aanka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 http://psieadopcje.pl/adoptuj/18-bolesawiec/250-maks.html Quote
ania z poznania Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Dziewczyny, potrzebuję pilnie osoby która może przeprowadzić wizytę przed adopcyjną w Bolesławcu, dla suni westie!! Quote
aanka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Dobra, podaj namiary , sprawdzimy .. tylko nie lubuję się w wizytach przed adopc. - potrafią nieżle kręcić - to rasowa psinka - to tym gorzej :cool3:- .. Quote
ania z poznania Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 To siostra dogomaniaczki, Sekkmet. Zaraz biorę namiary, dzięki wielkie :) Quote
aanka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No to chyba nie mam się czego bać:razz::evil_lol: Quote
sekkmet Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 hehe spoko spoko, moja siostra nie kręci ;) w tamtym miesiącu adoptowała kociaka ode mnie z zielonej góry ze schroniska :) Quote
sekkmet Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Aha to jest dokładnie pod bolesławcem - Osiecznica Quote
aanka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Witam Sekkmet:lol::p. bez urazy , ja tak ogólnie , nie wiedziałam ,ze to o Twoją siostrę chodzi :evil_lol:- ale z doświadzczenia wiem ,ze różnie bywa. :mad:. Pozdrawiam . :p Quote
sekkmet Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Nie obrażam się oczywiście :) Przecież wiem, że nic złego nie miałaś na myśli, a z doświadczenia wiem sama, że może różnie być, tak samo jak z wywiadami przedadopcyjnymi, niestety nic nie gwarantuje sukcesu, a szkoda Quote
aanka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Dostajemy zdjęcia Dredzika :evil_lol:- Krecika i Ramzia caly czas - są piękne- łza mi się kręci zawsze w oku :roll:- mały gryzoń - pokochałam go mocno .....mają wspaniałe domy . :p Quote
sekkmet Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 no kilka widziałam, wypiękniały nam psiska :))) Krecik to taki prawie teraz szpic rasowiec taki puchaty ;) a wiadomo czy mu Ramzesowi się nawróciły guzki czy już się więcej nie pojawiły? Quote
aanka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Nie pamiętam już ale guzki chyba się uspokoiły . U nas też się dzieje ......... Wywozy , ostatnio do Niemiec - nie mam yżadnych wiadomości - nawet nie wiem ,czy Misiu - mój znajomy bezdomny psiak :-(:shake:został wywieziony do Niemiec- on już był do mnie przywiazany mocno . Nigdzie nie mogę się dowiedzieć nic - urząd kaze pismo pisać - ale pewnie figę się dowiem z nich . U nas nie ma umów adopc. nawet. w przechowalni .. Jak na szpilkach siedzimy :-( ostatnio .. a shroniska nie chcą mendy ....... Quote
mala_czarna Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='ania z poznania']To siostra dogomaniaczki, Sekkmet. Zaraz biorę namiary, dzięki wielkie :) Aniu, czy odbierzesz w końcu ode mnie pw? Spajk czeka na zaległe deklaracje :smile: Proszę, nie olewaj mnie!!! http://www.dogomania.pl/threads/1969...towa%C4%87-%28 Quote
aanka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 kurczę , myślałam ,ze o mnie chodzi . zgłupiałam przez moment:diabloti::evil_lol: Quote
dorota k. Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Wygląda na to, że poznamy siostrę Sekkmet;) Quote
kasia8579 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 A jeszcze dzisiaj głaskałam Punie(Milke) - była ze swoim panem na spacerku. :) A mogę jutro z panią jechać ? Quote
dorota k. Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Dziewczyny - sorki - nie mogę być tutaj tak często ja bym chciała... dzwoniła Kasia. Jutro będę koło meblowego po Laurę - około 9:30,później po Basię i Kasię ok. 9;35-9;40 i po Monikę ok. 9:40-9:-45. Quote
dorota k. Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Te wojny na bolec info nic dobrego psiakom nie przyniosą..... Nie mam pojęcia jaka franca sieje zamęt..... i jakie ma zamiary. Nie mam pojęcia, w jakim psy są schronisku, więc tym bardziej jestem ciekawa, kto rzekomo tam wydzwania..... Quote
sekkmet Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Biorę się za moderowanie tematu. I chyba czytelniej by też było, gdyby unikano wypowiedzi też "fajne te psiaki". Piszmy konkretnie o charakterach psach, to nie będzie stron 150 tylko o wiele mniej, posty z psami, które już zostały adoptowane też warto moderować/usuwać, bo tam jest straszny chaos. Quote
aanka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Wojny nie ja wywołuję . - a odpowiadać na wstrętrne zarzuty muszę .... Quote
sekkmet Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Kiedy mogę liczyć na wizytę u mojej siostry? Bo szczerze mówiąc obecne warunki tego psiaka nie są najlepsze i szkoda by tam długo był, bo może mieć już w tym tygodniu nowy dom, ja jestem do środy w Bolesławcu, jak coś mogę podwieźć czy moja siostra może zabrać ze sobą żeby sprawnie i szybko dla dobra pieska to się wszystko odbyło Quote
Laura:) Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Byłam dziśaj w schronisku w Czerwonej Wodzie mają tam ponad 160 psów , a te niektóre to są takie byki większe od tygrysa i bardziej potężniejsze ale ogulnie to ładne schronisko jest tam czysto zwierzęta nie smierdzą . Na miejscu mają weterymarza sa wybiegi dla psów i tam ogulnie to powiększją wszystko :) Quote
Recommended Posts