Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11362zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Potwierdzam, kudłata Trisia z interwencji zza Tomaszowem, akcja jak z thrillera :)

od wczoraj w swoim domu :)) Adopcja jednostronnie w ciemno- państwo chyb nawet zdjęć kici nie widzieli.

A dzisiaj pojechała do Zamościa buro szylkretowa koteczka z Izbicy, dom suuuper, znaleziony i sprawdzony przez ALA 123 :)))

Pani chciała rudego kocura, było jej trochę przykro że Rudolf pojechał gdzie indziej, ale ostatecznie Pani nie upierała się ani przy kolorze ani przy płci :D Bardzo lubię takie domy.

Mam nadzieję, że warszawski dom Rudolfa też okaże się fajnym domkiem, tam niestety pani musiała zacząć od leczenia.

Dla Rudolfa dostęp do okulisty to naprawdę ważne, bo oczko kiepsko się leczy standardowymi metodami.

• Like 2
Posted

A para kotek, które wczoraj dojechały do koleżanki jest zupełnie spokojna. Ciemniejsza chodzi za młodszą panią, a jaśniejsza wyleguje się w łóżku ze starszą. Schowały się jedynie w łazience, kiedy wpadły na chwilę wnuki. 

• Like 2
Posted
3 godziny temu, DORA1020 napisał:

szukam domu dla tego staruszka....8-10 lat

PART_1550392437045.jpeg.e2312f230834b3c4c31a327ceee3170d.jpeg

PART_1550392023885.jpeg.da79499e19b33011940a846023d3e28e.jpeg

Długowłosego szukają teraz do dokocenia przykaciele od rudego Kićka. Pokaże im te zdjęcia.

• Like 1
Posted
4 godziny temu, Nesiowata napisał:

A para kotek, które wczoraj dojechały do koleżanki jest zupełnie spokojna. Ciemniejsza chodzi za młodszą panią, a jaśniejsza wyleguje się w łóżku ze starszą. Schowały się jedynie w łazience, kiedy wpadły na chwilę wnuki. 

Suuuper :))

Posted
7 godzin temu, Baltimoore napisał:

8-10 lat to u kotów nie jest staruszek :))

To samo miałam pisać :)
Znam zadbane koty niewychodzące dożywające ok. 20-25lat :)

4 godziny temu, Madie napisał:

Długowłosego szukają teraz do dokocenia przykaciele od rudego Kićka. Pokaże im te zdjęcia.

Trzymam kciuki...

I za Bosmanka też, eh...

Pozwolę sobie na prywatę jeszcze.. Zapraszam na  <<wątek suczki z babrącą się raną z ropą i zakażeniem wewnętrznym jamy brzusznej>>

Posted
4 godziny temu, Madie napisał:

Pokaż,może spodoba im sie ten kotuś /nie ma imienia/

bardzo potrzebuje domu

Posted

I dzisiejsze wieści od dwóch kotek - koleżanka stara się wyleczyć z grypy (dziś i jutro ma zamiar leżeć) więc kociaki starają się pomóc jej w tym leżakując w tym samym łóżku, skaczą po szafkach, bawią się  wspólnie. Jedynie na widok jej męża chowają się. W piątek był w pracy i nie wiem kiedy zobaczyły go pierwszy raz. Zresztą on zazwyczaj kręci się na dworzu kiedy nie śpi.

Koleżanka jest szczęśliwa, że ma towarzystwo w łóżku.

• Like 1
Posted
22 godziny temu, Madie napisał:

To proszę o informację , czy zdecyduja się na kotka, bo mam go ogłaszać. Tylko czekam jeszcze na info, na jakie miasto. 

• Like 1
Posted
18 godzin temu, Nesiowata napisał:

I dzisiejsze wieści od dwóch kotek - koleżanka stara się wyleczyć z grypy (dziś i jutro ma zamiar leżę) więc kociaki starają się pomóc jej w tym leżakując w tym samym łóżku, skaczą po szafkach, bawią się  wspólnie. Jedynie na widok jej męża chowają się. W piątek był w pracy i nie wiem kiedy zobaczyły go pierwszy raz. Zresztą on zazwyczaj kręci się na dworzu kiedy nie śpi.

Koleżanka jest szczęśliwa, że ma towarzystwo w łóżku.

I my też jesteśmy przeszczęśliwe :))

To są kotki znalezione  lesie jako maluchy, chyba od połowy października były w lecznicy :((

Nie miały 'patrona", nikt im intensywnie domków nie szukał, dopóki nie dowiedziałyśmy się ze zdjęć o ich istnieniu.

a teraz wszystkie trzy mają super domy. Ich siostra pojechała jak pierwsza na dokocenie do Trójłapki :))

Posted

Wczaraj z gara podebraly jedno kurze ugotowane skrzydelko a dziś resztę masła z pudełka (skopiowane z otrzymanej  przeze mnie wiadomości).

To wiadomość od chorej koleżanki. Koty zestresowane nie są z pewnością.

Posted

Taka kolejna wiadomość:

ganiają jak opętane z ogonami w górze .to na krzesłach to na stole to na parapecie. Nie wiem ja lila znalazła się u mnie na szafie ? Nie mm tam krzesła.

Posted
17 godzin temu, Nesiowata napisał:

Akurat dostałam nowe  zdjęcie - pani leży nadal, a koty razem z nią. Tak siostrzyczki odpoczywają

52663160_359312821578546_8067803827371245568_n.jpg

rozczulajacy widok:) Nesiowata....dziękuję,dziękuję:):):) 

Posted

Kocurek, którego ogłaszam, na olx robi furorę ;) Ma ponad tysiac wyswietleń, wzięte telefony, obserwatorów. Fajnie byłoby, zeby ludzie tak reagowali na ogłoszenia wszystkich kotów. Mam tylko nadzieję, ze trafi się z tego jakiś dom dla niego.

PART_1550392023885.jpeg.da79499e19b33011940a846023d3e28e.jpg

Posted
23 godziny temu, DORA1020 napisał:

Jeśli ktoś mógłby zakupić karmę dla "moich" słodziaków kociaków będę wdzięczna.

Niestety oprócz kotków w lecznicy mam do wykarmienia stadko bezdomniaków