Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, zajrzyjcie w takim razie na wątek - link podały Budrysek i Zofija. Gdzie jest ta przechowalnia? Czy to ten zakład Zieleń-Plan? Widziałyście psiaka?

Posted

Kasiu, zajrzyj, proszę, na podany wątek i napisz coś więcej na temat tego zakładu. Czy udzielą mi informacji, jeśli do nich zadzwonię? Czy jakaś organizacja zajęła się psem?

Posted

Psiaki jest ufny i wesoły mi mo po tym wypadku nadal ufa ludziom :)
W sumie nie mam ci się chwalić bo p.Basia widuje Cyre codzienie , ale ja znowu ja spotkałam najpierw na spacerku a potem przy płocie o jej jak ona się cieszy tylko puźniej piszczała za mną że idę juz :)

Posted

Mogłybyście wczesniej powiadamiać , jak nazwałyście psa .. bo potem są 2 imiona np. - ja go Farciarz nazwałam .
Jak jesteśmy w Z.plan , albo tutaj od razu w sobotę napisać.

Posted

Ja nie pamiętam Laura . ,Pewnie , jak zwykle bylam z Tygrysem ,albo z Hektorem .
No i robię ogłoszenia , a potem sa inne imiona.i bałagan:mad:

Posted

Plan na jutro taki ok. 16:15 jestem po Olę, ok. 16:20 po Laurę, 16:25 po Basię i Kasię (Kasiu - jesteś jutro?)
Laura- jutro ma też przyjechać p.Ala ze starszą córką Darią, będą otak o 16:40 na miejscu.
Anka pamiętaj o smyczach, bo może zabraknąć.