Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted
10 godzin temu, sharka napisał:

Za drogo:(

ale tez koty wolą wchodzic do budek ze styropianu/nie wiem dlaczego/

jedna taka jak na zdjeciu mam na dzialce,tylko jeszcze na nóżkach,bardzo ciężka,stabilna,ale koty nie chca do niej wchodzic

kilka budek  zrobilam sama,kupilam styropian,tasme montażowa,obudowalam tym pudełko kartonowe,póżniej czarnymi workami

ale teraz nie mam czasu

tylko,ze chyba nic innego mi nie zostaje jak kupić materiały i zrobic kilka budek

Posted
5 minut temu, terra napisał:

Widzę na miau, że już jest wątek poszukiwawczy do wizyty pa.

Na dogo znalazłam tylko dwie osoby, ale nie każdy daje info: http://www.dogomania.com/forum/search/?&type=core_members&joinedDate=any&group[4]=1&group[8]=1&group[7]=1&group[3]=1&group[6]=1&core_pfield_6=Jaworzno

Moze też Dora wpisać, przed tytułem tego wątku, info że ktoś do pa potrzebny.

Wizyte pa w Krakowie zrobi yossariana,za co bardzo jej dziekuje:)

dziekuje również za wizyte pa dla 2 burasiów,które pojada:)

W Warszawie potrzebuje na Białołęce na ul.Skarbka z Gór

mam problem również z transpoterkami,w 3 pojechały kotki,DS-łe maja odesłać,ale troche to trwa

nie wiem w czym pojada następne jak wizyty pa wypadna pomyślnie

Posted

Wizyta pa  dla Kolędy na Białołęce

wizyta pa dla Nadziejki w Krakowie

wizyta pa w Jaworznie dla Jaśmina /być moze dziewczyna wzięłaby go na tymczas,tylko trzeba sprawdzic ten dom/

szukanie behawiorysty dla Chmurki

znalezienie transportu dla 2 burasiow do Krakowa /nie wiem w czym pojada,bo nadal czekam na odesłanie kontenerków/

i musze zorganizowac transport budy z jednego miejsca w drugie dla bezdomnego Misia

Posted

Gdyby nie pomoc w organizacji tego wszyskiego Baltimoore nie poradziłabym sobie......

obiecałam jej nie dziękować w co drugim poście:) ale musze.....

Baltimoore wielkie dzieki:):):)

• Upvote 1
Posted
6 godzin temu, terra napisał:

Widzę na miau, że już jest wątek poszukiwawczy do wizyty pa.

Na dogo znalazłam tylko dwie osoby, ale nie każdy daje info: http://www.dogomania.com/forum/search/?&type=core_members&joinedDate=any&group[4]=1&group[8]=1&group[7]=1&group[3]=1&group[6]=1&core_pfield_6=Jaworzno

Moze też Dora wpisać, przed tytułem tego wątku, info że ktoś do pa potrzebny.

Dzięki,

Napisałam do jednej dziewczyny (choba), bo druga to hotelik dla zwierząt margo_owieczka i tylko 3posty reklamowe 2014 i 2015- raczej tu nie zagląda.

Posted
6 godzin temu, DORA1020 napisał:

Za drogo:(

ale tez koty wolą wchodzic do budek ze styropianu/nie wiem dlaczego/

jedna taka jak na zdjeciu mam na dzialce,tylko jeszcze na nóżkach,bardzo ciężka,stabilna,ale koty nie chca do niej wchodzic

kilka budek  zrobilam sama,kupilam styropian,tasme montażowa,obudowalam tym pudełko kartonowe,póżniej czarnymi workami

ale teraz nie mam czasu

tylko,ze chyba nic innego mi nie zostaje jak kupić materiały i zrobic kilka budek

Ja mam w domu kilka pudeł styropianowych i mogłabym podarować ale jest problem w dostarczeniu i nie mam pomysłu jak go rozwiązać.

Jedno takie pudło mam na dworze dla kociaków,które by potrzebowały schronienia w zimę.Wystawiam je zawsze zimą na stół,stoi do ciepłej wiosny.

Jeżeli masz w pobliżu sklep z akwarystyką morską to można tam uderzyć.W tych pudłach przychodzą ryby,koralowce i sklep ich ma nadmiar.

IMG_0236.JPG

Posted

Fajne pudełka

niestety sklepu z akwarystyka u mnie,na większej wsi nie ma

słyszałam tez,ze w aptekach przyszpitalnych mogą mieć

przesylanie takiego pudełka nie  opłaca sie,bo PP to strasznie zdziera kase z klientów

Posted

Kotki można przewieźć w kartonach. Podziurkować ,żeby miały dopływ powietrza i związać sznurkiem. Do środka włożyć szmatki czy gazety.

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Kotki można przewieźć w kartonach. Podziurkować ,żeby miały dopływ powietrza i związać sznurkiem. Do środka włożyć szmatki czy gazety.

Mnie osobiście pierwszy znaleziony kot przewożony zabezpieczonym pudełkiem do lecznicy po prostu wydostał się. Na szczęście w samochodzie, ale był problem złapać i wyjść bezpiecznie z samochodu.

Te koty tutaj jadą 4-6 godzin z obcymi ludźmi, muszą mieć światło, powietrze, jaki taki komfort, pod żadnym pozorem nie mogą się wydostać, a transporter w razie "W" nie może  przeciekać.