Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Juz po spacerku z michelle
ma wszystko co jej potrzebne do szczescia
i witaminki i karme super i spacerki
jest taka radosna
ale taka krucha
muchelle zrobiła jej jeszcze troche fotek
...:)

Posted

giselle4 napisał(a):
Juz po spacerku z michelle
ma wszystko co jej potrzebne do szczescia
i witaminki i karme super i spacerki
jest taka radosna
ale taka krucha
muchelle zrobiła jej jeszcze troche fotek
...:)

Dziewczyny Nasze Boksiowe, jak mogło być inaczej? Ona ma już jak w niebie choć w schronie jest :multi::multi::multi:

Posted

Byłyśmy dzisiaj na spacerze :) i powiem Wam, że na początku oczywiście ciągnięcie na smyczy i obwąchiwanko, no ale potem aniołek się rozbrykał, że hej. Ona potrafi być bardzo radosna, na fotkach tego nie widać, ale jeśli okaże sie jej zainteresowanie zaczyna się wariactwo i fisiowanie jak prawdziwy boksio i skacze i jak pięknie się cieszy i oczywście rozdaje całuski :)

Posted

Kapsel napisał(a):
Gisellko, czy Ty opisujesz te zdjęcia? Bo ja nie mogę czytać, zaraz ryczę :placz::placz::placz:

Droga jest noweczka i jej domek bedzie taki noweczka z dobrym sercem:)
wiecie?
wiecie:)

Posted

ja tak piszę o niej, zobaczcie bo mogę poprawić.
Zrobiłam alegratkę w bokserach i wspólne allegro z chłopaczkami Gizelki naszej :)
Szela - piękna bokserka eksploatowana przez pseudowłaściciela!

Piękna młoda bokserka
Ma około 2 lata
wyeksploatowana do granic możliwości
ma chorą skórę
wielkie do ziemi cycusie
pogryzione i podrapane uszka i brudne.

Już jest leczona.

Jest bardzo grzeczna i przestraszona.
To piękny pies,
szukamy dla niej domu,
ludzi, którzy pokochają ją całym sercem i docenią jaka to piękna i kochana psina.

Posted

monika083 allegro super, tylko tak myślę, że trzeba sprawę postawić uczciwie i napisać, że wymaga opieki weterynaryjnej. Ona jest chora i z pewnością mimo naszych starań nie wyleczymy jej w kilka dni. Dopiero jutro lub pojutrze wet zbierze zeskrobinę, potem kolejny dzień czekania na wyniki i dopiero potem zaczniemy leczenie, bo jej skóra i sierść jest w fatalnym stanie. Szukamy, więc odpowiedzialnej osoby, która zapewni Szeli miłość, ale też będzie dbała o nią i kontynuowała leczenie.

Posted

Cioteczki, przepraszam za spam - to watek Szeli, ale inna suczka potrzebuje pomocy - na cito.
Jutro bedziemy mialy jej fotki. Suczka zostala adoptowana z naszego schroniska, nie wiem jaki czas temu. Jej Pan zostal bestialsko zabity przez mlodocianego narkomana, za co? za przygarniecie szczeniaczka amstaffa. Przeczytajcie prosze:

http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=14287&mod=1

Ten Pan dokarmial bezpanskie psy, wzial suczke ze schronu, sam nie wiele mial ale umial sie dzielic. Jego najmniejsza przyjaciolka zostala sama, teskni, spi pod drzwiami... Musimy jej pomoc znalezc kąt :(

Posted

Jusia&Szila napisał(a):
ja tak piszę o niej, zobaczcie bo mogę poprawić.
Zrobiłam alegratkę w bokserach i wspólne allegro z chłopaczkami Gizelki naszej :)
Szela - piękna bokserka eksploatowana przez pseudowłaściciela!

Piękna młoda bokserka
Ma około 2 lata
wyeksploatowana do granic możliwości
ma chorą skórę
wielkie do ziemi cycusie
pogryzione i podrapane uszka i brudne.

Już jest leczona.

Jest bardzo grzeczna i przestraszona.
To piękny pies,
szukamy dla niej domu,
ludzi, którzy pokochają ją całym sercem i docenią jaka to piękna i kochana psina.

pioknie cioteczko...pieknie