Baltimoore Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 To ten Cynamonek-Wtorek pojechał :) I dojechał :) 1 Quote
Baltimoore Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Trzymajcie kciuki, Jaśminek-Timon będzie miał jutro wizytę PA. Quote
Baltimoore Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 I jeszcze domu szukają takie kociaki od Ala123 https://www.olx.pl/oferta/jerez-sangria-i-muscat-pilnie-szukaja-domu-CID103-IDpKbYF.html I łososiowo-ruda kotka w Izbicy https://www.olx.pl/oferta/rudo-lososiowa-cynamonka-szuka-domu-CID103-IDoAuyM.html Nie wiem jak mają naprawdę na imię ale wykorzystuję wyróżnione ogłoszenia na olx ;) Quote
Baltimoore Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Jak mi tego pierwszego olx inie odrzuci to będzie mistrzostwo- zamiana ogłoszenia jednej dorosłej burej kotki na 3 dwukolorowe kociaki :D 1 Quote
terra Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Wtoreczku Cynamonku, powodzenia, za Jasminka trzymam kciuki. Proszę na pw o dane do przelewu, kaska się przyda, więc wpłacę to, co aktualnie jest z moich bazarków tzn. 40 zł. z bazarku jabłkowo-wątróbkowego + 36 zł. z bazarku z próbkami = razem będzie 76 zł. Quote
Tyśka) Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 55 minut temu, Baltimoore napisał: Trzymajcie kciuki, Jaśminek-Timon będzie miał jutro wizytę PA. Ojeeej, to trzymam kciuki! Quote
Madie Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 2 godziny temu, Baltimoore napisał: Trzymajcie kciuki, Jaśminek-Timon będzie miał jutro wizytę PA. Kciuki za Jaśmina! 1 Quote
Madie Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Magdo, jesteś w stanie policzyć ile suchej karmy Ci schodzi miesięcznie na karmienie wszystkich kotów? Pytam tylko o suchą, ale jeśli uda Ci się mniej więcej policzyć puszki to też daj znać. Quote
Baltimoore Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Jaśminek będzie miał wizytę w Krakowie. Nie spałam dzisiaj północy martwiąc się żeby dobrze wyszło i o transport. Wizytę zrobi Yossariana, dobrze że jest w tym Krakowie :D 1 Quote
DORA1020 Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 Bardzo dziekuje sharce za wstawienie faktur. Za pieniazki od Elisabety i buenos kupilam karme. Bardzo dziekuje. Dziekuje równiez za karme Yosarianie,i za wizyty przedadopcyjne,ktore robi w Krakowie.Nigdy nie odmówiła. Bardzo dziekuje:) Quote
DORA1020 Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 1 godzinę temu, Baltimoore napisał: Jaśminek będzie miał wizytę w Krakowie. Nie spałam dzisiaj północy martwiąc się żeby dobrze wyszło i o transport. Wizytę zrobi Yossariana, dobrze że jest w tym Krakowie :D Nie martw sie Baltimoore,bedzie dobrze z tego co mówiłas brzmi dobrze,i Jaśminek w końcu opuściłby lecznice. Gorzej z tym transportem,,,,jak zawsze do Krakowa Quote
DORA1020 Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 8 godzin temu, Madie napisał: Magdo, jesteś w stanie policzyć ile suchej karmy Ci schodzi miesięcznie na karmienie wszystkich kotów? Pytam tylko o suchą, ale jeśli uda Ci się mniej więcej policzyć puszki to też daj znać. Nie wiem czy mi sie uda to policzyc,ale spróbuje Quote
DORA1020 Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 11 godzin temu, terra napisał: Wtoreczku Cynamonku, powodzenia, za Jasminka trzymam kciuki. Proszę na pw o dane do przelewu, kaska się przyda, więc wpłacę to, co aktualnie jest z moich bazarków tzn. 40 zł. z bazarku jabłkowo-wątróbkowego + 36 zł. z bazarku z próbkami = razem będzie 76 zł. Bardzo dziekuje terra:) Juz podaje numer konta. Quote
Tyśka) Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Szkoda że domek dopiero wczoraj się zgłosił bo wieczorem był transport do Krakowa. Ale teraz sporo ludzi jeździ, więc może ktoś się znajdzie. Quote
Baltimoore Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 9 minut temu, Tyś(ka) napisał: Szkoda że domek dopiero wczoraj się zgłosił bo wieczorem był transport do Krakowa. Ale teraz sporo ludzi jeździ, więc może ktoś się znajdzie. Domek zgłosił się w piątek ale wizyta PA może odbyć się dopiero dzisiaj ponieważ Pan na weekend musiał wyjechać. Quote
terra Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 44 minuty temu, DORA1020 napisał: Bardzo dziekuje terra:) Juz podaje numer konta. Przelew poszedł, jak dojdzie poproszę o potwierdzenie na wątkach bazarkowych, linki w podpisie. Czekam jeszcze na jedną wpłatę z bazarku z próbkami no i może jeszcze ktoś coś jeszcze do jutra zakupi. edit. teraz zauważyłam, że z bazarku wątróbkowo - jabłkowego jest 42,40 zł. zatem to brakujące 2,40 zł. dołączę do ostatniej wpłaty na którą czekam. Quote
Baltimoore Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Wizyta PA dla Jaśminka suuuper :) Kociolubny dom :))) Dziękuję Yossariana za wizytę :))) Teraz transport. Quote
Baltimoore Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Najprawdopodobniej Jaśminek pojedzie do DS w środę, trzymajcie kciuki. 1 Quote
Tyśka) Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 To i ja potrzymam kciuki! Cudownie, gdyby Jaśminem już opuścił lecznice :) Podmienić jego promowane ogłoszenie na jakiegoś innego kociaka? Jak tak to jakiego? Quote
bakusiowa Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Kolęda i Jaśmin mają u mnie promowanie do 4-go stycznia. Może ktoś zamieścić linki do ogłoszeń na podmianę i napisać na jaki rejon zrobić? Jeszcze trzy tygryski do 24-go grudnia. Quote
buuenos Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 Oby Jasminek na swieta byl w nowym domku. Quote
Recommended Posts