Tyśka) Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 22 minuty temu, terra napisał: Nie wiem, gdzie Tyczunia ma wątek, na prośbę DORA1020, wstawiam więc zdjęcia tutaj: Ciociu, pewnie że ma! :) O tutaj: Quote
terra Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 10 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ciociu, pewnie że ma! :) O tutaj: Dziękuję Tyś(ka) za pomoc i wstawienie linka do wątku i zdjęć Tyczuni w odpowiednie miejsce :) Quote
DORA1020 Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 Dziekuje terra:) Dziekuje Tyska:) niewidoma starowinka,kochana sunieczka Quote
DORA1020 Posted February 21, 2018 Author Posted February 21, 2018 Dzisiaj rudasek będzie miał amputowana łapke cały czas myśle o biedaczku,oby wszystko było dobrze Quote
Baltimoore Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Rudasek wybudzony Teraz kciuki żeby się goiło dobrze :) Quote
Ingrid44 Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Przesliczny kicius. Kciuki mocno zacisniete. Quote
Madie Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Dobrze, że operacja się udała. @Doro, co z Tyczunią? Co to za psina w ogóle? Quote
buuenos Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Kciuki mocne za Rudasia. Dlug w lecznicy pokazny, ja oczywiscie cos przesle,ale to kropla w morzu potrzeb. Dziewczyny ja nie mieszkam w Polsce,wiec organizowanie bazarku przeze mnie byloby bez sensu. Ale jesli ktoras z was zrobi bazarek to ja chetnie dodam (przesle) jakies fanty, kosmetyki itd. I pytanie : czy sa jakies atrykuly-pewniaki,ktore wiadomo,ze dobrze sie sprzedadza?Mieszkam w Niemczechm moze cos szczegolnego z DE? Podpowiedzcie cioteczki. 1 Quote
Baltimoore Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Dzięki za kciuki :) Mały Kajtuś nie pojedzie jeszcze w piątek do swojego domku, wetka oceniła że jeszcze wymaga antybiotyku. Za to do DT u Madie pojedzie niewidzący Bakuś :D Testy wirusowe sprawdzone, ujemne. Nieszczepiony jeszcze. Madie, wielkie dzięki :D I dobra wiadomość- najpewniej fajny domek w Warszawie będzie miał Herman od Ala 123 :D Dziękujemy Yosssarianie za wizytę PA w Krakowie :D Do domku pojedzie dorosły miziasty buro-biały kocurek, nie pamiętam imienia od Dory- Misio/Michałek chyba. 1 Quote
Madie Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Hej, czy Domek poczeka na Buraska? @Ala, mogę Cię o numer na PW prosić? Chciałabym jutro zadzwonic i sie umówić na piątek :) Jakoś logistycznie to musimy zaplanować Quote
Baltimoore Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Rudzik Leonek było operowany przez chirurga w lecznicy zewnętrznej. Koszt operacji do zapłacenia przez nas bezpośrednio do tej lecznicy 350zł. Dora ma dostać fakturę i dane do płatności. Quote
Baltimoore Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 4 minuty temu, Madie napisał: Hej, czy Domek poczeka na Buraska? Tak, Państwo już pokochali Kajtusia i czekają na niego, gotowi podjąć się sami dalszego leczenia koteczka. Jak nie da się inaczej, to poczekają jeszcze . Wysłałam Ci numer do Ali sms'em. 1 Quote
Madie Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Dzięki :) Zawsze o wszystkim pamiętasz. Cieszę się, że Kajtun taki dobry dom będzie miał. Co do Bakusia, to jutro umówie wizytę z dr. Garncarzem. W weekned się zaszczepimy. Nie chce zapeszać ale może jakis dom dla niego się znajdzie. Quote
Olena84 Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 8 godzin temu, Baltimoore napisał: I dobra wiadomość- najpewniej fajny domek w Warszawie będzie miał Herman od Ala 123 :D Warszawa pokochała koty od Ali, to już trzeci domek w przeciągu 2 tygodni;) Quote
DORA1020 Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Olena,na moim koncie jest od Ciebie cegiełka 10zl bardzo dziekuje:) tylko prosze przypomnij na jaki cel te pieniążki Quote
DORA1020 Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Od bakusiowej jest wpłata 150zł z przeznaczeniem na dług w lecznicy bardzo dziekuje:) Quote
DORA1020 Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Od znajomej Madie ,p.Ewy jest wpłata 50zł z przeznaczeniem na karmę dla zwierzaków bardzo dziekuje:) Quote
DORA1020 Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 10 godzin temu, buuenos napisał: Kciuki mocne za Rudasia. Dlug w lecznicy pokazny, ja oczywiscie cos przesle,ale to kropla w morzu potrzeb. Dziewczyny ja nie mieszkam w Polsce,wiec organizowanie bazarku przeze mnie byloby bez sensu. Ale jesli ktoras z was zrobi bazarek to ja chetnie dodam (przesle) jakies fanty, kosmetyki itd. I pytanie : czy sa jakies atrykuly-pewniaki,ktore wiadomo,ze dobrze sie sprzedadza?Mieszkam w Niemczechm moze cos szczegolnego z DE? Podpowiedzcie cioteczki. Bardzo dziekuje buenos:) Chyba Olena pisała,ze mogłaby zrobic bazarek tylko nie ma fantów może zgodzi sie zrobic taki bazarek Quote
malagos Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Bardzo się cieszę z domku dla Hermana, on taki podobny do mojego Boryska, który odszedł :( Quote
DORA1020 Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 9 godzin temu, Madie napisał: Dzięki :) Zawsze o wszystkim pamiętasz. Cieszę się, że Kajtun taki dobry dom będzie miał. Co do Bakusia, to jutro umówie wizytę z dr. Garncarzem. W weekned się zaszczepimy. Nie chce zapeszać ale może jakis dom dla niego się znajdzie. Dziekuje Madie:),cały czas mam nadzieje,ze moze Bakuś będzie widział chociaz troszeczkę Quote
DORA1020 Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 Przed chwilą, malagos napisał: Bardzo się cieszę z domku dla Hermana, on taki podobny do mojego Boryska, który odszedł :( Ja tez bardzo sie ciesze,ogłosilam go,Ingrid wyróżniła ogloszenie...a tu taka niepodzianka długo czekał na domek,w końcu sie udalo:) Quote
Recommended Posts