Aldrumka Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Bębenek i tu nic nie napisała - boję się że źle jest z Bosmankiem Quote
Baltimoore Posted February 12, 2019 Posted February 12, 2019 Nie ma poprawy pomimo antybiotyków i nie chce jeść, cały czas leje się zielona ropa :(( I jakby wszystko go bolało :(( Ale Bębenek z wetką walczą o niego. Quote
DORA1020 Posted February 13, 2019 Author Posted February 13, 2019 11 godzin temu, Aldrumka napisał: Bębenek i tu nic nie napisała - boję się że źle jest z Bosmankiem Tez sie tego obawiam:(:( Quote
Tyśka) Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 :((( Smutno się zrobiło na wątku, w ogóle na Dogomanii... Trzymam kciuki za Bosmanka. Quote
buuenos Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 Bosmanku! Daj rade! Kciuki mocne dzieciaku... Quote
Anula Posted February 13, 2019 Posted February 13, 2019 22 godziny temu, Baltimoore napisał: Nie ma poprawy pomimo antybiotyków i nie chce jeść, cały czas leje się zielona ropa :(( I jakby wszystko go bolało :(( Ale Bębenek z wetką walczą o niego. To może skonsultować się z innym wetem.Co dwie głowy to nie jedna.Być może antybiotyk nie działa. Quote
DORA1020 Posted February 14, 2019 Author Posted February 14, 2019 10 godzin temu, Anula napisał: To może skonsultować się z innym wetem.Co dwie głowy to nie jedna.Być może antybiotyk nie działa. Też jestem za tym Quote
DORA1020 Posted February 14, 2019 Author Posted February 14, 2019 Bardzo dziękuję bakusiowej za karme dla kotków:) na koncie szczebrzeszyniaków jest 30zł od Poker bardzo dziękuję:) Quote
DORA1020 Posted February 14, 2019 Author Posted February 14, 2019 z bazarku Aldrumki 110zł Adoptuj_psiaka 30zł ostania faktura 127zł Na minusie 62zł ---Poker 30zł na minusie 32zł Quote
DORA1020 Posted February 14, 2019 Author Posted February 14, 2019 Dnia 4.02.2019 o 21:19, Bębenek napisał: / kurczę, no ja to mam szczęście do tych zwierzaków. Zawalilam wątek Bosmanem, ale on naprawdę jest super./ Martwię sie o tego super kotka:( Może trzeba skontaktowac sie z rzeszowska fundacją,może poleca jakiegos doświadczonego weta,który by pomógł Bosmankowi Quote
Anula Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Też tak myślę,koniecznie trzeba zasięgnąć porady u innego weta bo po tak długim braniu antybiotyku,ropy powinno już nie być.Jeżeli jest to zielona albo szara ropa to jest źle.W moim przekonaniu trzeba pobrać tą wydzielinę i zrobić antybiogram i dopasować lek,który działa na tą bakterię.Szkoda kici,jest cudna.Męczy się.Nie wiem czy też przy antybiotyku dostaje jakąś osłonę na żołądek i wątrobę.Są takie papki do podawania jak np.Darmiflora Liguits czy inne.. Quote
Baltimoore Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Próbuję się skontaktować z Bębenek odnośnie Bosmana i umieszczenia go w lecznicy. Quote
Baltimoore Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Za PCR Bosmana 130 zł do zapłacenia do lecznicy w Izbicy. Quote
bakusiowa Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Przed chwilą, Baltimoore napisał: Za PCR Bosmana 130 zł do zapłacenia do lecznicy w Izbicy. Poproszę numer konta lecznicy na pw i co napisać w treści. Quote
Baltimoore Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Na weekend organizuję transporty: *Dwie bure siostry Lia i Lila z Izbicy razem do Warszawy - adopcja rozszerzona :)) * Rudy Rudolf do Warszawy *Bura Alutka z Izbicy do Krakowa *Trikolorowa nieśmiała Zuzka z DT w Tomaszowie do Warszawy 1 Quote
Baltimoore Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 I cały czas myślę jak pomóc Bosmanowi Quote
