Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Ja również dziękuję niezawdodnej bakusiowej:)

termoforki potrzebuja kotki,ostatnio małe Słoneczko,które jest u sue chorowało,potrzebowało ciepełka,teraz będzie miało,dziękujemy:)

• Like 1
Posted

Wrzucam jeszcze zdjęcia od Kasi, niestety nie do końca wiem który kotek jest który, ale są tak podobne że nie ma to chyba większego znaczenia;

Bójka i Brawurka

bójka lub brawurka.jpg

bójka lub brawurka2.jpg

bójka lub brawurka3.jpg

bójka lub brawurka4.jpg

bójka lub brawurka5.jpg

Posted
1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

Czy są jakieś wieści od Jagódki?

Wczoraj dzwoniłam do DS Jagódki, ma tam do towarzystwa sunię, która już jest w kotce zakochana. Jagódka z początku nieufnie podchodziła do suni, ale wczoraj już razem leżały na łóżku. Za jakiś czas zrobię tam wizytę poadopcyjną.

• Like 3
Posted
7 godzin temu, Isabel napisał:

Wczoraj dzwoniłam do DS Jagódki, ma tam do towarzystwa sunię, która już jest w kotce zakochana. Jagódka z początku nieufnie podchodziła do suni, ale wczoraj już razem leżały na łóżku. Za jakiś czas zrobię tam wizytę poadopcyjną.

Cudownie ♡♡♡

Posted
11 godzin temu, Isabel napisał:

4 godziny temu, Tyśka) napisał:

Cudownie ♡♡♡

Jagódka długo wysiedziała się u Murki.

Posted
22 minuty temu, Tyśka) napisał:

Taaak, kompletnie tego nie rozumiałam :) Z radością zdjęłam jej ogłoszenia.

Teraz Róża i Kaktus. Niech fatum odwróci się od nich.

Posted
2 godziny temu, Isabel napisał:

Dzisiaj do domu do Warszawy pojechał Migdał (od Murki) 🙂 Powodzenia maluszku!!! 🙂

Potwierdzam, pojechał busem z niezawodnym panem Czarkiem 🙂

Dziękuję serdecznie Isabel za kontakt z domkiem, zorganizowanie wizyty i za wszystko 🙂

Dziękuję też (chyba Dorze?) za ogłoszenie na Warszawę 🙂

Posted

Mario okazuje się całkiem fajnym kotem do domu, jest łazikowaty ale nie wchodzi sam z siebie w konflikty, za wyjątkiem michy ustąpi i poczeka; uwielbia jeść. Wsadzony na kolana siedzi i mruczy. Przychodzi na łóżko i rozwala się. 

mario.jpg

• Like 2
Posted

Dziękujemy za bazarek :)

Budki bardzo się przydadzą, już teraz jest zimno, a ma być jeszcze zimniej, i mokro, brr. Zamówiłam już do nich polarki (fajna oferta z miau, tylko KW) i będzie co wkładać do środka. Mam zamiar ustawić jedną dla Maria, jedną dla czarnego Misia, no i na działkach oraz na śmietniku są kotki które dzięki budkom będą miały gdzie spać. Muszę też sprawdzić stan budek u starszych ludzi u których w zeszłym roku udało się zakończyć kastrację, bo tam jest chyba sześć kotów i dwie budki - możliwe że przyda się jeszcze jedna. 

Posted

Dzisiaj udana łapanka na działkach i mam w kenelu siostrę lub brata Aminka oraz Sreberka

245343808_399694448396463_10859428098552

Na razie tylko zdjęcie z łapanki, bo małe się boi i chowa za kontenerkiem/w kuwecie, ale zjadło i trochę wygląda 

• Like 2
Posted

Jutro o ile się uda złapiemy jeszcze jedno Sreberko, ostatnie z rodzeństwa :)

Na działce jest jeszcze miły, dający się pogłaskać kocurek około roku, może trochę młodszy w typie Maleństwa - gdzieś było zdjęcie wyżej, dwie bure kotki oraz dzisiaj był jeszcze taki marudny kocurek

e6a8e94e30065548153e4d2926314b99.png

Pochłaniają mnóstwo żarcia te co są na stałe a jeszcze pojawiają się jakieś dochodzące 😞 

• Like 1