Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

dzisiaj znalazlam bidoka,mala koteczke

swierzb w uszach,pchly,kleszcze,kk,chrypi a nie miauczy,obciete kawalek ogonka,wyglodniala,co chwile by jadla,ale ma pekaty brzuszek

Posted
3 godziny temu, DORA1020 napisał:

dzisiaj znalazlam bidoka,mala koteczke

swierzb w uszach,pchly,kleszcze,kk,chrypi a nie miauczy,obciete kawalek ogonka,wyglodniala,co chwile by jadla,ale ma pekaty brzuszek

O mój Boże... :(

Posted
14 godzin temu, Ingrid44 napisał:

Chetnie zamowie karme dla psiakow. Jak wysla to dam ci znac kiedy powinna byc.

Bardzo dziekuje Ingrid:)

Poprosze o mokra karme,suchej jeszcze troche mam

bede chciala malucha w nastepnym tygodniu zlapac,pomoze mi znajoma,nie wiem czy nam sie uda,psiaka karmie juz 2 lata,i nadal jest nieufny,znajoma probowala go poglaskac,to sie bronil i ja dziabnal.Nie dlatego,ze chcial ja ugryzc,ale biedactwo nie wiedzialo o co chodzi z ta wyciagnieta reka.

Rozmawialam z Murka,na razie nie ma miejsca u niej.Wiec nie wiem co z nim,jesli uda nam sie go zlapac.Jesli.....

Posted
15 godzin temu, Baltimoore napisał:

Dasz radę ją jakoś dać do lecznicy?

Pojechala.....dzisiaj bede wiedziala wiecej,nawet nie wiem w jakim jest wieku

moze ma 5,6 mc-y,ale moze tez miec i 8-9,a jest mniejsza koteczka

prawdopodobnie byly wyrzucone dwie,druga czarna,ale czarnej nie widzialam,dzisiaj pojde jej szukac.

Posted
Dnia 10.05.2017 o 14:45, Ingrid44 napisał:

Wczoraj zamowilam 15 kilowy worek karmy ale dla malych pieskow wiec powinno byc latwiej im jesc. Wiem ze u was sa zazwyczaj porzucone male psiaki.

Różnie to bywa,ale faktycznie ostatnio sa raczej male.

Właśnie wczoraj przyszla karma /Szybko/. Bardzo dziekuje:)

Posted
Dnia 10.05.2017 o 17:19, Tyś(ka) napisał:

To ta kicia ze zdjęć pojechała do lecznicy, tak?

Tak,pojechala.Jest chora,a ja nie mam mozliwosci wozic ja na leczenie do Zamoscia.

Koteczka Miłka jest juz dorosla koteczka.Ma ok.11-12 m-cy.Jest taka mala koteczka.

I ten pekaty brzuszek to nie robale tylko ciaza.Koteczka ma obciety kawalek ogonka,swierzb,kk.

W tej chwili jest leczona.Po wyleczeniu bedzie wysterylizowana.I do domku....

Mysle,ze szybko znajdzie dom,jest slicznym miziakiem:)

Posted
Dnia 10.05.2017 o 07:51, DORA1020 napisał:

bede chciala malucha w nastepnym tygodniu zlapac,pomoze mi znajoma,nie wiem czy nam sie uda,psiaka karmie juz 2 lata,i nadal jest nieufny,znajoma probowala go poglaskac,to sie bronil i ja dziabnal.Nie dlatego,ze chcial ja ugryzc,ale biedactwo nie wiedzialo o co chodzi z ta wyciagnieta reka.

Rozmawialam z Murka,na razie nie ma miejsca u niej.Wiec nie wiem co z nim,jesli uda nam sie go zlapac.Jesli.....

Trzymam kciuki za złapanie. Może do czasu złapania zwolni się miejsce?
To ten niewielki psiaczek kudłaczek?

1 godzinę temu, DORA1020 napisał:

Tak,pojechala.Jest chora,a ja nie mam mozliwosci wozic ja na leczenie do Zamoscia.

Koteczka Miłka jest juz dorosla koteczka.Ma ok.11-12 m-cy.Jest taka mala koteczka.

I ten pekaty brzuszek to nie robale tylko ciaza.Koteczka ma obciety kawalek ogonka,swierzb,kk.

W tej chwili jest leczona.Po wyleczeniu bedzie wysterylizowana.I do domku....

Mysle,ze szybko znajdzie dom,jest slicznym miziakiem:)

Ile złych rzeczy na takie małe kocie ciałko :(.
Jak dobrze, że Cię ma.

Oby leczenie szybko przebiegło i by nie zdążyła urodzić...
A to, że jest śliczna to widać. Dobrze, że miziak.

Posted
23 godziny temu, wiolhelm170 napisał:

Dora, jeśli potrzebujesz czasem zawiezienia tylko w jedną stronę do Zamościa, dzwon do mojego męża. 

Bardzo dziekuje:)