AlfaLS Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Zapraszam na bazarek z którego dochód w części będzie przeznaczony dla zwierzaków z tego wątku. Będę wdzięczna za podnoszenie :-). Quote
Tyśka) Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Figielek i Pola ślą pozdrowienia :)Witam. Dzisiaj kotki miały ostatni zabieg odrobaczania. Za tydzień będą miały pierwsze szczepienie. Co do testów, weterynarz powiedział że można je przeprowadzić w wieku 6 - 8 miesięcy. Poza tym oboje czują się dobrze. Bawią się w całym domu, ale większość czasu spędzają na śnie. Przesyłam kolejną porcję zdjęć. Pozdrawiam. Quote
Baltimoore Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Widać że są kochane mocno :D I szczęśliwe :D I razem :D Quote
DORA1020 Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 7 godzin temu, Madie napisał: Cześć Doro, jak tam kociaki? Czesc Madie,sa leczone,maja swierzb,czarny kocurek jest osowialy popsula mi sie klawiatura,moy ma ktos uyzwana,a jesycye dobra_ Quote
Madie Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Dora, to nie klawiatura. To ustawienia w systemie. Jak zadzwonisz to Ci naprawię ją twoimi rękoma Quote
elik Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 4 godziny temu, DORA1020 napisał: Czesc Madie,sa leczone,maja swierzb,czarny kocurek jest osowialy popsula mi sie klawiatura,moy ma ktos uyzwana,a jesycye dobra_ Po objawach sądzę, że wystarczy równocześnie wcisnąć klawisze SHIFT i CTRL. Quote
DORA1020 Posted August 1, 2017 Author Posted August 1, 2017 dzieki:) samo sie naprawilo,po kolejnym wlaczeniu komputera. Quote
Tyśka) Posted August 1, 2017 Posted August 1, 2017 Dora co z Małą vel Igą? :( I czy białe kociaki już pojechały do p. Katarzyny? Quote
DORA1020 Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 15 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Dora co z Małą vel Igą? :( I czy białe kociaki już pojechały do p. Katarzyny? Dla Iguni weci znalezli dt u swoich znajomych,poniewaz okazalo sie,ze maluttka musi miec jeszcze jedna operacje,maja nadzieje,ze pokochaja sunie i zostanie u nich na stale/pisalam juz o tym we wczesniejszych postach/ biale kotki pojechaly do p.Kasi niestety mam kolejne 3 półdzikuski,zabrane od psychicznie chorych:( i na tym nie koniec...:( Quote
Tyśka) Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 O Igunię pisałam pod kątem ogłoszeń - bo nie wiem czy ją nadal ogłaszać,czy już ogłoszenia zdejmować. O rany, Dora, a ja myślałam naiwnie, że powoli odsapniesz... że tylko Jaś i już... Jak Jarzębinka? Quote
Tyśka) Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 2 godziny temu, DORA1020 napisał: niestety mam kolejne 3 półdzikuski,zabrane od psychicznie chorych:( To te kociaki :( Quote
DORA1020 Posted August 2, 2017 Author Posted August 2, 2017 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: O Igunię pisałam pod kątem ogłoszeń - bo nie wiem czy ją nadal ogłaszać,czy już ogłoszenia zdejmować. O rany, Dora, a ja myślałam naiwnie, że powoli odsapniesz... że tylko Jaś i już... Jak Jarzębinka? Odsapne...ale wiesz gdzie..... Ogloszenia Iguni juz niepotrzebne Jarzebince transport organizuje Baltimoore,za co bardzo jej dziekuje:) jedzie do kochanego domku:) ogloszen potrzebuje Jagódka i Rysio 3,5 miesieczne kociaki,ale duze jakies....no i mama tez duza Quote
Tyśka) Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 25 minut temu, DORA1020 napisał: Odsapne...ale wiesz gdzie..... Ogloszenia Iguni juz niepotrzebne Jarzebince transport organizuje Baltimoore,za co bardzo jej dziekuje:) jedzie do kochanego domku:) ogloszen potrzebuje Jagódka i Rysio 3,5 miesieczne kociaki,ale duze jakies....no i mama tez duza Ty się tam jeszcze nie wybieraj ;) W takim razie ogłoszenia Iguni i Jarzębinki ściągam, cieszę się. Kim jest Jagódka i Rysio? I ich mama? Quote
Baltimoore Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Transport dla Jarzębinki organizujemy z dorą1020 wspólnie :) Jutro napiszę więcej, dziś nie chcę zapeszyć, ale oprócz tych wszystkich powyżej, dora1020 zaangażowała się (i mnie przy okazji też ;) ) w ratowanie kolejnego miotu 4 kociaków około 2-miesięcznych, tym razem nie szczebrzeszyńskich tylko zamojskich. Biedaki są chyba nadal bezimienne. Może ktoś zechce zostać chrzestnym rodzicem i nadać imię? Potrzebny będzie grosik na transport do DT i na karmę i żwirek (można wpłacać na konto dory, każda kwota się liczy). Quote
Baltimoore Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Jarzębinka po różnych perypetiach już w swoim domu :) 1 Quote
Baltimoore Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 A to nowe " zdobycze" dory1020 Dwa buraski i sfinks, chude i zabiedzone niemiłosiernie :( Potrzebny pilnie dom tymczasowy i karma. Quote
Baltimoore Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 O tych kociakach pisałam przednio- wyciągnięte zbiorowym wysiłkiem ze schronu, trafiły do DT do Madie, za co tysiąckrotne dzięki dla Niej. Zdjęcie jak trafiły niestety nie oddaje ich stanu dzisiaj- po tygodniowym pobycie w schronie są brudne, wychudzone, spragnione, wystraszone :( Teraz będziemy szukać dla nich najlepszych domków na świecie. Quote
Baltimoore Posted August 4, 2017 Posted August 4, 2017 Dora1020 opiekuje się jeszcze dwójką 3 i półmiesięcznych kociaków- Jagódką i Rysiem, dla których też potrzebna jest karma i pomoc w szukaniu domów stałych. Quote
DORA1020 Posted August 5, 2017 Author Posted August 5, 2017 13 godzin temu, Baltimoore napisał: Co tu taka cisza? Wszyscy na wakacjach? chyba tak..... Quote
DORA1020 Posted August 5, 2017 Author Posted August 5, 2017 Baltimoore,dziekuje za wstawienie zdjec:) Sliczna Jagódka i Rysio miziak niesamowity sukaja domow potrzebuja ogloszen trzy kociaki od psycholi,dwa burasie i czarnulek maja ogromny apetyt,troche jeszcze to potrwa zanim przybiora na wadze siersc maja matowa i łamliwa,a pchly maszeruja rzędem,dwa juz miziaczki,chociaz sfinks jeszcze troche bojazliwy,ale na najlepszej drodze,natomiast trzeci nadal dzikusek burasio i sfinks to kocurki trzecie to chyba koteczka Jarzębinka znalazla wspanialy domek:) Pani Ewa śle zdjecia.... specjalnie z Rzeszowa przyjechala do Zamoscia po Jarzebinke/czasmi tak sie zdarzy:) Bardzo dziekuje Madie za pieniazki na karme i żwirek dla kotkow---200zl I bakusiowej za wplate 50zl Serdecznie dziekuje,ze mam czym nakarmic zwierzaki:) Quote
Recommended Posts