Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11362zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

szczeniak sunia:

jQ8glvQ.jpg

9mzQmAe.jpg

ZpXEn4l.jpg

5Gn3obN.jpg

To ok. 3 miesieczna sunia,siedziala pod krzakami chyba kilka dni i cichutko popiskiwala,jak to szczeniaczek bez mamy.

Sunia chyba bedzie srednim pieskiem.Jak widac na zdjeciach jest troche przerazona,kilka dni na ulicy wystarczylo,zeby teraz sie bac wszystkiego:(

Czy moze ktos zrobic ogloszenie dla suni -szczeniaczka?

Posted

Dora - powodzenia :D

Dziekuje....:)

Jeszcze w ostaniej chwili zlapalysmy z kudlata koteczke na dzialce.

Ale kicia chociaz dzialkowa jest bardzo miziasta.

Dzwonilam do lecznicy,jest juz wysterlizowana.Ale za pobyt trzeba zaplacic,czy ktos moze pomoc w tej sprawie?

Kontakt do lecznicy 516 126 276.

Kicia szuka domu,bo szkoda ja wypuscic na dzialke.

Jest czarna i ma biale skarpetki....:) sliczna....:)

Kudlata sie w niej zakochala....:) ale ja tez...:)

I mam jeszcze jedna prosbe,o sucha karme na tymczas,gdzies w polowie marca....

Ta co dostalam od happy i adoptuj rozdalam,czesc pod koniec lutego trafila na tymczas,czesc wczoraj zanioslam do glodujacych zwierzakow/w tym domu byla Tinka,zosytaly dwa male glodujace/ czesc dalam Flaperowi,i troche Nekstorowi..

Staralam sie wszystkim potrzebujacym chociaz po troszeczku.Brys,Szakal,Maksio nie jedza suchej,dla nich musze puszki i batony.

Posted

Dane od Dory z prośbą o zrobienie ogłoszenia przez dobrą duszę:

Domu szuka półroczny husky. Charakter ma typowy dla tego typu rasy,czyli skłonność do ucieczek.

Na chwile go wzial czlowiek, ktory teraz prosi,zeby szybko mu znalezc dom,bo on czesto wyjezdza i nie ma z kim zostawic psiaka,a ze huski lubi  uciekac,boi sie,ze ktoregos dnia to nastapi.

Huski nie moze mieszkac w bloku.

W ogloszeniu - numer tel  ali123 *** *** *** (podam na pw do ogłoszenia bo nie wiem czy tu mogę zamieścić)

Ogloszenia na Lublin,

Am5aENk.jpg

lVmOdg8.jpg

Guest TyŚka
Posted

Czemu haszczaki nie mogą mieszkać w bloku? Głupie, stereotypowe gadanie.

Posted

Ingrid wczoraj przyszla sucha karma od Ciebie.Bardzo Ci dziekuje....:)

Niestety  jeszcze dzisiaj musialam pomoc 2 kotkom,kocurkom.Sa w lecznicy.Beda leczone i za pobyt trzeba zaplaciac.

Moze ktos bazarkiem by pomogl.??Bardzo ;prosze.........

jeden praktycznie zaglodzony,ogon obciety w polowie,podejrzenie,ze przechwycil go golebiarz i doprowadzil do takiego stanu,kotek ok.4letni,bardzo przerazony,nie wiem czy jeszcze kiedys zaufa czlowiekowi...:(

Drugi siedzial przy Delikatesach w Szczebrzeszynie od tygodnia,ludzie go dokarmiali.Kocurek pogryziony chyba przez psa,o wstawienie zdjec poprosze sharke.Chyba 2letni kocurek.

Prosze pomozcie,mnie od jutra juz nie ma,a w lecznicy 3 kotki,ktorym chcialam pomoc.

Posted

Dora - czy nazwę lecznicy, adres mogłabyś podać? Jeśli masz ich konto to też, wyślę niestety grosze... na bazarek nie mam fantów, będę robić cegiełkowy dla sylwija za moment, to 20 % przeznaczę na koty w lecznicy

Posted

KOCUREK TOMCIO

kocurek byl prawdopodobnie przetrzymywany i glodzony przez golebiarza

bedzie leczony i bedzie szukal domu

jest kochanym i bardzo grzecznym koteczkiem,ale jest "po przejsciach" jest bardzo przerazony.

Bedzie potrzebowal bardzo kochajacego domu.

Numer kontaktowy do lecznicy wetka Basia 516 126 276

5cxizgS.jpg

CEmQ3CA.jpg

AjdQZur.jpg

3NhxEjy.jpg

Posted

KOCUREK PAWEŁEK

pogryziony chyba przez psa

dobry,grzeczny i miziasty kotek

Numer kontaktowy do lecznicy wetka Basia 516 126 276

rb03Ob7.jpg

5nNE44K.jpg

Y1vcTNf.jpg

Posted

Znalazłam taki adres, ale nie wiem czy to na 100% ten: 

Gabinet Weterynaryjny Royal Vet

Adres: Zamość, ul. Świętego Piątka 26
Telefon: 84 6270481, 516 126 276
e-mail: [email protected]

bazarek w 20% na koty w lecznicy: http://www.dogomania.com/forum/topic/145963-cegiełkowy-każdy-wygrać-tutaj-może-jeśli-kartę-dobrą-wskaże-na-bdt-sylwija-i-szczebrzeszyniaki-do-1803/

Właśnie weszłam i potwierdzam,że to jest ten adres jak najbardziej :)

Posted

Dostałam e-mail od Dory, nie będzie już jej na dogo, prosiła żeby przekazać info o kociakach i bardzo poprosić o ogłoszenia dla nich

Chłopaki są bardzo grzecznymi koteczkami. Pawełek bez problemu dał sobie zrobić zastrzyki, a 

Tomcio ma duży apetyt.
Wysyłam w załącznikach zdjęcia Pawełka.
któryś koteczek kicha, ale nie zaobserwowałam który, jednak mam wrażenie, że to Paweł.
Leki już dostały. 

Pawełek:
76H7KG5.jpg

l5XbEPt.jpg
Posted

I jeszcze cudowna,sliczna koteczka ,8 miesieczna

juz po sterylizacji

czarno-biała kitka:

KHtcaAS.jpg

ffid8SJ.jpg

XuziDKC.jpg

lPvASoe.jpg

Ja też właśnie robię koteczce ogłoszenie na olx. Na działce zostały jeszcze 4 niesterylizowane koteczki, obiecałam dorze, że będę próbowała je jakoś złapać..

• Upvote 1
Posted

Lucynko,odpisałam Ci i podałam nry telefonów.Pomyślałam,że na Daktylka podamy nr tel Murki,ona wie o nim wszystko,a ja niekoniecznie. A koteczka ze zdjęć być może będzie mieć domek w Otwocku :)  W sobotę zadzwoniła do mnie Pani zainteresowana moim kocurkiem z cmentarza,ale on jest wychodzący,bardzo lubi pospacerować sobie i nie chciałabym unieszczęśliwiać go mieszkaniem w bloku,dlatego zaproponowałam kicię; dzisiaj wysłałam Pani zdjęcia,które wczoraj zrobiłam w lecznicy. Dopiero dzisiaj tutaj zajrzałam i widzę ,ze te tutaj są o wiele ładniejsze,więc wyślę Pani jeszcze i te.