DORA1020 Posted October 5, 2021 Author Posted October 5, 2021 Ja również dziękuję niezawdodnej bakusiowej:) termoforki potrzebuja kotki,ostatnio małe Słoneczko,które jest u sue chorowało,potrzebowało ciepełka,teraz będzie miało,dziękujemy:) 1 Quote
sue Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Wrzucam jeszcze zdjęcia od Kasi, niestety nie do końca wiem który kotek jest który, ale są tak podobne że nie ma to chyba większego znaczenia; Bójka i Brawurka Quote
Isabel Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: Czy są jakieś wieści od Jagódki? Wczoraj dzwoniłam do DS Jagódki, ma tam do towarzystwa sunię, która już jest w kotce zakochana. Jagódka z początku nieufnie podchodziła do suni, ale wczoraj już razem leżały na łóżku. Za jakiś czas zrobię tam wizytę poadopcyjną. 3 Quote
Tyśka) Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 7 godzin temu, Isabel napisał: Wczoraj dzwoniłam do DS Jagódki, ma tam do towarzystwa sunię, która już jest w kotce zakochana. Jagódka z początku nieufnie podchodziła do suni, ale wczoraj już razem leżały na łóżku. Za jakiś czas zrobię tam wizytę poadopcyjną. Cudownie ♡♡♡ Quote
bakusiowa Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 11 godzin temu, Isabel napisał: Wczoraj dzwoniłam do DS Jagódki, ma tam do towarzystwa sunię, która już jest w kotce zakochana. Jagódka z początku nieufnie podchodziła do suni, ale wczoraj już razem leżały na łóżku. Za jakiś czas zrobię tam wizytę poadopcyjną. 4 godziny temu, Tyśka) napisał: Cudownie ♡♡♡ Jagódka długo wysiedziała się u Murki. Quote
Tyśka) Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 30 minut temu, bakusiowa napisał: Jagódka długo wysiedziała się u Murki. Taaak, kompletnie tego nie rozumiałam :) Z radością zdjęłam jej ogłoszenia. Quote
bakusiowa Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 22 minuty temu, Tyśka) napisał: Taaak, kompletnie tego nie rozumiałam :) Z radością zdjęłam jej ogłoszenia. Teraz Róża i Kaktus. Niech fatum odwróci się od nich. Quote
DORA1020 Posted October 8, 2021 Author Posted October 8, 2021 Potrzebujemy budek dla kotków,noce są juz bardzo zimne,a jeszcze jak zacznie padać...... 2 Quote
Isabel Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Dzisiaj do domu do Warszawy pojechał Migdał (od Murki) 🙂 Powodzenia maluszku!!! 🙂 1 Quote
Tyśka) Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 5 minut temu, Isabel napisał: Dzisiaj do domu do Warszawy pojechał Migdał (od Murki) 🙂 Powodzenia maluszku!!! 🙂 Cudownie :) Quote
Murka Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 2 godziny temu, Isabel napisał: Dzisiaj do domu do Warszawy pojechał Migdał (od Murki) 🙂 Powodzenia maluszku!!! 🙂 Potwierdzam, pojechał busem z niezawodnym panem Czarkiem 🙂 Dziękuję serdecznie Isabel za kontakt z domkiem, zorganizowanie wizyty i za wszystko 🙂 Dziękuję też (chyba Dorze?) za ogłoszenie na Warszawę 🙂 Quote
sue Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 7 godzin temu, Isabel napisał: Dzisiaj do domu do Warszawy pojechał Migdał (od Murki) 🙂 Powodzenia maluszku!!! 🙂 Super :))) Quote
sue Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Mario okazuje się całkiem fajnym kotem do domu, jest łazikowaty ale nie wchodzi sam z siebie w konflikty, za wyjątkiem michy ustąpi i poczeka; uwielbia jeść. Wsadzony na kolana siedzi i mruczy. Przychodzi na łóżko i rozwala się. 2 Quote
sue Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Tom i Jerry od Kasi, może coś nada się do ogłoszeń 1 Quote
sue Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 Dostałam od Isabel zdjęcia Luny, jest prześliczna :))) Quote
DORA1020 Posted October 11, 2021 Author Posted October 11, 2021 Tak,superowy dom jej się trafił:) Quote
bakusiowa Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 Serdecznie zapraszam na bazarek cegiełkowy na zimowe budki dla szczebrzeszyńskich kotów wolnożyjących. Pomóżcie przetrwać im trudny czas który nadchodzi. Link do bazarku 3 1 Quote
sue Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 Dziękujemy za bazarek :) Budki bardzo się przydadzą, już teraz jest zimno, a ma być jeszcze zimniej, i mokro, brr. Zamówiłam już do nich polarki (fajna oferta z miau, tylko KW) i będzie co wkładać do środka. Mam zamiar ustawić jedną dla Maria, jedną dla czarnego Misia, no i na działkach oraz na śmietniku są kotki które dzięki budkom będą miały gdzie spać. Muszę też sprawdzić stan budek u starszych ludzi u których w zeszłym roku udało się zakończyć kastrację, bo tam jest chyba sześć kotów i dwie budki - możliwe że przyda się jeszcze jedna. Quote
sue Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 Dzisiaj udana łapanka na działkach i mam w kenelu siostrę lub brata Aminka oraz Sreberka Na razie tylko zdjęcie z łapanki, bo małe się boi i chowa za kontenerkiem/w kuwecie, ale zjadło i trochę wygląda 2 Quote
sue Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 Jutro o ile się uda złapiemy jeszcze jedno Sreberko, ostatnie z rodzeństwa :) Na działce jest jeszcze miły, dający się pogłaskać kocurek około roku, może trochę młodszy w typie Maleństwa - gdzieś było zdjęcie wyżej, dwie bure kotki oraz dzisiaj był jeszcze taki marudny kocurek Pochłaniają mnóstwo żarcia te co są na stałe a jeszcze pojawiają się jakieś dochodzące 😞 1 Quote
Recommended Posts