Baltimoore Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Pęka mi serce od wczoraj. Ten śliczny kocurek na zdjęciach to 5 miesięczny Gucio [*] z Izbicy, szukałam mu domu. Wszystko było dobrze, kotek przyjazny, wesoły, dopadł go w lecznicy calciwirus, zaczęło się niewinnie, a teraz Gucio już za Tęczowym Mostem :((( Nie mogę się pozbierać. :(((( W lecznicy jest jeszcze 7 miesięczny nieśmiały kocurek Kacper zwany Widmo, choć już coraz mniej nieśmiały. Potrzebuje choćby DT zanim pobiegnie za Guciem za TM, choć na razie wszystko z nim OK. Ogłaszam go już tak dugo, nikt o niego nie pyta, jak go proponuję - też nikt nie chce :((( Quote
DORA1020 Posted April 18, 2019 Author Posted April 18, 2019 1 godzinę temu, Baltimoore napisał: Pęka mi serce od wczoraj. Ten śliczny kocurek na zdjęciach to 5 miesięczny Gucio [*] z Izbicy, szukałam mu domu. Wszystko było dobrze, kotek przyjazny, wesoły, dopadł go w lecznicy calciwirus, zaczęło się niewinnie, a teraz Gucio już za Tęczowym Mostem :((( Nie mogę się pozbierać. :(((( W lecznicy jest jeszcze 7 miesięczny nieśmiały kocurek Kacper zwany Widmo, choć już coraz mniej nieśmiały. Potrzebuje choćby DT zanim pobiegnie za Guciem za TM, choć na razie wszystko z nim OK. Ogłaszam go już tak dugo, nikt o niego nie pyta, jak go proponuję - też nikt nie chce :((( Brak słów:( nie mamy dt-owych, pobyt w lecznic dla niektórych kociaków,szczególnie tych młodych tak się kończy:( biedny Gucio[*]:( biedna trisia[*] gdybym jej nie złapała na sterylkę,to może by żyła:( ciągle o tym myślę W lecznicy mam ze Sz-na 3 kotki: Maciuś z FeLV, dzikuska,która juz nie jest dzikuską,trisia i niewidząca na jedno oczko miziasta trisia eh....nawet nie chce mi się pisac.......... Quote
Baltimoore Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 11 godzin temu, DORA1020 napisał: Brak słów:( nie mamy dt-owych, pobyt w lecznic dla niektórych kociaków,szczególnie tych młodych tak się kończy:( biedny Gucio[*]:( biedna trisia[*] gdybym jej nie złapała na sterylkę,to może by żyła:( ciągle o tym myślę W lecznicy mam ze Sz-na 3 kotki: Maciuś z FeLV, dzikuska,która juz nie jest dzikuską,trisia i niewidząca na jedno oczko miziasta trisia eh....nawet nie chce mi się pisac.......... Jak dzikuska? Bo kojarzę tylko 2 koty w lecznicy. Quote
buuenos Posted April 18, 2019 Posted April 18, 2019 Gucio, piekny Gucio,jakby skore zdjal z mojego Rockiego...Brykaj za Teczowym Mostem kochany. Quote
Baltimoore Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Teraz myślę nad choćby DT dla nieśmiałego Kacpra. Quote
Baltimoore Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Z dobrych wieści dzisiaj, w Wlk Piątek jedzie do domu stałego rudy kocurek spod sklepu, nazywany roboczo Teofil. Dziękuję Yossarianie za wczorajszą wieczorną wizytę PA. Transport blabla, opłaci Pan który się nim zainteresował i ogarnął weterynaryjnie. Teraz kciuki żeby dogadał się z rezydentem. Quote
DORA1020 Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 Dnia 17.03.2019 o 21:56, Baltimoore napisał: Organizacyjnie Juro do swoich domów jadą: trikolorka Malinka/Magdusia/Melba złapana przez Dorę na sterylkę (trzeba będzie od razu poprosić o rozliczenie w Royal Vecie) O tej kici myślałam,zapomniałam,że dałam ja do RoyalVetu,iże juz znalazła dom nie wiem dlaczego ostatnio tak o niej myślałam i o jej siostrze,której sie nie udało:( Quote
