Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Dziękuję jola&tina za wstawienie fotek Felka:)

DSC04475.JPG.fb1a4bb59772afb7f9c821437e7188d4.JPG

Na zdjęciu niestety nie widać jego zapadających się boków:( i uszy w fatalnym stanie:(

Kasia próbowała to pokazać,ale na zdjęciach  nie widać tego

to jest biedny kotek:( sprowadzony przez ludzi i zostawiony sam sobie

bardzo lgnie do ludzi,natomiast atakuje kocury:(  i to ostro:( te krótke,naderwane uszy to jego bójki:(

do kotek ok

chyba trzeba mu szukać domu,jest coraz biedniejszy:(

ale może mieć FeLV albo Fiv,wiec trudno będzie

Posted

Dziewczyny, czy bywacie może we Wrocławiu? Mam do oddania dla DT drapak, wysoki. Używany, ale powinien kotom się spodobać ;) Tak czy inaczej - jest we Wrocławiu i nie ma opcji wysyłki, trzeba by odebrać go osobiście. Chciałabym, aby trafił w ręce osób, które naprawdę pomagają... pomyślałam o Was, ale niestety naprawdę nie ma jak ten drapak wysłać.

EDIT: Drapak zarezerwowany. Post nieaktualny.

Posted
14 godzin temu, DORA1020 napisał:

Nie mogę edytować 1 postu i zastanawiam sie czy nie założyć nowego wątku.....kontynuacji tego

czy poczekać na zmiany na dogo,kiedy będzie można to zrobić

Spróbuj wkleić cały tekst w 1. poście bez formatowania (kolorów, różnej wielkości czcionki, czcionki pochyłej, linków itd.).

W tym celu:
- kliknij "edytuj post"
- skopiuj calutki tekst w tym poście (np. klikając skrót CTRL + A ( ten skrót oznacza: "zaznacz cały tekst", następnie: "kopiuj" / CTRL + C)
- wklej tekst z powrotem do okna dialogowego edytowanego postu ("ctrl + V albo normalnie prawy przycisk myszy "wklej"), od razu po tym na dole okna pojawi się na ciemnym tle "wklej bez formatowania" - wybierz tę opcję. ;)

Powinno wejść (prawdopodobnie).
Aktualnie dogomania uniemożliwia edytowanie postów sformatowanych, czyli takich, które są kolorowe, w różnej czcionce itd. - czarno-białe posty już są akceptowane do edycji.

Posted
10 godzin temu, Tyśka) napisał:

Spróbuj wkleić cały tekst w 1. poście bez formatowania (kolorów, różnej wielkości czcionki, czcionki pochyłej, linków itd.).

W tym celu:
- kliknij "edytuj post"
- skopiuj calutki tekst w tym poście (np. klikając skrót CTRL + A ( ten skrót oznacza: "zaznacz cały tekst", następnie: "kopiuj" / CTRL + C)
- wklej tekst z powrotem do okna dialogowego edytowanego postu ("ctrl + V albo normalnie prawy przycisk myszy "wklej"), od razu po tym na dole okna pojawi się na ciemnym tle "wklej bez formatowania" - wybierz tę opcję. ;)

Powinno wejść (prawdopodobnie).
Aktualnie dogomania uniemożliwia edytowanie postów sformatowanych, czyli takich, które są kolorowe, w różnej czcionce itd. - czarno-białe posty już są akceptowane do edycji.

Dziękuję:)  chociaż nie wiem czy mi się uda.....może na pomoc wyruszy sue:)

Posted

Rozliczenie do zapłaty w Izbicy

stan na 30.08.2020

Klementynka biało-bura do zapłacenia 320 zl, już w DS

Czarny kocurek pobyt 16 lipca do 30 sierpnia 450 zł, jutro jedzie do DS

Biało bury kocurek tak jak brat 450 zl, a od 31 sierpnia naliczamy dalej

rudy Rebus w lecznicy od 23 czerwca do 30 sierpnia 770 zł i od 31 sierpnia naliczamy dalej

RAZEM : 1990 zł

Posted
14 godzin temu, Tyśka) napisał:

Dziewczyny, czy bywacie może we Wrocławiu? Mam do oddania dla DT drapak, wysoki. Używany, ale powinien kotom się spodobać ;) Tak czy inaczej - jest we Wrocławiu i nie ma opcji wysyłki, trzeba by odebrać go osobiście. Chciałabym, aby trafił w ręce osób, które naprawdę pomagają... pomyślałam o Was, ale niestety naprawdę nie ma jak ten drapak wysłać.
dr1.thumb.jpg.4098a4710a803628fa06f8bb91c612d4.jpg

Mogę go zabrać na trasie Wrocław- Kraków/ Tarnów tylko nie wiem kiedy

a na trasie do Szczebrzeszyna może coś wymyślimy.

• Like 2
Posted
5 godzin temu, Baltimoore napisał:

Rozliczenie do zapłaty w Izbicy

stan na 30.08.2020

Klementynka biało-bura do zapłacenia 320 zl, już w DS

Czarny kocurek pobyt 16 lipca do 30 sierpnia 450 zł, jutro jedzie do DS

Biało bury kocurek tak jak brat 450 zl, a od 31 sierpnia naliczamy dalej

rudy Rebus w lecznicy od 23 czerwca do 30 sierpnia 770 zł i od 31 sierpnia naliczamy dalej

RAZEM : 1990 zł

Plus dług w RoyalVecie za leczenia Eminki 50zł

odrobaczanie tych trzech pięknotek i ich mamy---40zł

do tego leczenie działkowego Felka ? we wtrorek trafi do weta

Posted

Lukrecja to wariat i szaleniec i wulkan energii. Ale bardzo miła jak na szylkretkę. Jak akurat nie gania i nie skacze na 5 metrów w górę, rozwala się i słodko mruczy. 

Jeszcze jedna focia Debory

118624248_606532703377789_8706415351513307906_n.thumb.jpg.aa0795ca1f0708501490a50ed1ff8310.jpg

• Like 3