Jump to content
Dogomania

Sznaucer miniaturka - rodowodowy !!! ZNALAZŁ JUŻ SWÓJ NOWY DOMEK :)

Recommended Posts

Posted

no Boski, boski! cóż za loki! cóż za brew! boski ... choć podtrzymuję, że nie w moim typie :eviltong:

malawaszka napisał(a):
:obrazic: to już drugi raz dziś na Ciebie :lol: a Ty pewnie dopiero w poniedziałek to zobaczysz ehhh co za życie :lol:

ale o co? ja Cie nie lubię za to "nowy" "kolejny" "jeszcze jeden" i Ty dobrze o tym wiesz :eviltong:

zaraz zaraz... jak to drugi raz?! a gdzie był pierwszy???... a wogóle to dzis środa :evil_lol: życie jest okrutne

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jambi_ napisał(a):

ale o co? ja Cie nie lubię za to "nowy" "kolejny" "jeszcze jeden" i Ty dobrze o tym wiesz :eviltong:

zaraz zaraz... jak to drugi raz?! a gdzie był pierwszy???... a wogóle to dzis środa :evil_lol: życie jest okrutne

ja już nie pamiętam :shake:

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Nano - nie mam kontaktu bezpośredniego z nowymi właścicielami Figara - tylko przez fryzjerkę Justynkę. A aktualnie borykam się z parwowirozą przywleczoną z tymczaskami . Walczę z miernym skutkiem o ich życie a także o zdrowie mojej małej rezydentki- przeto wybacz - nie mam głowy do foteczek Figara.

• 1 month later...
Posted

farmerka63 napisał(a):
Nano - nie mam kontaktu bezpośredniego z nowymi właścicielami Figara - tylko przez fryzjerkę Justynkę. A aktualnie borykam się z parwowirozą przywleczoną z tymczaskami . Walczę z miernym skutkiem o ich życie a także o zdrowie mojej małej rezydentki- przeto wybacz - nie mam głowy do foteczek Figara.

udało ci się wygrać z chorobami ?

• 1 month later...
Posted

Mam wieści :p

Sprzed chwilki dosłownie :) Zadzwoniłam do Justyny w sprawie strzyżenie moich zarośniętych sznupek - Figaro był WCZORAJ na postrzyżynach. Szczęśliwy , kochany pies - nie musimy się martwić - jest pod troskliwą opieką :multi:

Posted

Jeśli zrobiła je wczoraj Justyna , to je zdobędę . Jeśli nie - no to trudno... Mam do niej jeszcze wieczorkiem dzwonić - bo będziemy sie konkretnie umawiać na strzyżenie moich sierściuchów. Rano była poza domem.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...