Jump to content
Dogomania

Grina pojechała do domu... Trzymamy mocno kciuki! I za nią i za jej Ludzi!

Recommended Posts

Posted

Grina jak to babka, my zawsze takie głupie dajemy facetom co najlepsze... kotlet zawsze mają większy, poduszkę bardziej miękką, za kierownicą siedzimy jak się napiją...
Ehhh, widać psiaki jak ludzie
:roll::cool3::cool3::cool3:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z przykrością to piszę, ale niestety muszę wycofać swoją deklarację dla Grinusi. Jestem teraz odpowiedzialna za Lenę, która padła ofiarą AlinyS. Robiłam co mogłam, aby uzbierać deklaracje dla Leny. Jednak nie udało mi się. Szum wokół AlinyS pozostał, jednak szkoda, że nie ma go wokół psów poszkodowanych :roll: Jestem zmuszona swoją deklaracje przenieść na utrzymanie Lenki w płatnym DT.
Bardzo przepraszam.
Deklaracja za wrzesień poszła z początkiem miesiąca.

Oczywiście za Grine i Motusia kciuki będę dalej trzymać.

Posted

[quote name='Asia_Klero']Nie dobrze:( No ale dziekujemy za wiadomość trzeba szukac jakiejś dyszki deklaracji...ktoś pomoze?[/QUOTE]

Wiem, że nie dobrze.. ale niestety nie dam rady inaczej..przepraszam.

Posted

[B]MOTO
[/B][B][COLOR=Red][COLOR=Black]Za sierpień nie zapłaciła Transylwania-prosimy o wpłatę.
[/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=Red][COLOR=Black]wpłaty za wrzesień ZAPŁACILI:
agata51 - 15zł
Bjuta - 25zł
Czerda - 25zł
Ingrid44 - 20zł
Madziak25 - 5zł
Mmmd - 30zł
monika z katowic - 40zł

[B]razem: 160zł

GRINA
[/B][/COLOR][/COLOR]wpłaty za wrzesień ZAPŁACILi:
Asia_klero - 25zł
agata51 - 20zł
Alma2 - 10zł
Bjuta - 22zł
Bico - 10zł
Eski - 20zł
Gonia66 - 10zł
Mari_23 - 15zł
Obraczus87 - 10zł
Sonikowa - 5zł
Czarek - 20zł
Ubocze - 10zł
Koziczka85 - 18zł

razem: [B]195zł[/B]
[COLOR=Red][COLOR=Black][B]
Pamiętajmy ze brakuje Grinusi 10zł deklaracji kto pomoze?
[/B][/COLOR][/COLOR]

Posted

[INDENT]Cioteczki, prosze oddajcie glos na Ale. Ma 60 podopiecznych i idzie zima. Ciagle wszystkiego brakuje ,szczegolnie karmy :-(
[B]GŁOSOWANIE NA KRAKVECIE

[/B][INDENT][SIZE=2]Dzięki Naszym wpólnym głosom [B]przytulisko p.Ali Orzechowskiej[/B] wygrało jako kandydat dogomanii i miau na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, [B]teraz zaczął sie najważniejszy etap -[/B] [B]głosowanie na Krakvecie[/B].[COLOR=black]Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam o głos na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][B][U]Tu bezpośredni link do wątku na którym jest głosowanie, można zagłosować jednym kliknięciem (po zarejestrowaniu i zalogowaniu):[/U][/B][/SIZE]
[URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0"][SIZE=2][COLOR=black][B]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0[/B][/COLOR][/SIZE][/URL]

[SIZE=2]można głosować też w ten sposób:[/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=#0000ff]Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą:[/COLOR][/SIZE]

[B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej[/COLOR][/SIZE][/B]

[SIZE=2][COLOR=#0000ff]Instrukcja głosowania w Krakvecie:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=#0000ff]1. wchodzisz na stronę [/COLOR][/SIZE][URL="http://www.krakvet.pl/forum"][SIZE=2][COLOR=#4444ff][B]http://www.krakvet.pl/forum[/B][/COLOR][/SIZE][/URL]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]2. wciskasz link Rejestracja[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]i wciskasz"wyślij"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]6. logujesz się na Forum Krakvetu [/COLOR][/SIZE][URL="http://www.krakvet.pl/forum"][SIZE=2][COLOR=#4444ff]http://www.krakvet.pl/forum[/COLOR][/SIZE][/URL][SIZE=2][COLOR=#0000ff] wpisując nazwę użytkownika i hasło[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010”[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#0000ff]9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”.[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=#0000ff]Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6![/COLOR][/SIZE] [/INDENT][/INDENT]

Posted

Nie lubię nowych wątków, a wspólnych to w ogóle. Umyka gdzieś niepowtarzalna atmosfera każdego z nich, a nowy wątek nie odda tego czegoś, co sprawiło, że pojawiłam się na wątku. Tych pierwszych chwil (niekiedy miesięcy)... Najpiękniejsze są wątki, które mają 500 stron. Trudno. Jestem, wróciłam z wakacji, mam nadzieję, że nie zalegam.

