Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
10 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Ciociu, pewnie że ma! :)
O tutaj:

Dziękuję Tyś(ka) za pomoc i wstawienie linka do wątku i zdjęć Tyczuni w odpowiednie miejsce :)

Posted

Kciuki mocne za Rudasia. 

Dlug w lecznicy pokazny, ja oczywiscie cos przesle,ale to kropla w morzu potrzeb.

Dziewczyny ja nie mieszkam w Polsce,wiec organizowanie bazarku przeze mnie byloby bez sensu. Ale jesli ktoras z was zrobi bazarek to ja chetnie dodam  (przesle) jakies fanty, kosmetyki itd.

I pytanie : czy sa jakies atrykuly-pewniaki,ktore wiadomo,ze dobrze sie sprzedadza?Mieszkam w Niemczechm moze cos szczegolnego z DE?  Podpowiedzcie cioteczki.

• Upvote 1
Posted

Dzięki za kciuki :)

Mały Kajtuś nie pojedzie jeszcze w piątek do swojego domku, wetka oceniła że jeszcze wymaga antybiotyku.

Za to do DT u Madie pojedzie niewidzący Bakuś  :D  Testy wirusowe sprawdzone, ujemne. Nieszczepiony jeszcze.

Madie, wielkie dzięki :D

I dobra wiadomość- najpewniej fajny domek w Warszawie będzie miał Herman od Ala 123 :D

Dziękujemy Yosssarianie za wizytę PA w Krakowie :D

Do domku pojedzie dorosły miziasty buro-biały kocurek, nie pamiętam imienia od Dory- Misio/Michałek chyba.

• Upvote 1
Posted

Hej, czy Domek poczeka na Buraska? 

@Ala, mogę Cię o numer na PW prosić? Chciałabym jutro zadzwonic i sie umówić na piątek :) Jakoś logistycznie to musimy zaplanować

Posted

Rudzik Leonek było operowany przez  chirurga w lecznicy zewnętrznej. Koszt operacji do zapłacenia przez nas bezpośrednio do tej lecznicy 350zł.

Dora ma dostać fakturę i dane do płatności.

Posted
4 minuty temu, Madie napisał:

Hej, czy Domek poczeka na Buraska? 

Tak, Państwo już pokochali Kajtusia i czekają na niego, gotowi podjąć się sami dalszego leczenia koteczka.

Jak nie da się inaczej, to poczekają jeszcze .

Wysłałam Ci numer do Ali sms'em.

• Like 1
Posted

Dzięki :) Zawsze o wszystkim pamiętasz. 

Cieszę się, że Kajtun taki dobry dom będzie miał. 

Co do Bakusia, to jutro umówie wizytę z dr. Garncarzem. W weekned się zaszczepimy. Nie chce zapeszać ale może jakis dom dla niego się znajdzie. 

Posted
8 godzin temu, Baltimoore napisał:

I dobra wiadomość- najpewniej fajny domek w Warszawie będzie miał Herman od Ala 123 :D

Warszawa pokochała koty od Ali, to już trzeci domek w przeciągu 2 tygodni;)

Posted
10 godzin temu, buuenos napisał:

Kciuki mocne za Rudasia. 

Dlug w lecznicy pokazny, ja oczywiscie cos przesle,ale to kropla w morzu potrzeb.

Dziewczyny ja nie mieszkam w Polsce,wiec organizowanie bazarku przeze mnie byloby bez sensu. Ale jesli ktoras z was zrobi bazarek to ja chetnie dodam  (przesle) jakies fanty, kosmetyki itd.

I pytanie : czy sa jakies atrykuly-pewniaki,ktore wiadomo,ze dobrze sie sprzedadza?Mieszkam w Niemczechm moze cos szczegolnego z DE?  Podpowiedzcie cioteczki.

Bardzo dziekuje buenos:)

Chyba Olena pisała,ze mogłaby zrobic bazarek tylko nie ma fantów

może zgodzi sie zrobic taki bazarek

Posted
9 godzin temu, Madie napisał:

Dzięki :) Zawsze o wszystkim pamiętasz. 

Cieszę się, że Kajtun taki dobry dom będzie miał. 

Co do Bakusia, to jutro umówie wizytę z dr. Garncarzem. W weekned się zaszczepimy. Nie chce zapeszać ale może jakis dom dla niego się znajdzie. 

Dziekuje Madie:),cały czas mam nadzieje,ze moze Bakuś będzie widział chociaz troszeczkę

Posted
Przed chwilą, malagos napisał:

Bardzo się cieszę z domku dla Hermana, on taki podobny do mojego Boryska, który odszedł :(

Ja tez bardzo sie ciesze,ogłosilam go,Ingrid wyróżniła ogloszenie...a tu taka niepodzianka

długo czekał na domek,w końcu sie udalo:)