Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Na konto DORA1020 przelałam 33,50 zł. z bazarku ciuszkowego.

Jak pieniążki dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, link w podpisie.

• Like 1
Posted

Na wątku https://www.dogomania.com/forum/topic/37231-co-chcecie-kupić-na-bazarku-zanim-napiszesz-przeczytaj-pierwszy-post/?page=55&tab=comments#comment-17515713

rozi napisała, że chce oddać aparat fotograficzny, tylko za koszt przesyłki. Co prawda Perełka pierwsza się po niego zgłosiła ale po moim wpisie podjęła decyzję, że rezygnuje z aparatu na rzecz DORA1020. Dlatego bardzo proszę DORA1020 o skontaktowanie się na PW z rozi.

Przeglądając wątek kilka stron wstecz, co prawda już doczytałam, że aparat masz ale sądzę, że ten akurat u Ciebie może być bardzo dobrze wykorzystany, nigdy nie wiadomo który aparat ile posłuży...

• Like 1
Posted
11 godzin temu, AlfaLS napisał:

Na wątku https://www.dogomania.com/forum/topic/37231-co-chcecie-kupić-na-bazarku-zanim-napiszesz-przeczytaj-pierwszy-post/?page=55&tab=comments#comment-17515713

rozi napisała, że chce oddać aparat fotograficzny, tylko za koszt przesyłki. Co prawda Perełka pierwsza się po niego zgłosiła ale po moim wpisie podjęła decyzję, że rezygnuje z aparatu na rzecz DORA1020. Dlatego bardzo proszę DORA1020 o skontaktowanie się na PW z rozi.

Przeglądając wątek kilka stron wstecz, co prawda już doczytałam, że aparat masz ale sądzę, że ten akurat u Ciebie może być bardzo dobrze wykorzystany, nigdy nie wiadomo który aparat ile posłuży...

Aparat już dostałam od bakusiowej,za co bardzo jej dziękuję;) zdjęć na razie nie mogę zrobić,bo potrzebuje jeszcze kabelka łączącego

komputer z aparatem

napisałam do rozi,jeśli Perełka bardzo  go potrzebuje dla zwierzaków,to niech wyśle jej,jeśli nie to wezmę drugi,bo nigdy nic nie wiadomo

bez aparatu nie da sie pomagać

Posted
Dnia 6.09.2019 o 07:59, terra napisał:

Na konto DORA1020 przelałam 33,50 zł. z bazarku ciuszkowego.

Jak pieniążki dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, link w podpisie.

Bardzo dziękuję:)

Potwierdzę

Posted

Szukam osoby,która zrobiłaby wizyte pa w okolicach Zyrardowa

dla 2 małych kotków

jesli nikogo nie znajdę kotki nie pojadą

wstępnie mam juz dom dla rudo-białego kocurka w Krakowie

jeszcze tylko wizyta ,którą zrobi Isabel,bardzo dziękuję:)

Posted
19 godzin temu, AlfaLS napisał:

Ten aparat został niedawno załatwiony przez kotka. Wysłałam następny aparat. We wtorek dojdzie jeszcze kabelek i będzie komplet.                              

• Like 1
Posted
8 godzin temu, DORA1020 napisał:

Aparat już dostałam od bakusiowej,za co bardzo jej dziękuję;) zdjęć na razie nie mogę zrobić,bo potrzebuje jeszcze kabelka łączącego

komputer z aparatem

napisałam do rozi,jeśli Perełka bardzo  go potrzebuje dla zwierzaków,to niech wyśle jej,jeśli nie to wezmę drugi,bo nigdy nic nie wiadomo

bez aparatu nie da sie pomagać

Dlatego porosiłam o ten aparat dla Ciebie :-).

Dziękuję, że napisałaś do rozi.

Posted

Wizytę dla kocurka Felicjanka w Krakowie zrobiła Isabel,bardzo dziękuję:)

wizyte dla koteczki Lusi w W-wie zrobi uxmal,bardzo dziękuję:)

organizacją transportu zajmie sie Baltimoore,bardzo dziękuję:)

wszystkim bardzo dziękuję:)

Posted
20 minut temu, Baltimoore napisał:

To jest koteczka dla której szukamy na już domu tymczasowego w Warszawie na doleczenie ,

nieudana adopcja :((

Jaki dom? Z kotami czy bez?

Posted

Dom najlepiej bez zwierzaków, choćby na 2 tygodnie. Albo z opcją izolacji.

Kicia ma podobno  jakiś zmiany na ogonku po tym leczeniu, możliwe że uczuleniowe po antybiotyku

ale nie można wykluczyć jakiejś poantybiotykowej grzybicy, łatwej do opanowania i nie bardzo zarażliwej, ale obecni opiekunowie narobili paniki "bo dzieci". Powstrzymam się od komentarza.

Posted

Szlag mnie trafia

widać na pierwszym zdjęciu w jakim stanie koteczka pojechała,nasza wetka nie wydaje do adopcji chorych kotków

a po kilku dniach kicia rozchorowała się

a ludzie zrobili się bardzo niemili

pan dzwonił do Krystyny i mówił o wizycie przedadopcyjnej: przychodzi ktoś,gania po domu po wszystkich kątach,a póżniej dostajemy chorego kota

i jeszcze wiele niemiłych słów:(

na szybko szukamy dla niej DT, koteczka jest bardzo miła i grzeczna,kuwetkowa

po wyleczeniu napewno szybko znajdzie...mam nadzieję,że tym razem dobry dom

prosze o pomoc dla kici,może ktos ma jakiś pomysł

Posted

Dziękuję terra za wstawienie zdjęć:)

na drugim zdjęciu jest 8 letni ON-ek

na krótkim łańcuchu,nie spuszczany z niego,skołtuniony

buda na słońcu,nie wiem jak on przetrwał lato w takim futrze

chcę go zabrać do Murki

ale musi jeszcze chyba z tydzień poczekać na miejsce

na pierwszym zdjęciu sunia na łańcuchu na wsi zabitej dechami

zwrócie uwagę na łańcuch,cały w supłach

oczywiście niesterylizowana

też chciałabym zabrać ja do Murki

nie wiem czy mi się uda pomóc ...i ON-kowi i suni

w tym domu gdzie jest ON-ek jest jeszcze kulawy młody piesek

wzieli go jak był szczeniakiem i od razu wpadł pod samochód

a teraz uwiązali go na łańcuchu i siedzi w takim miejscu gdzie nie widzi świata

jakie życie go czeka:(

wszystko opiera sie o kase,bo gdybym mogła....