dorota k. Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Żabka biegała dzisiaj po ul.Komuny Paryskiej.... nie wiem jakim cudem.... uciekła z zp. Ona szuka swojej Pani, która niestety jest w szpitalu w stanie krytycznym :( - tyle nam udało się ustalić. Dotarłyśmy z Anetą do ludzi, którzy ją znają. Niestety nikt jej nie chce wziąść (rodzina i znajomi) :( SM oczywiście dzisiaj nie pracuje. Narazie jest u rodziny tej pani i oni jutro mają dzwonić do sm. Quote
Laura:) Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Szkoda suczki , ale ciekawe jak uciekła :( i jeszcze ciekawe co jej pani się stało Quote
dorota k. Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Żabka uciekła też od tej rodziny. Nie wiem gdzie jest :( Z dobrych wiadomości - to taka, że Prezes (nasz Astek) znalazł domek. Pojeechał do znajomych P.Joanny koło Bolesławca. Więcej szczególów nie znam. Quote
kasia8579 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 kurde, Żabko gdzie jesteś ? :( Może ją sm znowu złapie- byłoby lepiej... Wow to świetnie, że Astek ma nowy domek :) Quote
magda z. Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 dorota k. napisał(a):Żabka uciekła też od tej rodziny. Nie wiem gdzie jest :( Z dobrych wiadomości - to taka, że Prezes (nasz Astek) znalazł domek. Pojeechał do znajomych P.Joanny koło Bolesławca. Więcej szczególów nie znam. Super:) to go ściągnę z allegro. Oby to już był koniec jego drogi. Quote
dorota k. Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Jeździmy na ulicę gdzie była wczoraj, ale jej nie widać.... Cieszę się bardzo Prezesem. A oto nasze nowe psiaki. Potrzebne imię dla Suni PAPI ŻABKA (wklejam, choć nie wiem narazie co z nią :( ) Quote
Laura:) Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Pani Dorota a jak będzie z tą środą ja napewno z panią nie moge się umawiać poniewaz troche się spuzinie będe tak przed 17 spróbuje jak najszybciej :) A ile nas będzie we środe ??? Bo jeżeli mało to morzna iść na 17 ?? Quote
kasia8579 Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 na 17 - za późno ... Mogłabym jutro z panią jechać ? :) Quote
dorota k. Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Laura - nie możemy na 17-tą bo jutro umówiłam się jeszcze w tamtym tygodniu z panią, która jutro ma przywieźć swoją córkę chętną do wyprowadzania piesków, a w środy pomoc się przyda. Jedź spokojnie i ciesz się wycieczką. jak coś to poczekamy na Ciebie na miejscu. Kasiu - będę koło P.Basi tak 16:20, ok? Nie wiem jak p. Monika. A p.Ania mam nadzieję, że dojedzie. Anka - masz nr telefonu do Marii - ona też ma być - umów się z nią żeby Cię zabrała. Quote
dorota k. Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Anka - masz link do starego wątku bolesławieckiego? Kurcze ja gamoń swego czasu wszystko wykasowałam i nie wszystko mogę znaleźć. Odżył wątek Jeleniej - może coś uda się dowiedzieć o Rudym, Soni (siostrze czy mamie Tiny) oraz siostrach wilczkach . Quote
Laura:) Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Dobrze :) postaram się jak najszybciej i tak jakoś będę pomiędzy 16 a 17 więc jak coś to poczekajcie :) Jeszcze jutro mogę do pani zadzwonić albo wyślę sms Quote
Laura:) Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Mam nadzieje że ktoś się odezwie w sprawie Aichy Quote
aanka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 http://www.orling.pl/gelacan_fast.html dla Murzynka - przykładowy preparat . Monika , jakie to ma być pismo konkretnie w sprawie naszych psiakow wywiezionych do Niemiec. Ty byłaś w urzędzie ,czy dzwoniłaś .. bo ja nie mogę się dodzwonić .. Quote
Laura:) Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 P.Doroto dziśaj jak zanosiłam żabke do sm to wczesniej ona biegała z ogonem podkulonym była bardzo wystraszona :( Quote
aanka Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 CO oni z tą psinka wyprawiają . Znów uciekła:shake::crazyeye: Dzwoniłam do wydz. komunalnego z zapytaniem , o nasze psiaki , które do Niemiec wyjechały . Dostałam odpowiedż ; A po co pani ta wiedza /!?. .... itd... pogadałyśmy sobie z pania S.:cool3: .na końcu kazala pismo napisać , aby sie dowiedziec chociażby ,w jakim schronisku sa psy . Wspomniałam o par. 11. - nawet nie wiedzą co to jest ...............Z pisma pewnie figę się dowiem. Quote
dorota k. Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Laura - Żabcia szuka swojej pani :( Jest wystraszona, tęskni i nie wie , co się dzieje:( Nie mam pojęcia jak ona ucieka :( Jutro ok. 9:30 zabieram Laurę i Weronikę, ok. 9:40 jestem koło P.Basi po Basię i Kasię. Anka - proszę - dogadaj się z Marią na dojazd. Quote
dorota k. Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Czytałyście o Bandziorze? Tak się cieszę..... Dałam ogłoszenie na bolec Papiego, Łatki i Żabki. czekam, aż moderator zatwierdzi. Quote
kasia8579 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 oczywiście, że czytałam :) Szczęścia Bandziorku :D Quote
aanka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 http://www.krakvet.pl/dolfos-arthrofos-preparat-mineralno-witaminowy-psow-90tab-p-8328.html preparat dla Murzynka - tańszy , ale podobno dobry Quote
dorota k. Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 A gdzie wszyscy się podziali. Jutro spacerek. Quote
Laura:) Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 ja jutro będę i pani Ania rozmawiałam dziśaj z nią :):):):):):):):) Quote
Recommended Posts