Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Żabka biegała dzisiaj po ul.Komuny Paryskiej.... nie wiem jakim cudem.... uciekła z zp. Ona szuka swojej Pani, która niestety jest w szpitalu w stanie krytycznym :( - tyle nam udało się ustalić. Dotarłyśmy z Anetą do ludzi, którzy ją znają. Niestety nikt jej nie chce wziąść (rodzina i znajomi) :( SM oczywiście dzisiaj nie pracuje. Narazie jest u rodziny tej pani i oni jutro mają dzwonić do sm.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żabka uciekła też od tej rodziny. Nie wiem gdzie jest :(

Z dobrych wiadomości - to taka, że Prezes (nasz Astek) znalazł domek. Pojeechał do znajomych P.Joanny koło Bolesławca. Więcej szczególów nie znam.

Posted

dorota k. napisał(a):
Żabka uciekła też od tej rodziny. Nie wiem gdzie jest :(

Z dobrych wiadomości - to taka, że Prezes (nasz Astek) znalazł domek. Pojeechał do znajomych P.Joanny koło Bolesławca. Więcej szczególów nie znam.

Super:) to go ściągnę z allegro. Oby to już był koniec jego drogi.

Posted

Jeździmy na ulicę gdzie była wczoraj, ale jej nie widać....
Cieszę się bardzo Prezesem.

A oto nasze nowe psiaki.
Potrzebne imię dla Suni

PAPI

ŻABKA (wklejam, choć nie wiem narazie co z nią :( )

Posted

Pani Dorota a jak będzie z tą środą ja napewno z panią nie moge się umawiać poniewaz troche się spuzinie będe tak przed 17 spróbuje jak najszybciej :)
A ile nas będzie we środe ??? Bo jeżeli mało to morzna iść na 17 ??

Posted

Laura - nie możemy na 17-tą bo jutro umówiłam się jeszcze w tamtym tygodniu z panią, która jutro ma przywieźć swoją córkę chętną do wyprowadzania piesków, a w środy pomoc się przyda. Jedź spokojnie i ciesz się wycieczką. jak coś to poczekamy na Ciebie na miejscu.
Kasiu - będę koło P.Basi tak 16:20, ok?
Nie wiem jak p. Monika. A p.Ania mam nadzieję, że dojedzie. Anka - masz nr telefonu do Marii - ona też ma być - umów się z nią żeby Cię zabrała.

Posted

Anka - masz link do starego wątku bolesławieckiego? Kurcze ja gamoń swego czasu wszystko wykasowałam i nie wszystko mogę znaleźć. Odżył wątek Jeleniej - może coś uda się dowiedzieć o Rudym, Soni (siostrze czy mamie Tiny) oraz siostrach wilczkach .

Posted

Dobrze :) postaram się jak najszybciej i tak jakoś będę pomiędzy 16 a 17 więc jak coś to poczekajcie :)
Jeszcze jutro mogę do pani zadzwonić albo wyślę sms

Posted

CO oni z tą psinka wyprawiają . Znów uciekła:shake::crazyeye:
Dzwoniłam do wydz. komunalnego z zapytaniem , o nasze psiaki , które do Niemiec wyjechały .
Dostałam odpowiedż ; A po co pani ta wiedza /!?. .... itd... pogadałyśmy sobie z pania S.:cool3: .na końcu kazala pismo napisać , aby sie dowiedziec chociażby ,w jakim schronisku sa psy .
Wspomniałam o par. 11. - nawet nie wiedzą co to jest ...............Z pisma pewnie figę się dowiem.

Posted

Laura - Żabcia szuka swojej pani :( Jest wystraszona, tęskni i nie wie , co się dzieje:( Nie mam pojęcia jak ona ucieka :(
Jutro ok. 9:30 zabieram Laurę i Weronikę, ok. 9:40 jestem koło P.Basi po Basię i Kasię.
Anka - proszę - dogadaj się z Marią na dojazd.