Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Wtoreczku Cynamonku, powodzenia,

za Jasminka trzymam kciuki.

Proszę na pw o dane do przelewu, kaska się przyda, więc wpłacę to, co aktualnie jest z moich bazarków tzn. 40 zł. z bazarku jabłkowo-wątróbkowego + 36 zł. z bazarku z próbkami = razem będzie 76 zł.

Posted

Magdo,

jesteś w stanie policzyć ile suchej karmy Ci schodzi miesięcznie na karmienie wszystkich kotów? Pytam tylko o suchą, ale jeśli uda Ci się mniej więcej policzyć puszki to też daj znać.

Posted

Bardzo dziekuje sharce za wstawienie faktur.

Za pieniazki od Elisabety i buenos kupilam karme.

Bardzo dziekuje.

Dziekuje równiez za karme Yosarianie,i za wizyty przedadopcyjne,ktore robi w Krakowie.Nigdy nie odmówiła.

Bardzo dziekuje:)

Posted
1 godzinę temu, Baltimoore napisał:

Jaśminek będzie miał wizytę w Krakowie. Nie spałam dzisiaj północy martwiąc się żeby dobrze wyszło i o transport.

Wizytę zrobi Yossariana, dobrze że jest w tym Krakowie :D

Nie martw sie Baltimoore,bedzie dobrze

z tego co mówiłas brzmi dobrze,i Jaśminek w końcu opuściłby lecznice.

Gorzej z tym transportem,,,,jak zawsze do Krakowa

Posted
8 godzin temu, Madie napisał:

Magdo,

jesteś w stanie policzyć ile suchej karmy Ci schodzi miesięcznie na karmienie wszystkich kotów? Pytam tylko o suchą, ale jeśli uda Ci się mniej więcej policzyć puszki to też daj znać.

Nie wiem czy mi sie uda to policzyc,ale spróbuje

Posted
11 godzin temu, terra napisał:

Wtoreczku Cynamonku, powodzenia,

za Jasminka trzymam kciuki.

Proszę na pw o dane do przelewu, kaska się przyda, więc wpłacę to, co aktualnie jest z moich bazarków tzn. 40 zł. z bazarku jabłkowo-wątróbkowego + 36 zł. z bazarku z próbkami = razem będzie 76 zł.

Bardzo dziekuje terra:)

Juz podaje numer konta.

Posted
9 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Szkoda że domek dopiero wczoraj się zgłosił bo wieczorem był transport do Krakowa. Ale teraz sporo ludzi jeździ, więc może ktoś się znajdzie.

Domek zgłosił się w piątek ale wizyta PA może odbyć się dopiero dzisiaj ponieważ Pan na weekend musiał wyjechać.

Posted
44 minuty temu, DORA1020 napisał:

Bardzo dziekuje terra:)

Juz podaje numer konta.

Przelew poszedł, jak dojdzie poproszę o potwierdzenie na wątkach bazarkowych, linki w podpisie.

Czekam jeszcze na jedną wpłatę z bazarku z próbkami no i może jeszcze ktoś coś jeszcze do jutra zakupi.

edit.

teraz zauważyłam, że z bazarku wątróbkowo - jabłkowego jest 42,40 zł. zatem to brakujące 2,40 zł. dołączę do ostatniej wpłaty na którą czekam.

Posted

Kolęda i Jaśmin mają u mnie promowanie do 4-go stycznia. Może ktoś zamieścić linki do ogłoszeń na podmianę i napisać na jaki rejon zrobić?

Jeszcze trzy tygryski do 24-go grudnia.