farmerka63 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Tak , Nano - rozmowy toczyły się między bezpośrednio zainteresowanymi. Uznałyśmy, że pośredniczenie tylko sprawę zagmatwa i niepotrzebnie przedłuży :D Quote
Nano Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 no to fajnio :) a wiadomo coś o potencjalnym właścicielu ?? zgadza sie na kastracje ?? itd ?? Quote
farmerka63 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Oczywiście - to jest warunek. Justynka deklaruje dopilnowanie odjajczenia . Domek jest bez małych dzieci - nowi Pańciostwo mają rozsądną córkę - gimnazjalistkę :) Quote
malawaszka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Noo wreszcie napisałaś :lol: CUDOWNIE!!!!!!!! :loveu: wieki kamień z serca że mamy jednego mniej :) No i mam nadzieję, że Justynka cyknie jakieś fotki bo pewnie będzie strzygła pudelka :lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 temu gałganowi się udało - może i temu się uda? http://www.dogomania.pl/threads/191642-Sznaucerek-mini-nie-radzi-sobie-w-schronisku-poszukiwany-DT-no-i-DS-%C5%9Al%C4%85sk i temu? http://www.dogomania.pl/threads/191624-Sznaucer-%C5%9Bredni-zabieramy-do-p%C5%82atnego-DT-prosz%C4%99-o-wsparcie!!! Quote
farmerka63 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Zawiadomię naszą tajną agentkę - jadę dzisiaj ze Szlufką na strzyżonko...no i pokazać Spinkę ( do wczoraj Sonię ) :) Quote
AnkaG Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Farmerko chyba cię ozłocimy :loveu: - w ciągu 2 tygodni uratowałaś 3 sznupy :loveu: Quote
jambi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Niuniek piękny! - choć nie w moim typie (amerykanin jak w morde szczelił :eviltong:) farmerka63 napisał(a):Młody elegancik już zarezerwowany - w najbliższą niedzielę przyjedzie do Wielenia nad Notecią ! farmerka - uwielbiam Cię! :loveu: malawaszka napisał(a):temu gałganowi się udało - może i temu się uda? i temu? malawaszka - nie lubię Cię... :shake: Quote
farmerka63 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Fiodor...yyy...Fidel....yyy....FIGARO ofkors, że amerykanin, ale urody powalającej . Ta broda ! Te łapięta ! A zasługa nie moja, tylko Justynki - bo to niej zgłaszają się spragnieni sznaucera :) Ja jestem tylko "messengerem" ;) Quote
malawaszka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 jambi_ napisał(a): malawaszka - nie lubię Cię... :shake: :obrazic: to już drugi raz dziś na Ciebie :lol: a Ty pewnie dopiero w poniedziałek to zobaczysz ehhh co za życie :lol: farmerka63 napisał(a):Fiodor...yyy...Fidel....yyy....FIGARO ofkors, że amerykanin, ale urody powalającej . Ta broda ! Te łapięta ! A zasługa nie moja, tylko Justynki - bo to niej zgłaszają się spragnieni sznaucera :) Ja jestem tylko "messengerem" ;) messengerko - bez Ciebie nikt by nie wiedział o Pani Justynie i jej niezasznupionej okolicy :lol: Quote
Nano Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 farmerka63 a ty panią Justynę znasz osobiscie ?? mozesz wszystkim przybliżyć jak psiak bedzie mieszkał?? czy pani ma juz jakiegoś psiaka? czy miała sznaucerka ? itp :D Quote
farmerka63 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Justynka to moja koleżanka i jednocześnie moich sznaucerek fryzjerka. Jest także w Pogotowiu i Straży dla Zwierząt.Ale to nie ona będzie właścicielką Figara, tylko jej sąsiedzi , którzy zgłosili chęć przygarnięcia sznaucerka. Z tego co wiem, nie mają innych psiaków. Quote
Nano Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 ahi :) czyli będzie pod bacznym okiem strażnika dla zwierząt :D:D:D Quote
farmerka63 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Mysz się nie prześliźnie, Nano - możemy być wszystkie spokojne :D :D :D Quote
malawaszka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 farmerka63 napisał(a):Mysz się nie prześliźnie, Nano - możemy być wszystkie spokojne :D :D :D ja jestem w 100% :cool2::laugh2_2: Quote
Agucha Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A to Ci niespodziewanka! Wchodze po 2 dniach niebytu a tu takie wieści :loveu: No maluchu - oby do przodu! ;) Quote
farmerka63 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Uwaga! Uwaga! Wiadomość z ostatniej chwili ! Figaro z nowymi właścicielami i Justyną już jadą do domu ! Cytat dosłowny z sms-a Justyny : "Figaro jest przecudny! Nowa rodzinka już go pokochała ! " I co ciotki na toooo ??? :D:D:D Quote
Agucha Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 farmerka63 napisał(a):Uwaga! Uwaga! Wiadomość z ostatniej chwili ! Figaro z nowymi właścicielami i Justyną już jadą do domu ! Cytat dosłowny z sms-a Justyny : "Figaro jest przecudny! Nowa rodzinka już go pokochała ! " I co ciotki na toooo ??? :D:D:D Jak na lato! ... nawet już koniec lata ;) Quote
malawaszka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 hura hura :laola: wspaniale!!!!! :laola: Quote
Nano Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 nie moge sie doczekać fotek po strzyzeniu z nowego domku :D:D Quote
farmerka63 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Fryzura to pikuś, Nano. O wiele bardziej cieszy mnie fakt, że Figaro ma wreszcie kochających go ludzi i że nie grozi mu już schronisko . Myślę, że jego Pani byłaby spokojniejsza wiedząc, że pupil trafił tak dobrze. Czy możesz przekazać pierwszej Pańci Figara taką wiadomość ? No i koniecznie Pani Ani , oczywiście :) Dostałam właśnie króciutki list od Justyny , no i zdjęcia :) Przesłałam kopertę Wasi . Jest dobrze, ciotki :D Quote
malawaszka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 oświadczam, że koperty żadnej od farmerki nie przyjmowałam :stop: żeby nie było potem, ze będa mnie na dogo ścigać za łapówkarstwo:megagrin: ale dostałam zdjecia :loveu: chłopak miód malyna :loveu: amerykaniec jak tralala dupelkowaty :lol: Quote
Nano Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 jego Pani przekaże informacje Ania... bo na razie nie chcą się spieszyć... bo Pani jego nie jest w najlepszym stanie :(:(:( z Anią będę rozmawiała dzisiaj :) i prześle jej fotki :):) BOSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote
Recommended Posts