terra Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Na konto DORA1020 przelałam 33,50 zł. z bazarku ciuszkowego. Jak pieniążki dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, link w podpisie. 1 Quote
AlfaLS Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Na wątku https://www.dogomania.com/forum/topic/37231-co-chcecie-kupić-na-bazarku-zanim-napiszesz-przeczytaj-pierwszy-post/?page=55&tab=comments#comment-17515713 rozi napisała, że chce oddać aparat fotograficzny, tylko za koszt przesyłki. Co prawda Perełka pierwsza się po niego zgłosiła ale po moim wpisie podjęła decyzję, że rezygnuje z aparatu na rzecz DORA1020. Dlatego bardzo proszę DORA1020 o skontaktowanie się na PW z rozi. Przeglądając wątek kilka stron wstecz, co prawda już doczytałam, że aparat masz ale sądzę, że ten akurat u Ciebie może być bardzo dobrze wykorzystany, nigdy nie wiadomo który aparat ile posłuży... 1 Quote
DORA1020 Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 11 godzin temu, AlfaLS napisał: Na wątku https://www.dogomania.com/forum/topic/37231-co-chcecie-kupić-na-bazarku-zanim-napiszesz-przeczytaj-pierwszy-post/?page=55&tab=comments#comment-17515713 rozi napisała, że chce oddać aparat fotograficzny, tylko za koszt przesyłki. Co prawda Perełka pierwsza się po niego zgłosiła ale po moim wpisie podjęła decyzję, że rezygnuje z aparatu na rzecz DORA1020. Dlatego bardzo proszę DORA1020 o skontaktowanie się na PW z rozi. Przeglądając wątek kilka stron wstecz, co prawda już doczytałam, że aparat masz ale sądzę, że ten akurat u Ciebie może być bardzo dobrze wykorzystany, nigdy nie wiadomo który aparat ile posłuży... Aparat już dostałam od bakusiowej,za co bardzo jej dziękuję;) zdjęć na razie nie mogę zrobić,bo potrzebuje jeszcze kabelka łączącego komputer z aparatem napisałam do rozi,jeśli Perełka bardzo go potrzebuje dla zwierzaków,to niech wyśle jej,jeśli nie to wezmę drugi,bo nigdy nic nie wiadomo bez aparatu nie da sie pomagać Quote
DORA1020 Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 Dnia 6.09.2019 o 07:59, terra napisał: Na konto DORA1020 przelałam 33,50 zł. z bazarku ciuszkowego. Jak pieniążki dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, link w podpisie. Bardzo dziękuję:) Potwierdzę Quote
DORA1020 Posted September 7, 2019 Author Posted September 7, 2019 Szukam osoby,która zrobiłaby wizyte pa w okolicach Zyrardowa dla 2 małych kotków jesli nikogo nie znajdę kotki nie pojadą wstępnie mam juz dom dla rudo-białego kocurka w Krakowie jeszcze tylko wizyta ,którą zrobi Isabel,bardzo dziękuję:) Quote
bakusiowa Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 19 godzin temu, AlfaLS napisał: Na wątku https://www.dogomania.com/forum/topic/37231-co-chcecie-kupić-na-bazarku-zanim-napiszesz-przeczytaj-pierwszy-post/?page=55&tab=comments#comment-17515713 rozi napisała, że chce oddać aparat fotograficzny, tylko za koszt przesyłki. Co prawda Perełka pierwsza się po niego zgłosiła ale po moim wpisie podjęła decyzję, że rezygnuje z aparatu na rzecz DORA1020. Dlatego bardzo proszę DORA1020 o skontaktowanie się na PW z rozi. Przeglądając wątek kilka stron wstecz, co prawda już doczytałam, że aparat masz ale sądzę, że ten akurat u Ciebie może być bardzo dobrze wykorzystany, nigdy nie wiadomo który aparat ile posłuży... Ten aparat został niedawno załatwiony przez kotka. Wysłałam następny aparat. We wtorek dojdzie jeszcze kabelek i będzie komplet. 1 Quote
AlfaLS Posted September 7, 2019 Posted September 7, 2019 8 godzin temu, DORA1020 napisał: Aparat już dostałam od bakusiowej,za co bardzo jej dziękuję;) zdjęć na razie nie mogę zrobić,bo potrzebuje jeszcze kabelka łączącego komputer z aparatem napisałam do rozi,jeśli Perełka bardzo go potrzebuje dla zwierzaków,to niech wyśle jej,jeśli nie to wezmę drugi,bo nigdy nic nie wiadomo bez aparatu nie da sie pomagać Dlatego porosiłam o ten aparat dla Ciebie :-). Dziękuję, że napisałaś do rozi. Quote