Tyśka) Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 36 minut temu, Baltimoore napisał: I cały czas myślę jak pomóc Bosmanowi Nie wiesz czy Bębenek konsultowała się z innym wetem? Quote
Poker Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 A gdzie Bosmanek ma tę ropę? Wysłałam pakę do p.Krystyny Eugenii P. Quote
Tyśka) Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Psi staruszek Pani Krysi zaginął, jest starszy i chory :( Wstawiłyśmy post na FB na prośbę Pani Krysi: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=502136306980511&id=282194758974668&__tn__=C-R Quote
bakusiowa Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 Bębenek dlaczego nie odzywasz się teraz kiedy jest źle z kotem? Martwimy się z tego powodu i czekamy na informacje. Jeżeli weterynarz nie daje rady to wypada iść do innej lecznicy i skonsultować. Quote
Tyśka) Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 21 minut temu, bakusiowa napisał: Bębenek dlaczego nie odzywasz się teraz kiedy jest źle z kotem? Bo pewnie cały czas i energię poświęca, będąc z kotami w lecznicy. Bębenek ma dwa koty specjalnej troski i jeszcze gryzonie. Wiem, że jej nieodzywanie się bierze z zabiegania, że nie ma czasu siąść i napisać, a nie ze złej woli. Niech robi co trzeba, my przecież poczekamy na informacje, dogomania nie jest najważniejsza. Oby tylko Bosmanek z tego wyszedł. 1 Quote
DORA1020 Posted February 14, 2019 Author Posted February 14, 2019 4 godziny temu, Anula napisał: Też tak myślę,koniecznie trzeba zasięgnąć porady u innego weta bo po tak długim braniu antybiotyku,ropy powinno już nie być.Jeżeli jest to zielona albo szara ropa to jest źle.W moim przekonaniu trzeba pobrać tą wydzielinę i zrobić antybiogram i dopasować lek,który działa na tą bakterię.Szkoda kici,jest cudna.Męczy się.Nie wiem czy też przy antybiotyku dostaje jakąś osłonę na żołądek i wątrobę.Są takie papki do podawania. Też myśle,że sam antybiotyk,trzeci z kolei może nie pomóc i tak jak radzi Anula możnaby zrobić Quote
bakusiowa Posted February 14, 2019 Posted February 14, 2019 38 minut temu, Tyś(ka) napisał: Bo pewnie cały czas i energię poświęca, będąc z kotami w lecznicy. Bębenek ma dwa koty specjalnej troski i jeszcze gryzonie. Wiem, że jej nieodzywanie się bierze z zabiegania, że nie ma czasu siąść i napisać, a nie ze złej woli. Niech robi co trzeba, my przecież poczekamy na informacje, dogomania nie jest najważniejsza. Oby tylko Bosmanek z tego wyszedł. Tyśka, skąd masz takie wiadomości jak jest u Bębenek i dlaczego robi tak a nie inaczej w sytuacji kiedy wszyscy martwią się bo sprawa jest bardzo poważna. Quote
Nadziejka Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Dnia 10.02.2019 o 00:37, sharka napisał: Czyli wysyłasz przesyłki za swoje pieniążki, a kasa za fanty i przesyłki idzie do Dory. Zwykle sama robiłam bazarki i sama rozliczałam ale moge się podjąć być tylko skarbnikiem. Załóż proszę post rozliczeniowy na bazarku, a po zakończeniu bazarku wyślę wiadomości priv do kupujących z moim nr konta. Ustał zasady kiedy koniec i jak długo czekasz na wpłaty. W razie czego służę pomocą. Niestety nie podejmę się rozliczać bazarku Nadziejki bo mimo ze ja niezmiernie lubię po prostu nie potrafie odczytać połowy tego co pisze. Otwieramy! Sercem zapraszamy dla Rikuni dla Pikusia dla Bebeneczkow ! Roznosci cudka od Ani christo z przyjaciolmi , od Magadrynki i Nadziejkow-do 23 lutego. ......... wstawiam link bazarku moge p;isac wiekszymi literami jesli pani nie umie odczytac prosze sobie sprawic lupencyje dla Bebenkowa tez ten kramik Aldrumka jest skarbnikiem Bebenkowa i Aldrumce slalam pieniazki z poprzedniego kramku na Bebeneczki nie rozumiem wiec czumu tutaj mowa o skarbnikowaniu Quote
Recommended Posts