ciapuś Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 Piątek ma 3 obserwatorów na allegro. Jutro sie ono kończy to wystawię ponownie już z nowymi zdjęciami Quote
kameralna Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='ciapuś']Piątek ma 3 obserwatorów na allegro. Jutro sie ono kończy to wystawię ponownie już z nowymi zdjęciami[/QUOTE] A może wcześniej ktoś złoży Piątkowi propozycje :) Kciuczki trzymam! Quote
agata51 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='kameralna']A może wcześniej ktoś złoży Piątkowi propozycje :) [B]Kciuczki trzymam![/[/B]QUOTE] I ja też. I to jak! Ale żebym nie wiem co, Piątka do hoteliku nie odwiozę. Już to przerabiałam. Nigdy więcej! Quote
jambi Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='agata51'] Mój pierwszy tymczasik, Bafuś, reagował na tramwaje. [B]A że mieszkam na przystanku[/B], reagował często. .[/QUOTE] przepraszam bardzo GDZIE mieszkasz ?! czy ja coś może źle czytam :hmmmm: Quote
agata51 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='jambi_']przepraszam bardzo GDZIE mieszkasz ?! czy ja coś może źle czytam :hmmmm:[/QUOTE] Pod oknami mam przystanek tramwajowy :angryy: Quote
ciapuś Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Wczoraj miałam telefon w sprawie Piątka ,wychwalałam go pod niebiosa wiec mam nadzieję że Pani jeszcze zadzwoni Quote
agata51 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='ciapuś']Wczoraj miałam telefon w sprawie Piątka ,wychwalałam go pod niebiosa wiec mam nadzieję że Pani jeszcze zadzwoni[/QUOTE] Wychwalaj, ciapusiu, bo jest kogo! Psiak jest naprawdę rewelacyjny. Piątek jednak zostaje w domu. Pomyślałam, że domek może się trafić w każdej chwili - lepiej, żeby był na miejscu. Im szybciej pójdzie na swoje, tym lepiej dla niego. Quote
ciapuś Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 Odnowione allegro Piątka [URL]http://allegro.pl/troszke-terier-troszke-jamnik-oto-piatek-i1218684633.html[/URL] Quote
natt Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Witam, Rodzice na wakacjach.. brrrr.. Piątek został sam, tz. tylko ze mną, reszta psów na wsi. Tęsknił przez chwilę, ale teraz jest ok, przyjechał ze mną do pracy, bo nie miałam serca go zostawić samego na tyle godzin. W samochodzie bardzo grzeczny, w pracy leży pod biurkiem i patrzy co chwila na mnie tymi swoimi ślepiami.. Czekamy więc na domek.. Quote
ciapuś Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 WITAMY No rzeczywiście pogoda jak na razie nie dopisała. Mam nadzieje że teraz jak już są nowe lepsze zdjęcia ktoś szybciutko wypatrzy Piątka Quote
natt Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [IMG]http://img689.imageshack.us/img689/3443/piatekx.jpg[/IMG] Quote
kameralna Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Piątek chodzi do pracy, znaczy się zatrudniony ;) A zabiera ze sobą jakąś zabawkę i kość do podgryzania? To dobry sposób na nudę. Quote
rita60 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 kameralna napisał(a):Piątek chodzi do pracy, znaczy się zatrudniony ;) A zabiera ze sobą jakąś zabawkę i kość do podgryzania? To dobry sposób na nudę. Ciekawe,czy legalnie,czy pracuje na czarno;):evil_lol:pozdrawiamy cie natt:multi: Quote
natt Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 na czarno ma się rozumieć! W pracy nie ma zabawek, w pracy jest praca :-) Bardzo grzeczny jest, leży sobie zwinięty, pokazałam mu kanapkę (on lubi na kanapce) ale nie chce, woli mieć mnie na oku.. Wszystkim się tu bardzo podoba, ale chciałby już mieć swój domek (do pracy tez mógłby chodzić!).. byle już Pana mieć.. Quote
kameralna Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Natt, ta kostka mogłaby się jednak przydać. Gryzienie, to zajęcie bardzo absorbujące :) Moja sunia wyciągnęła dziś swoją kostkę z kosza z zabawkami, bo deszcz i nie ma co robić na dworze. Quote
natt Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 wiem.. ale to pierwszy dzień i nie pomyśleliśmy o atrakcjach.. jutro weźmiemy kość.. choć z tego co widzę on nie bawi się gryzakami.. ale może zacznie, wcześniej były psy i zabawa, gonitwy, żadnych zabawek nie trzeba było.. Właśnie zasnął, niech sobie odpoczywa, bo dla niego to pewnie duże emocje.. Quote
kameralna Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 jambi_ napisał(a):Piatek w pracy rewelacyjny! :) Wkrótce jeszcze zacznie Ci pomagać ;) Quote
natt Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Piątek już trzeci dzień w pracy.. bardzo radosny.. Ma zabawki, ale nie bawi się za często, ale za to jak zacznie to już na całego.. wariactwo!! Mały bardzo szybko się do mnie przywiązuje.. chodzi za mną krok w krok.. patrzy, sprawdza czy jestem.. Bardzo chcielibyśmy już domek.. bardzo.. W domu jest bardzo czujny, czasem szczeknie jak dzieje się coś na klatce.. W pracy gdy wychodzę gdzieś na chwilę i znikam za drzwiami piśnie raz czy dwa, a potem wraca do swoich spraw.. grzeczny bardzo.. no czasem coś chce ukraść, dziś np. ze stołu snickersa, ale ja mam na niego oko! Pozdrawiamy, i machamy ogonkiem.. Quote
natt Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 chciałam powiedzieć mam go na oku.. :lol: p.s zdjęcia są nie najlepszej jakości, ale nie ma tu warunków, no i obiekt nie lubi pozować.. Quote
rita60 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Obiekt nie lubi pozowac,ale jest uroczy:razz: Quote
kameralna Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Zdjęcie z kosteczką - znaczy się Piątek pracuje :D To niesamowite, że on jest taki grzeczny. Jak na młodziaka, to rzadkość! Quote
Recommended Posts