Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 9 882zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

A to kocurek, ma wpisane imię Architekt, ale jeszcze nie doszłam dlaczego 😅

Architekt jest fajnym, przymilnym kotkiem. Na początku był bardzo zestresowany, bał się innych kotów i na wszelki wypadek te podchodzące prał łapą, ale po jednym dniu zobaczył, że nic mu nie chcą zrobić i już nie ma problemu, nawet się zaczął z nimi bawić.

architekt.jpg

architekt1.jpg

architekt2.jpg

architekt3.jpg

architekt4.jpg

• Like 2
Posted

Haha, Architekt może dlatego że robił przemeblowania w klatce...? też miałam takie egzemplarze, albo archeologów kopiących co chwilę w kuwecie jakby tam złota szukali

U Kasi był Pędzelkiem bodajże ale Architekt ładnie, Archi 

Dnia 12.01.2023 o 11:15, Murka napisał:

A to kocurek, ma wpisane imię Architekt, ale jeszcze nie doszłam dlaczego 😅

Architekt jest fajnym, przymilnym kotkiem. Na początku był bardzo zestresowany, bał się innych kotów i na wszelki wypadek te podchodzące prał łapą, ale po jednym dniu zobaczył, że nic mu nie chcą zrobić i już nie ma problemu, nawet się zaczął z nimi bawić.

Burasię z Izbicy mam zapisaną jako Natka

Czarnulkę od pana Mariusza ogłaszam jako Małą Czarną - może chwytliwe - ale cisza...

Wszystkie zdjęcia cudne, te buraski niemożliwie piękne są, tyle burych a każdy inny, oszaleć można ze szczęścia ❤️ 

Domki nie wiedzą co tracą...

• Like 1
Posted
Dnia 12.01.2023 o 11:00, Jaaga napisał:

Z braku wątku naszej tymczasowiczki szczebrzeszynskiej szylkreci chcialam pokazać tu rozliczenie z bazarków, z których ona tez skorzystała. Bazarek Isiak 50 zl+ bazarek Aska7  25 zł + bazarek Poker 20 zł = 95 zł. Kupilam za to teraz 24 puszki mokrej karmy. Bardzo dziękuję darczyńcom.

Resized_20230112_105407.jpeg

My też dołączamy do podziękowań💙 Kicia przecież jeść musi

zrobiłam jej ogłoszenie na Katowice,gdyby były jeszcze jakies zdjęcia zrobiłabym na Kraków

Posted
Dnia 13.01.2023 o 09:07, DORA1020 napisał:

My też dołączamy do podziękowań💙 Kicia przecież jeść musi

zrobiłam jej ogłoszenie na Katowice,gdyby były jeszcze jakies zdjęcia zrobiłabym na Kraków

Poprosze córkę, bo w niedziele wyjezdza do babci, a mała mnie się boi. Jest wiele udostępnień na fb, ale niestety zero odzewu.

• Like 1
Posted
Dnia 13.01.2023 o 09:15, Jaaga napisał:

Poprosze córkę, bo w niedziele wyjezdza do babci, a mała mnie się boi. Jest wiele udostępnień na fb, ale niestety zero odzewu.

Dziękuję:)  Zdjęcia by się bardzo przydały,ogłosiłam na Katowice,ale tylko z jednym zdjęciem.

• Like 1
Posted

Kotki,które karmię,tylko niektóre

Rudy Felek to starszy kocurek,przydałby sie normalny dom

czarne,nie wiem,ale chyba kotka,daje się pogłaskać,ale brązowy ogon i część futerka:(

buro biały Felicjan  tez powinien znależć dom,wiosna sprzedaja dom po starszej pani,i nie wiem co będzie z Felicjanem,ani z jego siostra Burasią

Posted
Dnia 28.12.2022 o 09:32, DORA1020 napisał:

Z kolejnego bazarku 316zł

200zł  wpłaciłam na dług u Murki

20zł  na wyróżnienie ogłoszeń /niestety tylko tyle mogłam przeznaczyć/

96zł  na dług za karmę,który obecnie wynosi;385zł

Z mojego ostatniego bazarku 129zł

385zł - 129zł. Dług 256zł .Minus 100zł od Ani B. Dług za karmę w chwili obecnej wynosi 156

Wpłaty na konto szczebrzeszyniaków

bakusiowa  -------                         150zł    /na wróżnienie ogłoszeń/

Ania B    ----------     200zł                                 

Figunia         -------- 100zł   

200zł /100zł od Ani B i 100zł od Figuni/ wpłaciłam wczoraj  do Murki.

Bardzo dziekuję wszystkim za pomoc szczebrzeszyniakom

Duży Różowy Bukiet Róż - Gify i obrazki na Animowane-Gify.pl            

Posted
Dnia 28.12.2022 o 00:38, Nadziejka napisał:

🍀🍀 

Trzymam sciskam za wszystkie istotki
  Dora poslalam pieniazki z zakonczonego kramu  na konto Murki takie otrzymalam 
  pozdrawiam
  • Like 2