Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, podaj namiary , sprawdzimy .. tylko nie lubuję się w wizytach przed adopc. - potrafią nieżle kręcić - to rasowa psinka - to tym gorzej :cool3:- ..

Posted

Witam Sekkmet:lol::p. bez urazy , ja tak ogólnie , nie wiedziałam ,ze to o Twoją siostrę chodzi :evil_lol:- ale z doświadzczenia wiem ,ze różnie bywa. :mad:.
Pozdrawiam . :p

Posted

Nie obrażam się oczywiście :) Przecież wiem, że nic złego nie miałaś na myśli, a z doświadczenia wiem sama, że może różnie być, tak samo jak z wywiadami przedadopcyjnymi, niestety nic nie gwarantuje sukcesu, a szkoda

Posted

Dostajemy zdjęcia Dredzika :evil_lol:- Krecika i Ramzia caly czas - są piękne- łza mi się kręci zawsze w oku :roll:- mały gryzoń - pokochałam go mocno .....mają wspaniałe domy . :p

Posted

no kilka widziałam, wypiękniały nam psiska :))) Krecik to taki prawie teraz szpic rasowiec taki puchaty ;) a wiadomo czy mu Ramzesowi się nawróciły guzki czy już się więcej nie pojawiły?

Posted

Nie pamiętam już ale guzki chyba się uspokoiły . U nas też się dzieje ......... Wywozy , ostatnio do Niemiec - nie mam yżadnych wiadomości - nawet nie wiem ,czy Misiu - mój znajomy bezdomny psiak :-(:shake:został wywieziony do Niemiec- on już był do mnie przywiazany mocno . Nigdzie nie mogę się dowiedzieć nic - urząd kaze pismo pisać - ale pewnie figę się dowiem z nich .
U nas nie ma umów adopc. nawet. w przechowalni ..
Jak na szpilkach siedzimy :-( ostatnio ..
a shroniska nie chcą mendy .......

Posted

Dziewczyny - sorki - nie mogę być tutaj tak często ja bym chciała... dzwoniła Kasia. Jutro będę koło meblowego po Laurę - około 9:30,później po Basię i Kasię ok. 9;35-9;40 i po Monikę ok. 9:40-9:-45.

Posted

Te wojny na bolec info nic dobrego psiakom nie przyniosą.....
Nie mam pojęcia jaka franca sieje zamęt..... i jakie ma zamiary.
Nie mam pojęcia, w jakim psy są schronisku, więc tym bardziej jestem ciekawa, kto rzekomo tam wydzwania.....

Posted

Biorę się za moderowanie tematu. I chyba czytelniej by też było, gdyby unikano wypowiedzi też "fajne te psiaki". Piszmy konkretnie o charakterach psach, to nie będzie stron 150 tylko o wiele mniej, posty z psami, które już zostały adoptowane też warto moderować/usuwać, bo tam jest straszny chaos.

Posted

Kiedy mogę liczyć na wizytę u mojej siostry? Bo szczerze mówiąc obecne warunki tego psiaka nie są najlepsze i szkoda by tam długo był, bo może mieć już w tym tygodniu nowy dom, ja jestem do środy w Bolesławcu, jak coś mogę podwieźć czy moja siostra może zabrać ze sobą żeby sprawnie i szybko dla dobra pieska to się wszystko odbyło

Posted

Byłam dziśaj w schronisku w Czerwonej Wodzie mają tam ponad 160 psów , a te niektóre to są takie byki większe od tygrysa i bardziej potężniejsze ale ogulnie to ładne schronisko jest tam czysto zwierzęta nie smierdzą .
Na miejscu mają weterymarza sa wybiegi dla psów i tam ogulnie to powiększją wszystko :)