Jump to content
Dogomania

Sznaucer miniaturka - rodowodowy !!! ZNALAZŁ JUŻ SWÓJ NOWY DOMEK :)

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noo wreszcie napisałaś :lol: CUDOWNIE!!!!!!!! :loveu: wieki kamień z serca że mamy jednego mniej :)

No i mam nadzieję, że Justynka cyknie jakieś fotki bo pewnie będzie strzygła pudelka :lol: :evil_lol:

Posted

Niuniek piękny! - choć nie w moim typie (amerykanin jak w morde szczelił :eviltong:)

farmerka63 napisał(a):
Młody elegancik już zarezerwowany - w najbliższą niedzielę przyjedzie do Wielenia nad Notecią !

farmerka - uwielbiam Cię! :loveu:

malawaszka napisał(a):
temu gałganowi się udało - może i temu się uda?
i temu?

malawaszka - nie lubię Cię... :shake:

Posted

Fiodor...yyy...Fidel....yyy....FIGARO ofkors, że amerykanin, ale urody powalającej . Ta broda ! Te łapięta !

A zasługa nie moja, tylko Justynki - bo to niej zgłaszają się spragnieni sznaucera :) Ja jestem tylko "messengerem" ;)

Posted

jambi_ napisał(a):

malawaszka - nie lubię Cię... :shake:

:obrazic: to już drugi raz dziś na Ciebie :lol: a Ty pewnie dopiero w poniedziałek to zobaczysz ehhh co za życie :lol:

farmerka63 napisał(a):
Fiodor...yyy...Fidel....yyy....FIGARO ofkors, że amerykanin, ale urody powalającej . Ta broda ! Te łapięta !

A zasługa nie moja, tylko Justynki - bo to niej zgłaszają się spragnieni sznaucera :) Ja jestem tylko "messengerem" ;)

messengerko - bez Ciebie nikt by nie wiedział o Pani Justynie i jej niezasznupionej okolicy :lol:

Posted

farmerka63 a ty panią Justynę znasz osobiscie ?? mozesz wszystkim przybliżyć jak psiak bedzie mieszkał?? czy pani ma juz jakiegoś psiaka? czy miała sznaucerka ? itp :D

Posted

Justynka to moja koleżanka i jednocześnie moich sznaucerek fryzjerka. Jest także w Pogotowiu i Straży dla Zwierząt.Ale to nie ona będzie właścicielką Figara, tylko jej sąsiedzi , którzy zgłosili chęć przygarnięcia sznaucerka. Z tego co wiem, nie mają innych psiaków.

Posted

Uwaga! Uwaga! Wiadomość z ostatniej chwili !

Figaro z nowymi właścicielami i Justyną już jadą do domu !

Cytat dosłowny z sms-a Justyny :

"Figaro jest przecudny! Nowa rodzinka już go pokochała ! "

I co ciotki na toooo ??? :D:D:D

Posted

farmerka63 napisał(a):
Uwaga! Uwaga! Wiadomość z ostatniej chwili !

Figaro z nowymi właścicielami i Justyną już jadą do domu !

Cytat dosłowny z sms-a Justyny :

"Figaro jest przecudny! Nowa rodzinka już go pokochała ! "

I co ciotki na toooo ??? :D:D:D

Jak na lato!
... nawet już koniec lata ;)

Posted

Fryzura to pikuś, Nano. O wiele bardziej cieszy mnie fakt, że Figaro ma wreszcie kochających go ludzi i że nie grozi mu już schronisko . Myślę, że jego Pani byłaby spokojniejsza wiedząc, że pupil trafił tak dobrze. Czy możesz przekazać pierwszej Pańci Figara taką wiadomość ? No i koniecznie Pani Ani , oczywiście :)

Dostałam właśnie króciutki list od Justyny , no i zdjęcia :) Przesłałam kopertę Wasi . Jest dobrze, ciotki :D

Posted

oświadczam, że koperty żadnej od farmerki nie przyjmowałam :stop: żeby nie było potem, ze będa mnie na dogo ścigać za łapówkarstwo:megagrin:

ale dostałam zdjecia :loveu:

chłopak miód malyna :loveu: amerykaniec jak tralala dupelkowaty :lol:

Posted

jego Pani przekaże informacje Ania... bo na razie nie chcą się spieszyć... bo Pani jego nie jest w najlepszym stanie :(:(:( z Anią będę rozmawiała dzisiaj :) i prześle jej fotki :):)

BOSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D