DORA1020 Posted September 8, 2019 Author Posted September 8, 2019 14 godzin temu, AlfaLS napisał: Dlatego porosiłam o ten aparat dla Ciebie :-). Dziękuję, że napisałaś do rozi. To ja dziękuję ,że pomyślałaś o tym:) Quote
DORA1020 Posted September 8, 2019 Author Posted September 8, 2019 Wczoraj do DS pojechała Roxi,która była u Murki pojechała w okolice Krakowa,ludzie sami po nia przyjechali na jej miejsce trafi ON-ek z łańcucha Quote
DORA1020 Posted September 8, 2019 Author Posted September 8, 2019 To jest ta sunia pani do mnie zadzwoniła i już wiedziałam,że Roksanka ma dom długo czekała na dom,ale warto było 1 Quote
sue Posted September 9, 2019 Posted September 9, 2019 Zapraszam na bazarek https://www.dogomania.com/forum/topic/350402-bazarek-z-różnymi-różnościami-na-biedne-koteczki-do-22092019/ 1 Quote
DORA1020 Posted September 10, 2019 Author Posted September 10, 2019 Wizytę dla kocurka Felicjanka w Krakowie zrobiła Isabel,bardzo dziękuję:) wizyte dla koteczki Lusi w W-wie zrobi uxmal,bardzo dziękuję:) organizacją transportu zajmie sie Baltimoore,bardzo dziękuję:) wszystkim bardzo dziękuję:) Quote
Baltimoore Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 To jest koteczka dla której szukamy na już domu tymczasowego w Warszawie na doleczenie , nieudana adopcja :(( Quote
bakusiowa Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 20 minut temu, Baltimoore napisał: To jest koteczka dla której szukamy na już domu tymczasowego w Warszawie na doleczenie , nieudana adopcja :(( Jaki dom? Z kotami czy bez? Quote
Baltimoore Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Dom najlepiej bez zwierzaków, choćby na 2 tygodnie. Albo z opcją izolacji. Kicia ma podobno jakiś zmiany na ogonku po tym leczeniu, możliwe że uczuleniowe po antybiotyku ale nie można wykluczyć jakiejś poantybiotykowej grzybicy, łatwej do opanowania i nie bardzo zarażliwej, ale obecni opiekunowie narobili paniki "bo dzieci". Powstrzymam się od komentarza. Quote
Baltimoore Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Kicia jest bardzo milusia i przytulasta, chętnie śpi w łóżku z ludźmi. Quote
DORA1020 Posted September 11, 2019 Author Posted September 11, 2019 Szlag mnie trafia widać na pierwszym zdjęciu w jakim stanie koteczka pojechała,nasza wetka nie wydaje do adopcji chorych kotków a po kilku dniach kicia rozchorowała się a ludzie zrobili się bardzo niemili pan dzwonił do Krystyny i mówił o wizycie przedadopcyjnej: przychodzi ktoś,gania po domu po wszystkich kątach,a póżniej dostajemy chorego kota i jeszcze wiele niemiłych słów:( na szybko szukamy dla niej DT, koteczka jest bardzo miła i grzeczna,kuwetkowa po wyleczeniu napewno szybko znajdzie...mam nadzieję,że tym razem dobry dom prosze o pomoc dla kici,może ktos ma jakiś pomysł Quote
DORA1020 Posted September 11, 2019 Author Posted September 11, 2019 Dziękuję terra za wstawienie zdjęć:) na drugim zdjęciu jest 8 letni ON-ek na krótkim łańcuchu,nie spuszczany z niego,skołtuniony buda na słońcu,nie wiem jak on przetrwał lato w takim futrze chcę go zabrać do Murki ale musi jeszcze chyba z tydzień poczekać na miejsce na pierwszym zdjęciu sunia na łańcuchu na wsi zabitej dechami zwrócie uwagę na łańcuch,cały w supłach oczywiście niesterylizowana też chciałabym zabrać ja do Murki nie wiem czy mi się uda pomóc ...i ON-kowi i suni w tym domu gdzie jest ON-ek jest jeszcze kulawy młody piesek wzieli go jak był szczeniakiem i od razu wpadł pod samochód a teraz uwiązali go na łańcuchu i siedzi w takim miejscu gdzie nie widzi świata jakie życie go czeka:( wszystko opiera sie o kase,bo gdybym mogła.... Quote
Recommended Posts