morisowa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Jak to jak? Pies + kaganiec + wycieczka do kociarni+ jeden odważny kot na korytarz = test na kota z Apsą już wiele takich testów robiłyśmy :D Quote
Beat2010 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='morisowa']Jak to jak? Pies + kaganiec + wycieczka do kociarni+ jeden odważny kot na korytarz = test na kota z Apsą już wiele takich testów robiłyśmy :D[/QUOTE] Dzięki za podpowiedz, w niedzielę nastraszymy jakiegoś kota :evil_lol: Quote
morisowa Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='Beat2010']Dzięki za podpowiedz, w niedzielę nastraszymy jakiegoś kota :evil_lol:[/QUOTE] Możecie wpaść wcześniej po mnie, żeby opiekunka wiedziała o co chodzi ;) (kiedyś mieliśmy sprawdzonego testera, nazywał się Setka, ale... [nie, nie zginął w trakcie kolejnego testu na kota :evil_lol:] poszedł do adopcji) Quote
Beat2010 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='morisowa']Możecie wpaść wcześniej po mnie, żeby opiekunka wiedziała o co chodzi ;) (kiedyś mieliśmy sprawdzonego testera, nazywał się Setka, ale... [nie, nie zginął w trakcie kolejnego testu na kota :evil_lol:] poszedł do adopcji)[/QUOTE] Dzięki, wpadniemy , na początku mamy samozwańczą akcję wyprowadzania paru boksów z rejonu 6, tych, które nie mają wolontariuszy, to pewnie koło 14 będziemy Ciebie szukać. Quote
iwna5702 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 NAjbardziej martwi mnie pogoda, ktore jak na zlosc sie popsula i ciemnosci juz od 16.00 - coz aby do Swiat - pozniej bedzie sie rozwidniac:roll: Quote
Beat2010 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Pokerk ma coś z prawym oczkiem, jakby gorzej widział:-(, takie niebieskawe, w zeszłym tygodniu było normalne....czy możliwe,m żeby stracił widzenie w jeden tydzień...... Ale stawy lepsze, dobrze chodził. A Amant nie sprawdzony na kota, bo zrobiło sie późno, ale chyba lubi, bo jak APSA zamiauczała, to zamachał ogonkiem :diabloti: Quote
Beat2010 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Byłyśmy na spacerze z cała trojką,cieszyły się strasznie, nie wiem , co z oczkiem Pokerka, w świetle dziennym wygląda w miarę, choć zaropiałe, w czwartek sprawdzę czy jest leczony ew. zaprowadzę do lekarza. Udało mi się umieścić 2 palety u nich w boksie, już nie będą leżal w błocie :multi: Quote
Beat2010 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 I tak sobie piszę do siebie i Pokerka :eviltong: Quote
Beat2010 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dzięki APSA za odzew-Poker to owczarek jak marzenie, zdjęcia były robione w wakacje przez profesjonalistkę-koleżankę Doroty , czyli co: trzeba dać nowe zdjęcia Pokerka w całości? Fajnie, ze się pojawiłaś, bo mam do Ciebie pytanie o behawiorystę, zaraz napiszę maila. Quote
Beat2010 Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Dzięki, Iwonka poszpera w zdjęciach jak wróci z delegacji albo zrobimy nowe. Quote
Beat2010 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 I Pokerek pozdrawiawia!!!! Pokerku, do czwartku, będzie spacer:Dog_run: i sesja fotograficzna Quote
iwna5702 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Dzis ida na spcer POKER i AMANT a z nimi przy okazji wyjdzie ich towarzyszka z boksu - mila spokojna suncia FINKA, przy okazji dostana zapas slomy do bud:roll: Quote
Beat2010 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 No i był spacer, psy zadowolone, Pokerek nieźle chodzi a Amant znów skołtuniony :mad: , Amancik nie kładz się w błocie, masz palety!!! Da Amanta spacer był nieco zepsuty: co przystanek to czesanie, troszke kudłów poszło :multi: Iwonka,może wkleisz zdjęcie Amanta i Finki?, dla tych, co ich nie znają? Quote
Beat2010 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Wczoraj nie była ich kolej na spacerki, ale, niestety, zobaczyły mnie jak przechodziłam i tak prosiły..... do czwartku psiaczki. Quote
Beat2010 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Mamy obiecane stałe :loveu: wpłaty na Pokerka od Mikołaja i Tosi M. Dziękujemy!! :buzi: Quote
morisowa Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Jak Pokerek radzi sobie tą zimową porą? Quote
iwna5702 Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 Nie jest tak zle, ale akurat boks POKERA jest jakos nizej niz pozosatle i wilgos tam straszna + bloto jak zaczyna topnic snieg. Niestety mamy juz tyle psiakow, ktore chociaz na chwilke chcemy wyprowadzic, ze nie dotarlysmy wczoraj boksu z POKERKIEM. Idziemy znowu w niedzile i od nich zaczniemy spacerki, damy cos cieplego na zab i zobaczymy w swietle dziennym jak wygladaja bo ostatnio ciagle spacerowaly jak juz sie sciemnailo i niewiele bylo widac. Quote
Beat2010 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='morisowa']Jak Pokerek radzi sobie tą zimową porą?[/QUOTE] Szkoda, że Pokerek nie wrócił po remoncie do rejonu 9 do nowych boksów za geriatrium, , tam miałby lepiej, więcej miejsca, sucho, a tak to cały czas leży w błocie ( teraz w lodzie).Amantowi i Fince też przydałoby sie lepsze lokum. Quote
Beat2010 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Poker miał dzis spacer, mimo warunków pogodowych z chodzeniem u niego jest nieźle, nawet podbiegał:multi:. A przede wszystkim przytula się i prosi o głaskanie. Gdy czesałam Amanta to też się nadstawiał pod szczotkę. Quote
Beat2010 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 I nawet do niego nie zajrzałyśmy :mad:. Może i lepiej , bo spacerku by nie było i byłoby smutno......:-( Quote
Beat2010 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Pokerek w dobrej formie, ładnie chodzi na spacerku. psiaki dostały nową słomę,więc nie zmarzną za bardzo. Quote
iwna5702 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Bylysmy wczoraj ale POKER z towarzystwem nie wyszedl - na 100% beda mialy spacer w sobote.:cool1: Quote
Beat2010 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 My wciąż o spacerkach, a gdzie domek???? Quote
Recommended Posts