Posted

[quote name='agata51']Nie lubię nowych wątków, a wspólnych to w ogóle. Umyka gdzieś niepowtarzalna atmosfera każdego z nich, a nowy wątek nie odda tego czegoś, co sprawiło, że pojawiłam się na wątku. Tych pierwszych chwil (niekiedy miesięcy)... Najpiękniejsze są wątki, które mają 500 stron. Trudno. Jestem, wróciłam z wakacji, mam nadzieję, że nie zalegam.[/QUOTE]

A ja lubie wszystkie wątki, byle by w koncu wylądawaly w dziale "Juz w nowym domu". :)

Posted

Zero oddzewu... przepraszam ze tak malo tutaj piszę ale niestety cierpie na brak czasu:( Prosze was zmobilizujcie się bo nie ma pelnych wplat za hotelik zarowno na grine jak i na moto a jutro musze wyslac pieniazki!!..... Zaraz powysylam PW

Posted

Kochani wybaczcie mi że tak malo tutaj piszę ale mam ostatnio sporo obowiązków dlatego skupiam się na tym na czym muszę-mianowicie na finansach. No i znowu jestem przerazona. Jak nie nękam was od połowy miesiaca to wplat nie ma i nie wiem jak jutro mam wyslac pieniadze za hotelowanie jak konto świeci pustkami....kochani to bardzo wazne zeby psiaki nie wrocily do schroniska postarajcie sie wplacac regularnie:roll:sprawa wyglada tak:
[U][COLOR=Red][B]GRINA[/B][/COLOR][/U]
[COLOR=Black]za Wrzesień ZAPŁACILI:[/COLOR]
Asia_klero - 25zł
agata51 - 20zł
Alma2 - 10zł
Bjuta - 22zł
Bico - 10zł
Eski - 20zł
Gonia66 - 10zł
Mari_23 - 15zł
Małgosia - 20zł
marta0731 - 25zł
Obraczus87 - 10zł
Sonikowa - 5zł
Czarek - 20zł
Ubocze - 10zł
Koziczka85 - 18zł

razem: [B]240zł[/B]
Brakuje wpłat: Basia-10zł; certusowa-30zł;za małgosię zapłaciłam z pieniędzy, ktore kiedys
przeslala Bjuta na wszelki wypadek:roll:

[U][COLOR=Red][B]MOTO
[/B][/COLOR][/U][COLOR=Red][COLOR=Black]za Wrzesien ZAPŁACILI:
[/COLOR][/COLOR][COLOR=Red][COLOR=Black]agata51 - 15zł
Bjuta - 25zł
Czerda - 25zł
Ingrid44 - 20zł
Madziak25 - 5zł
Mmmd - 30zł
monika z katowic - 40zł
transylwania - 10zł

[B]razem: 170zł
[/B]Brakuje wpłat: Lilka1771-30zł; Madzia828-20zł;Tripti-10zł;Zerduszko-10zł.
[/COLOR][/COLOR]

Posted

Tripti jutro sprawdzę i skoryguję:) Nie wiem co z cioteczką Zerduszko czy będzie nadal wplacac czy nie... wszyscy rezygnuja tylko co ja w takiej sytuacji mam zrobic:(ehh...zobaczymy jak coś się wyjaśni..

Posted

Musimy znaleźć jeszcze 10zł deklaracji. Zerduszko zrezygnowala, poniewaz Moto i Grina mają wspolny watek. Jest przeciwna adopcji 2 psow razem, poniewaz to trwa dlugo i rezygnuje. Niestety wszyscy po kolei się wykruszają, a ja na dzien dzisiejszy nie mam stalej pracy i nie mogę wykładać za te osoby. Nie wiem co zrobić zostane z tym sama i dopiero będzie....Kompletnie nie lubie ludzkiej nieodpowiedzialności:(

Posted

To może w koncu Grina i Moto bedą miały aktualne ogłoszenia na wielu portalach?? Robienie ogloszen tylko na kilku portalach nie pzynosi efektu jak widac. Warto próbowac ogłaszac psy również osobno. Adopcja podwójna jest bardzo cięzka. I nie często się zdarza.

Tutaj jest bazarek z ogloszeniami. Może ktoś zechce zakupic pakiet.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191834-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY-na-suczki-od-meneli-!-Zam%C3%B3w-66-og%C5%82osze%C5%84-za-10z%C5%82.Do-31.10.2010[/url].

Posted

Kochana Asiu! Ten wspólny wątek Motusia i Griny jest nieco niefortunnym pomysłem.:placz:
Oczywiście wiem, że miałaś dobre chęci, że zrobiłaś to dla psów.
Ale, moim zdaniem, na wspólną adopcję dwóch ogonków są szanse ...znikome, prawie zerowe.

Pozostaje wierzyć, że cuda się zdarzają.:loveu: Bo się zdarzają.:loveu:

Posted

Niestety Jarek i Leszek (pod opieka Kinia1984) szukaja domku juz bardzoooo długo. teraz sa ogłaszani osobno i też jest ciężko.
Ze znalezieniem domu maja problemy zdrowie szczeniaczki, jest jakiś zastój..

Nie znam zerduszko, ale w sumie nie dziwię sie jej decyzji. I nie jest to nieodpowiedzialnośc ludzka Asiu. SAMA podjęłaś decyzję o szukaniu domu dla Griny i Motusia RAZEM. A więc nie dziw się, że komus może to nie odpowiadac. Bo niestety, ale adopcje parami występują niezbyt często.

Ja bym ogłaszała psiaki osobno. Ale w ogłoszeniach Motusia dodałabym informacje, iż Motus ma super kolezankę i fajnie by było, gdyby i Ona znalazła domek. Razem z Moto. I odwrotnie w przypadku ogłoszen Griny.