Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaso napisał(a):
Florcia została odrobaczona i teraz będzie zaszczepiona przeciw wściekliżnie.W lecznicy do zapłacenia są leki dla Florci!

Dajcie znać ile trzeba przelać...
Qrcze, marnie z Florci kasą, mamy tylko 40zł...
Sylwia, dostałaś może jakieś pieniązki bezpośrednio? Np od Leni? (bo, że od Romki do końca roku masz to wiem :) )

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W lecznicy trzeba zapłacić 33zł za leki i odrobaczenie. Dostałam informację mailem od Pani Wet.
Jak najszybciej postaram się przelać swoją deklarację. Musimy jakoś ratować Florcię. Mam mnóstwo fantów na bazarek, po 17 września będę miała więcej czasu, wtedy się tym zajmę. Zdjęcia fantów już na mnie czekają.

A przy okazji pozdrowienia od Florci.

fot. Sylwia

Posted

Majuska, pieniążki dotarły, bardzo dziękujemy, post rozliczeniowy zaktualizowany:loveu:
Wpłaciłam też 33zł na konto lecznicy.

Czy ktoś jeszcze chciałby wpłacić swoją deklarację na babuleńkę?:cool3:
Sylwuś, nadal nie dostałaś nic bezpośrednio?

Posted

Majusko, Fifa, bardzo serdecznie dziękujemy!

otrzymałam dzisiaj

100zł na potrzeby 7 psów od Irenaka :loveu:, które za Jej zgodą, zostanie przekazane na DT i leczenie Florci.

Przeleję dzisiaj razem ze swoją deklaracją

Posted

Florciu w górę psinko w czwartek szczepienie przeciw wściekliżnie w hoteliku!P.doktor obejrzy całą Flosiunie zobaczy tylne łapki,bo pomimo brania leków na stawy nasza Babuleńka czasami nie może sobie poradzić z chodzeniem!

Posted

Dotarły wpłaty od FIFY i od mamynabank (deklaracje za 3mies. i 100zł od Irenki, której ogromnie dziękujemy:loveu:).

Post rozliczeniowy zaktualizowany, Sylwuś daj znać po wizycie u weta ile trzeba zapłacić :)

dziękujemy!

Posted

Andzike napisał(a):
ok, dam znać ;) dzięki! będzie na hotel i mam nadzieję na leki :)

Pieniążki dotarły - post rozliczeniowy zaktualizowany :) dziękujemy!

Na wątku skarpety nie odnotuję, bo już jest zamknięty.

Posted

Donata napisał(a):
Florciu nie choruj, dzis poszły dla niej pieniazki 60, -zl

Donata, dziękuję bardzo, jak tylko dojdą pieniądze od razu napiszę :)

Javena napisał(a):
Tak mi przykro ,deklaracja moja przyjdzie z opóżnieniem .TZ .NIE DOSTAŁ WYPATY. Krucho ........

Javena, dziękuję za informację - babuleńka poczeka i dziękuje, że o niej pamiętasz!!

Sylwia, byłaś wczoraj u weta?