Andzike Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 sylwiaso napisał(a):Florcia została odrobaczona i teraz będzie zaszczepiona przeciw wściekliżnie.W lecznicy do zapłacenia są leki dla Florci! Dajcie znać ile trzeba przelać... Qrcze, marnie z Florci kasą, mamy tylko 40zł... Sylwia, dostałaś może jakieś pieniązki bezpośrednio? Np od Leni? (bo, że od Romki do końca roku masz to wiem :) ) Quote
mamanabank Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 W lecznicy trzeba zapłacić 33zł za leki i odrobaczenie. Dostałam informację mailem od Pani Wet. Jak najszybciej postaram się przelać swoją deklarację. Musimy jakoś ratować Florcię. Mam mnóstwo fantów na bazarek, po 17 września będę miała więcej czasu, wtedy się tym zajmę. Zdjęcia fantów już na mnie czekają. A przy okazji pozdrowienia od Florci. fot. Sylwia Quote
sylwiaso Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ale piękny ten Florciowy pysiol w lasku brzozowym!!!Andzike nie dostałam nic za Florcie od Leni!!! Quote
FIFA Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ślicznota humor mi sie poprawił jak ją zobaczyłam Quote
majuska Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Andzike wysłałam Ci dla Florci 20 zł deklaracji + 30 zł ekstra , razem 50 ;) Quote
Andzike Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 majuska napisał(a):Andzike wysłałam Ci dla Florci 20 zł deklaracji + 30 zł ekstra , razem 50 ;) Majuska, dzięki wielkie :* Quote
Andzike Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Majuska, pieniążki dotarły, bardzo dziękujemy, post rozliczeniowy zaktualizowany:loveu: Wpłaciłam też 33zł na konto lecznicy. Czy ktoś jeszcze chciałby wpłacić swoją deklarację na babuleńkę?:cool3: Sylwuś, nadal nie dostałaś nic bezpośrednio? Quote
FIFA Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Witaj babuleńko wysłalam Ci kaskę do końca roku pozdrawiam Quote
Andzike Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 FIFA napisał(a):Witaj babuleńko wysłalam Ci kaskę do końca roku pozdrawiam Fifa, kochana jesteś - DZIĘKUJEMY!!! :) Jak tylko pieniązki dotrą od razu dam znać :) Quote
mamanabank Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Majusko, Fifa, bardzo serdecznie dziękujemy! otrzymałam dzisiaj 100zł na potrzeby 7 psów od Irenaka :loveu:, które za Jej zgodą, zostanie przekazane na DT i leczenie Florci. Przeleję dzisiaj razem ze swoją deklaracją Quote
FIFA Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Choć trochę pomogę wiem , że to mało ale mam swoje stadko dość pokażne (znalezione) 3 psy i kotka pozdrawiam Quote
sylwiaso Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Fifo jesteśmy szczęśliwi,że jesteś z nami!!pozdrawiamy i mocno ściskamy Florcia i ciocia sylwiaso! Quote
mamanabank Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Przelałam przed chwilą 100zł od Irenaka i od siebie za 3 m-ce (30zł) Quote
sylwiaso Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Florciu w górę psinko w czwartek szczepienie przeciw wściekliżnie w hoteliku!P.doktor obejrzy całą Flosiunie zobaczy tylne łapki,bo pomimo brania leków na stawy nasza Babuleńka czasami nie może sobie poradzić z chodzeniem! Quote
Andzike Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Dotarły wpłaty od FIFY i od mamynabank (deklaracje za 3mies. i 100zł od Irenki, której ogromnie dziękujemy:loveu:). Post rozliczeniowy zaktualizowany, Sylwuś daj znać po wizycie u weta ile trzeba zapłacić :) dziękujemy! Quote
Figafiga Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Andzike przed chwilką dokonałam przelewu dla Florci z podziału skarpety łowickiej tj, 69,36 zł Dziękuję. Quote
Andzike Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 ok, dam znać ;) dzięki! będzie na hotel i mam nadzieję na leki :) Quote
Andzike Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Andzike napisał(a):ok, dam znać ;) dzięki! będzie na hotel i mam nadzieję na leki :) Pieniążki dotarły - post rozliczeniowy zaktualizowany :) dziękujemy! Na wątku skarpety nie odnotuję, bo już jest zamknięty. Quote
Figafiga Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Dziękuję bardzo Andzike za informację. Quote
Donata Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Florciu nie choruj, dzis poszły dla niej pieniazki 60, -zl Quote
Javena Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Tak mi przykro ,deklaracja moja przyjdzie z opóżnieniem .TZ .NIE DOSTAŁ WYPATY. Krucho ........ Quote
Andzike Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Donata napisał(a):Florciu nie choruj, dzis poszły dla niej pieniazki 60, -zl Donata, dziękuję bardzo, jak tylko dojdą pieniądze od razu napiszę :) Javena napisał(a):Tak mi przykro ,deklaracja moja przyjdzie z opóżnieniem .TZ .NIE DOSTAŁ WYPATY. Krucho ........ Javena, dziękuję za informację - babuleńka poczeka i dziękuje, że o niej pamiętasz!! Sylwia, byłaś wczoraj u weta? Quote
Recommended Posts