DORA1020 Posted August 28, 2020 Author Posted August 28, 2020 Dziękuję jola&tina za wstawienie fotek Felka:) Na zdjęciu niestety nie widać jego zapadających się boków:( i uszy w fatalnym stanie:( Kasia próbowała to pokazać,ale na zdjęciach nie widać tego to jest biedny kotek:( sprowadzony przez ludzi i zostawiony sam sobie bardzo lgnie do ludzi,natomiast atakuje kocury:( i to ostro:( te krótke,naderwane uszy to jego bójki:( do kotek ok chyba trzeba mu szukać domu,jest coraz biedniejszy:( ale może mieć FeLV albo Fiv,wiec trudno będzie Quote
sue Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Prawda? Ale teraz będzie jeszcze śliczniej. Kolejna sesja maluchów Rutki: 1 Quote
Tyśka) Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Ojej, puchacz to prawie mój Kurzyk :) Oby udało się maluszkom znaleźć wspólny domek. Quote
DORA1020 Posted August 28, 2020 Author Posted August 28, 2020 Cuda:) widać,że troszeczke przerażone dobrze,żeby jeszcze ze dwa tygodnie zostały przy mamie bardzo malutkie te kocinki ale zdjęcia super:) Quote
rozi Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Przestańcie z tymi kotami! Nie ma na świecie niczego piękniejszego, niż kociątko. Quote
Isabel Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Dzieci Rutki prześliczne i przesłodkie :) No i bardzo udana sesja fotograficzna :) Quote
Tyśka) Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 Dziewczyny, czy bywacie może we Wrocławiu? Mam do oddania dla DT drapak, wysoki. Używany, ale powinien kotom się spodobać ;) Tak czy inaczej - jest we Wrocławiu i nie ma opcji wysyłki, trzeba by odebrać go osobiście. Chciałabym, aby trafił w ręce osób, które naprawdę pomagają... pomyślałam o Was, ale niestety naprawdę nie ma jak ten drapak wysłać. EDIT: Drapak zarezerwowany. Post nieaktualny. Quote
Tyśka) Posted August 28, 2020 Posted August 28, 2020 14 godzin temu, DORA1020 napisał: Nie mogę edytować 1 postu i zastanawiam sie czy nie założyć nowego wątku.....kontynuacji tego czy poczekać na zmiany na dogo,kiedy będzie można to zrobić Spróbuj wkleić cały tekst w 1. poście bez formatowania (kolorów, różnej wielkości czcionki, czcionki pochyłej, linków itd.). W tym celu: - kliknij "edytuj post" - skopiuj calutki tekst w tym poście (np. klikając skrót CTRL + A ( ten skrót oznacza: "zaznacz cały tekst", następnie: "kopiuj" / CTRL + C) - wklej tekst z powrotem do okna dialogowego edytowanego postu ("ctrl + V albo normalnie prawy przycisk myszy "wklej"), od razu po tym na dole okna pojawi się na ciemnym tle "wklej bez formatowania" - wybierz tę opcję. ;) Powinno wejść (prawdopodobnie). Aktualnie dogomania uniemożliwia edytowanie postów sformatowanych, czyli takich, które są kolorowe, w różnej czcionce itd. - czarno-białe posty już są akceptowane do edycji. Quote
DORA1020 Posted August 29, 2020 Author Posted August 29, 2020 10 godzin temu, Tyśka) napisał: Spróbuj wkleić cały tekst w 1. poście bez formatowania (kolorów, różnej wielkości czcionki, czcionki pochyłej, linków itd.). W tym celu: - kliknij "edytuj post" - skopiuj calutki tekst w tym poście (np. klikając skrót CTRL + A ( ten skrót oznacza: "zaznacz cały tekst", następnie: "kopiuj" / CTRL + C) - wklej tekst z powrotem do okna dialogowego edytowanego postu ("ctrl + V albo normalnie prawy przycisk myszy "wklej"), od razu po tym na dole okna pojawi się na ciemnym tle "wklej bez formatowania" - wybierz tę opcję. ;) Powinno wejść (prawdopodobnie). Aktualnie dogomania uniemożliwia edytowanie postów sformatowanych, czyli takich, które są kolorowe, w różnej czcionce itd. - czarno-białe posty już są akceptowane do edycji. Dziękuję:) chociaż nie wiem czy mi się uda.....może na pomoc wyruszy sue:) Quote
Baltimoore Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 Rozliczenie do zapłaty w Izbicy stan na 30.08.2020 Klementynka biało-bura do zapłacenia 320 zl, już w DS Czarny kocurek pobyt 16 lipca do 30 sierpnia 450 zł, jutro jedzie do DS Biało bury kocurek tak jak brat 450 zl, a od 31 sierpnia naliczamy dalej rudy Rebus w lecznicy od 23 czerwca do 30 sierpnia 770 zł i od 31 sierpnia naliczamy dalej RAZEM : 1990 zł Quote
Baltimoore Posted August 29, 2020 Posted August 29, 2020 14 godzin temu, Tyśka) napisał: Dziewczyny, czy bywacie może we Wrocławiu? Mam do oddania dla DT drapak, wysoki. Używany, ale powinien kotom się spodobać ;) Tak czy inaczej - jest we Wrocławiu i nie ma opcji wysyłki, trzeba by odebrać go osobiście. Chciałabym, aby trafił w ręce osób, które naprawdę pomagają... pomyślałam o Was, ale niestety naprawdę nie ma jak ten drapak wysłać. Mogę go zabrać na trasie Wrocław- Kraków/ Tarnów tylko nie wiem kiedy a na trasie do Szczebrzeszyna może coś wymyślimy. 2 Quote
DORA1020 Posted August 29, 2020 Author Posted August 29, 2020 5 godzin temu, Baltimoore napisał: Rozliczenie do zapłaty w Izbicy stan na 30.08.2020 Klementynka biało-bura do zapłacenia 320 zl, już w DS Czarny kocurek pobyt 16 lipca do 30 sierpnia 450 zł, jutro jedzie do DS Biało bury kocurek tak jak brat 450 zl, a od 31 sierpnia naliczamy dalej rudy Rebus w lecznicy od 23 czerwca do 30 sierpnia 770 zł i od 31 sierpnia naliczamy dalej RAZEM : 1990 zł Plus dług w RoyalVecie za leczenia Eminki 50zł odrobaczanie tych trzech pięknotek i ich mamy---40zł do tego leczenie działkowego Felka ? we wtrorek trafi do weta Quote
DORA1020 Posted August 30, 2020 Author Posted August 30, 2020 16 minut temu, sue napisał: Nowy nabytek...Deborah...chyba.....wydaje się nam,że kotka Quote
Isabel Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Deborah śliczna, zielonooka :) A Lukrecja może i kiepsko pozuje, ale swój urok ma :) Quote
sue Posted August 30, 2020 Posted August 30, 2020 Lukrecja to wariat i szaleniec i wulkan energii. Ale bardzo miła jak na szylkretkę. Jak akurat nie gania i nie skacze na 5 metrów w górę, rozwala się i słodko mruczy. Jeszcze jedna focia Debory 3 Quote
DORA1020 Posted August 31, 2020 Author Posted August 31, 2020 Chdziutka ta kicia:( może nie wygląa,bo ma puszyste futerko,ale jest chudziątko. Quote
Recommended Posts