecała, że jak ojciec znajdzie robotę i bedzie ok już u nas z kasą to pod choinkę mi kupią moją wymarzoną cyfrówkę lub chociaż mi się do niej dołożą :multi::multi::multi::multi: *** ZAPRASZAM NA BAZAREK Z ARTYKUŁAMI I URZĄDZENIAMI DO BIURA I DOMU! PIENIĄŻKI IDĄ NA VELVETA- OFIARĘ Z KRĘŻLA! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=119408 Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 http://images37.fotosik.pl/8/2a8240bd055e83c1.jpg haha ile ona tu wypiła? Quote
Recommended Posts