Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tora&Faro']A co u Kajaczka taka cisza?

Kajuś jest moim bohaterem ! :loveu:
Wybawicielem i osobistym ochroniarzem.

Nawet mu mówię od wczoraj, że jest trochę mój ;)

Byliśmy wczoraj na grzybach. Moja orientacja w terenie jest na bardzo niskim poziomie, żeby nie powiedzieć, że nie istnieje ;) A żeby było dramatyczniej zasięg w telefonach nie żył w tej okolicy ;)

I jakoś się zgubiłam;) A ja niestety nie wiem po trzech krokach zrobionych w głąb lasu, ani skąd przyszłam, ani gdzie droga - no nie wiem nic. Ale Kajuś wiedział ;)

Stawał, wyprężał się, węszył nochem i zrywał się w jakąś stronę ze mną na drugim końcu smyczy. Za chwilę znowu stawał, znowu węszył i znowu ciągnął.
I doszliśmy do jakiejś drogi, na której już z lekka zaniepokojony TZ mnie szukał;)
A Kajuś dalej węszył i szedł do samochodu.

Wiedział skubaniutki gdzie jest samochód! A ja nie ;)

A jak on śmiesznie węszył w tym lesie :) Rył nochem w mchu tak, że cała głowa mu się chowała ;) I wydawał odgłosy jak świnka.

Dziecko podsumowało akcję wczoraj - Ciociu, nie chcę cię martwić, ale ten Rafała pies jest mądrzejszy od Ciebie......;)

Kajaczek leśny wczorajszy

• Replies 905
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mala_czarna napisał(a):
Piękny jest!!! :) :)
Mam nadzieję, że wynagrodziłaś go jakoś za wyprowadzenie z tej leśnej głuszy? :mad:

No przecież mu mówię, że jest trochę mój :p

Mało? :evil_lol:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Pewnie, że mało :eviltong::eviltong:
A polędwicę mu kupić to nie łaska?? :evil_lol:

Psa chcesz Rafałowi zamordować? ;) Chyba nie wiesz na jaki gniew się narażasz!
Kajuś na Trovecie. Tylko i wyłącznie.

Posted

3 x napisał(a):
teraz tam rzadzi rekin rambo ;)

Jaki to koleś jest :)
Brzydki jak noc i w dodatku pokurcz :) Ale taki grzeczny, że nie wiem. Jestem pod wrażeniem.

mala_czarna napisał(a):
O ja pierdykam. Biedna Kajaczek :(
A smaczki jakieś może dostawać? Bo chciałam mu prezent dac jak juz sie w końcu spotkamy ;)

Ani się waż Ciocia. Smaczki zakazane. Ale głaski wskazane. To ulubiona Kajusiowa czynność.

Mysza świadkiem ;)

Posted

Nic mi nie mówcie o grzybach, w sumie lubię ale nie jak mam pól kuchni zawalone nimi...

Kajuś jest fantastyczny, po chwili wahania, czy jestem warta jego uwagi, zaczął się na mnie kłaść i był bardzo chętny do zabawy. Duży jest, kawał psa, bardzo ładny. Całe szczęście, że Rekina nie pożarł.

Posted

Rekin jest kozak, rekin mu dolozy........
.
Od lat twierdze ze najgroźniejsze i najbardziej zajadle sa takie male Paskudy......Takie mnie wlasnie uzarlo.....Jakbym miala takie cus miec w domu, to wole kota:-)

Posted

Gusia, a nie myślałaś, żeby wyszkolić Kajaka do szukania grzybów?...:eviltong: Chętnie bym się wtedy z nim zaprzyjaźniła, bo ja grzybów w lesie po prostu... nie widzę! :shake: A uwielbiam spożywać w każdej postaci! W Puszczy Kampinoskiej też grzyby są (leśniczy przymyka oko na "spacerujących z koszykami" :)) I w lasach w stronę Płońska też musi być zatrzęsienie, bo jak wczoraj wracałyśmy z helskimi kotami, to stadami grzybiarze stali przy drodze...

Posted

Z Ochoty to jest Aamms:-) Wiem bo ostatnio często z nią gadam.........o cholera przypomniało mi się ze miałm wysłać smsa do Kociego Świata:-) Mam galopujący uwiąd starczy

GUSIA - scigam Cię bo Ady mi trzeba na gwałt.....mam kota z podejrzeniem robaków w płucach...........Kurna ja sie zawsze w coś wpindolę:-)

Posted

Neigh napisał(a):
Z Ochoty to jest Aamms:-) Wiem bo ostatnio często z nią gadam.........o cholera przypomniało mi się ze miałm wysłać smsa do Kociego Świata:-) Mam galopujący uwiąd starczy

GUSIA - scigam Cię bo Ady mi trzeba na gwałt.....mam kota z podejrzeniem robaków w płucach...........Kurna ja sie zawsze w coś wpindolę:-)

Ada będzie w sobotę na Białobrzeskiej jakby co