Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny kochane,bardzo przepraszam,ale ma prośbę w związku ze zbliżającymi się wyborami;  jest szansa,aby w mojej rodzinnej gminie wójtem został bardzo rozważny człowiek z otwartą głową,w skład rady ma szanse wejść dziewczyna, z którą kilka razy ratowałyśmy psy,moglibyśmy wszyscy wiele zdziałać dla dobra zwierząt,proszę o polubienie na fb: https://www.facebook.com/andrzej.kondrat.5

I jeszcze petycja do podpisania w sprawie eksperymentów na zwierzętach: https://www.facebook.com/events/857316107625346/?notif_t=plan_reminder

Posted

Kromka okazała się bardzo pojętną sunią. Mam wieści, ze już nauczyła się sygnalizować swoje spacerowe potrzeby:)

Posted

Kromka okazała się bardzo pojętną sunią. Mam wieści, ze już nauczyła się sygnalizować swoje spacerowe potrzeby:)

Maluszka zawsze latwiej wszystkiego nauczyc,ciesze sie,ze trafila do takiego domu.
Posted

najnowsze wieści z domu Kromki Cytuję:

Kromka ma się dobrze :) Dziś była u weterynarza. Założyliśmy jej książeczkę. Zaraz dostanie tabletkę odrobaczającą
Ma rozpiskę szczepień aż do lutego. Sterylizacja już końcem grudnia/początkiem stycznia. Spacery idą coraz lepiej, Kromka cieszy się na widok smyczy. Coraz mniej boi się napotykanych ludzi i psów. Samochody też już mniej straszne. Załączam zdjęcie Kromki.
zdjecie przełałam wellington do wstawienia, chyba z komórki ale jest :)

Najważniejze że sunia dobrze zaaopiekowana i radosna:)
Posted

najnowsze wieści z domu Kromki Cytuję:

Kromka ma się dobrze :) Dziś była u weterynarza. Założyliśmy jej książeczkę. Zaraz dostanie tabletkę odrobaczającą
Ma rozpiskę szczepień aż do lutego. Sterylizacja już końcem grudnia/początkiem stycznia. Spacery idą coraz lepiej, Kromka cieszy się na widok smyczy. Coraz mniej boi się napotykanych ludzi i psów. Samochody też już mniej straszne. Załączam zdjęcie Kromki.
zdjecie przełałam wellington do wstawienia, chyba z komórki ale jest :)

Najważniejze że sunia dobrze zaaopiekowana i radosna:)

Tak, Aga.  Najważniejsze, że Kromka dobrze.zaopiekowana i radosna. :) :)

Zaczęło się normalne, dobre psie życie... :)

Posted

Piekne wiesci.  Karma na DT powinna dotrzec 3 listopada :)

Dzięki wielkie za karmę :loveu: . Przyda się,bo właśnie przed chwilą dowiedziałam się od Dory,że biały,długowłosy psiak został złapany :laugh2_2: .

Dora dała mu na imię Wasyl :) .

Później podeśle mi zdjęcia,to je wstawię na wątek.

Posted

Pies jestem,nie suczka....Wafel.....
imie dala mu Ewelina
od maja na ulicy
ale ostatnio zlapal kurke,no i jego zycie bylo zagrozone
tak jak pisze Ala to piesek pokojowy,zimno mu juz ,w tej chwili,a jak sie ochlodzi....???
Mam nadzieje,ze szybko znajdzie dom
to mlody psiak,ma moze rok,fajny jest.....

Posted

Pewnie zależy w jakim proszku się go wypierze. Jak w Vizirze, będzie biały, jak w zwykłym proszku... trzeba będzie prać jeszcze raz! :megagrin:

Nutusiu, nie wierz w reklamy.  :D  :D

Posted

Jaki piękny Wafelek :) Poogłaszam go w wolnym czasie.