DORA1020 Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 Dnia 11.03.2019 o 13:34, Poker napisał: DORA, znowu ludzie zarzucili mnie manelami dla futrzaków. Czy gdzieś się przydadzą ? Poker,paczka do rzeszowskiej fundacji dotarła,bardzo dziękują:) Będą imienne podziękowania na stronie fundacji:) dla wszystkich darczyńców. Quote
DORA1020 Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 17 godzin temu, sharka napisał: Dziękuje sharka za wstawienie faktury:) Quote
DORA1020 Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 Dnia 9.04.2019 o 08:40, DORA1020 napisał: Sharka-----30zł/bardzo dziękuję:)/ Na minusie 105zł transport Maciusia do lecznicy 30zł kolejna faktura 144zł Na minusie 279zł ------------------------------------------------------------------------ wpłata od buuenos 112zł /bardzo dziękuję:)/ ------------------------------------------------------------------------- Na minusie 167zł faktura za karmę 124zł Na minusie 291 zł Na konto wpłaciła 50zł bakusiowa.Bardzo dziękuję:) Na minusie 241zł Quote
DORA1020 Posted April 19, 2019 Author Posted April 19, 2019 51 minut temu, Baltimoore napisał: Z dobrych wieści dzisiaj, w Wlk Piątek jedzie do domu stałego rudy kocurek spod sklepu, nazywany roboczo Teofil. Dziękuję Yossarianie za wczorajszą wieczorną wizytę PA. Transport blabla, opłaci Pan który się nim zainteresował i ogarnął weterynaryjnie. Teraz kciuki żeby dogadał się z rezydentem. Dołączam do podziękowań:) dzięki wizycie pa wiemy, ze dom sprawdzony oby Teofilowi sie udało..... Quote
Baltimoore Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Oj nie obyło się bez nerwów przed podróżą :( Nie na wszystkich można polegać. Ale najważniejsze że się udało i że jedzie. Dotrze ok 19tej. Teraz czekamy na wieści z nowego domu. Quote
Baltimoore Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 To jest rudy Teofil spod sklepu i jego nowy kolega Imbir Niewyobrażalnie się cieszę że Teofil spędzi Święta w nowym domu a nie pod zamkniętym przez 3 dni sklepem. 4 Quote
sue Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Oby więcej takich życzeń świątecznych i ich spełniania... Zwłaszcza spełniania :) A może najlepiej żeby spełniało się bez życzeń lub nawet nie musiało się spełniać. Tego i oczywiście zdrowia, wielu miłych chwil spędzonych wśród bliskich i jak w najlepszym humorze, odpoczynku i pogody ducha życzę Wam wszystkim z okazji tych Świąt. Quote
DORA1020 Posted April 20, 2019 Author Posted April 20, 2019 8 godzin temu, Baltimoore napisał: To było moje świąteczne życzenie. :):):) Quote
DORA1020 Posted April 20, 2019 Author Posted April 20, 2019 Pogody, słońca, radości, wesołych oraz zdrowych Swiąt Wielkanocnych! Dziekuję Wam,że tu jesteście:) Quote
DORA1020 Posted April 20, 2019 Author Posted April 20, 2019 8 godzin temu, Baltimoore napisał: To jest rudy Teofil spod sklepu i jego nowy kolega Imbir Niewyobrażalnie się cieszę że Teofil spędzi Święta w nowym domu a nie pod zamkniętym przez 3 dni sklepem. Udało sie:) Bądż szcześliwy kiciulku. Quote
lunarmermaid Posted April 20, 2019 Posted April 20, 2019 Jaki jest Kacper do psów? I do innych kotów? Quote
Baltimoore Posted April 21, 2019 Posted April 21, 2019 9 godzin temu, lunarmermaid napisał: Jaki jest Kacper do psów? I do innych kotów? Kacper to bardzo spokojny i nieśmiały kotek, potrzebuje trochę czasu, spokoju i cierpliwości. A nade wszystko potrzebuje być zabrany z lecznicy znim złapie jakieś paskudztwo :(( https://www.olx.pl/oferta/kacper-kot-dla-konesera-CID103-IDyz9Lc.html Mogłabyś go wziąć na dom tymczasowy albo znasz kogoś takiego? Quote
Recommended Posts