Piromanka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Bardzo ładna psina, tylko taka... sponiewierana.... Podkurujemy i domek znajdziemy :-) Quote
giselle4 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Juz po spacerku z michelle ma wszystko co jej potrzebne do szczescia i witaminki i karme super i spacerki jest taka radosna ale taka krucha muchelle zrobiła jej jeszcze troche fotek ...:) Quote
Igiełka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 To się bardzo cieszę. :lol: Teram możebyć tylko coraz lepiej. :lol: Quote
Kapsel Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 giselle4 napisał(a):Juz po spacerku z michelle ma wszystko co jej potrzebne do szczescia i witaminki i karme super i spacerki jest taka radosna ale taka krucha muchelle zrobiła jej jeszcze troche fotek ...:) Dziewczyny Nasze Boksiowe, jak mogło być inaczej? Ona ma już jak w niebie choć w schronie jest :multi::multi::multi: Quote
giselle4 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 dzisiaj rano z michelle:) sliczna jestem a to jest droga ktora pojede do domku:0 Quote
Kapsel Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Gisellko, czy Ty opisujesz te zdjęcia? Bo ja nie mogę czytać, zaraz ryczę :placz::placz::placz: Quote
kamilawa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Ta, no Grażyna już tak ma. Co mnie nie zaprosi na watek to ryczę - Jej teksty sa powalające. Quote
michelle04 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Byłyśmy dzisiaj na spacerze :) i powiem Wam, że na początku oczywiście ciągnięcie na smyczy i obwąchiwanko, no ale potem aniołek się rozbrykał, że hej. Ona potrafi być bardzo radosna, na fotkach tego nie widać, ale jeśli okaże sie jej zainteresowanie zaczyna się wariactwo i fisiowanie jak prawdziwy boksio i skacze i jak pięknie się cieszy i oczywście rozdaje całuski :) Quote
giselle4 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Kapsel napisał(a):Gisellko, czy Ty opisujesz te zdjęcia? Bo ja nie mogę czytać, zaraz ryczę :placz::placz::placz: Droga jest noweczka i jej domek bedzie taki noweczka z dobrym sercem:) wiecie? wiecie:) Quote
Jusia&Szila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 no pewnie, że będzie bo Szelka będzie miała najfajniejszy domek na świecie a jej ludzie najfajniejsza Szelkę :) Quote
giselle4 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Jusia&Szila napisał(a):no pewnie, że będzie bo Szelka będzie miała najfajniejszy domek na świecie a jej ludzie najfajniejsza Szelkę :) taaaa,masz racje:) Quote
Kapsel Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Gisellko, robisz jej allegro? Ona jest już ogłaszana? :razz: Quote
giselle4 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Kapsel napisał(a):Gisellko, robisz jej allegro? Ona jest już ogłaszana? :razz: allegro jeszcze nie ale juz ją ogłaszam:0 im szybciej tym lepiej Quote
monika083 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ja mam allegro zrobic ,tylko nad tekstem tak mysle , Quote
giselle4 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 monika083 napisał(a):ja mam allegro zrobic ,tylko nad tekstem tak mysle , mysl MONIA...MYSL:) Quote
monika083 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 robie allegro ,jakie wyroznione zrobic? Quote
monika083 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 podswietlone ,pogrubione : http://allegro.pl/show_item.php?item=1195748918 Quote
Jusia&Szila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 ja tak piszę o niej, zobaczcie bo mogę poprawić. Zrobiłam alegratkę w bokserach i wspólne allegro z chłopaczkami Gizelki naszej :) Szela - piękna bokserka eksploatowana przez pseudowłaściciela! Piękna młoda bokserka Ma około 2 lata wyeksploatowana do granic możliwości ma chorą skórę wielkie do ziemi cycusie pogryzione i podrapane uszka i brudne. Już jest leczona. Jest bardzo grzeczna i przestraszona. To piękny pies, szukamy dla niej domu, ludzi, którzy pokochają ją całym sercem i docenią jaka to piękna i kochana psina. Quote
Jusia&Szila Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='monika083']podswietlone ,pogrubione : http://allegro.pl/show_item.php?item=1195748918 a Twoje allegro super! Dzięki, dzięki! Quote
michelle04 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 monika083 allegro super, tylko tak myślę, że trzeba sprawę postawić uczciwie i napisać, że wymaga opieki weterynaryjnej. Ona jest chora i z pewnością mimo naszych starań nie wyleczymy jej w kilka dni. Dopiero jutro lub pojutrze wet zbierze zeskrobinę, potem kolejny dzień czekania na wyniki i dopiero potem zaczniemy leczenie, bo jej skóra i sierść jest w fatalnym stanie. Szukamy, więc odpowiedzialnej osoby, która zapewni Szeli miłość, ale też będzie dbała o nią i kontynuowała leczenie. Quote
fiorsteinbock Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Cioteczki, przepraszam za spam - to watek Szeli, ale inna suczka potrzebuje pomocy - na cito. Jutro bedziemy mialy jej fotki. Suczka zostala adoptowana z naszego schroniska, nie wiem jaki czas temu. Jej Pan zostal bestialsko zabity przez mlodocianego narkomana, za co? za przygarniecie szczeniaczka amstaffa. Przeczytajcie prosze: http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=14287&mod=1 Ten Pan dokarmial bezpanskie psy, wzial suczke ze schronu, sam nie wiele mial ale umial sie dzielic. Jego najmniejsza przyjaciolka zostala sama, teskni, spi pod drzwiami... Musimy jej pomoc znalezc kąt :( Quote
giselle4 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Jusia&Szila napisał(a):ja tak piszę o niej, zobaczcie bo mogę poprawić. Zrobiłam alegratkę w bokserach i wspólne allegro z chłopaczkami Gizelki naszej :) Szela - piękna bokserka eksploatowana przez pseudowłaściciela! Piękna młoda bokserka Ma około 2 lata wyeksploatowana do granic możliwości ma chorą skórę wielkie do ziemi cycusie pogryzione i podrapane uszka i brudne. Już jest leczona. Jest bardzo grzeczna i przestraszona. To piękny pies, szukamy dla niej domu, ludzi, którzy pokochają ją całym sercem i docenią jaka to piękna i kochana psina. pioknie cioteczko...pieknie Quote
Recommended Posts