Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taaa byłam na działce i dostałam sms-a od P.Moniki :) Faduś adoptowany przez P.Marzenę:loveu: Dziewczyny pewnie nie wiedzą, że P. Marzena to siostra P.Moniki:) Normalnie mam kluchę w gardle z radości. Może coś P.Monika więcej napisze:) I właśnie rozmawiałam z P.Moniką - napisze co i jak :)

Posted

P.Monik już do mnie dzwoniła dziśaj i się pytałą czy przyjde pod biedromke żeby się z Fadem spotkać , ale niestety nie mogłam . A P.Moniko też niewiem czy jutro się spotkam z Fadem . Bedę strzasznie za nim tęsknić :placz: , ale mam nadzieje że jeszcze przyjedzie P.Marzena z nim do bolesławca :);)

Posted

Po całym dniu wrażen Faduś juz sobie śpi:)
Jest taki kochany, że aż trudno uwierzyć, cały dzien machał ogonuchem,reaguje na swoje imię no i Laura dobrze go nauczyłas siadać:)

Wyczesalismy go i kupiłysmy mu piekne szelki i smycz pod jego kolor i normalnie pięknie wygląda a jaki zadowolony:D
I co dziwne wogóle nie ciągnie na smyczy:)

Pani weterynarz oszacowała, że Fado ma 2 lata.

Trochę boi się ciemności, po schodach bardzo niepewnie chodzi, ale to się wszystkiego nauczy:)

Bylismy nawet dzisiaj w knajpie z nim pod parasolami i się zachowywał jak cywilizowany pies:)

Trochę łasuch z niego, ale po chwili jak mu nie damy smakołyków to się uspokaja, był taki zmeczony dziś, że spał na siedząco:)

Bardzo czujny jest, każdy szmer to od razu uszy nadstawia.
Bencia tj. siostra moja bardzo zadowolona i przeszczęsliwa:)

Jutro o 20 na Staroszkolnej tam koło p.Basi przyjdziemy z Fadem, bedzie P. Dorota i p. Basia-z psami, i Kasia- to P. Ania czy Laura jakbyscie chciały sie z Fadem pożegnać to jutro bedzie okazja własnie o tej 20-stej, bo Fado w sobote rano juz wyjezdza do Niemiec.

Wszystkie formalności ze strażą , książeczka i paszportem trwały 2,5 godz więc nawet w miarę poszło sprawnie:D

Chociaż cięzko było dzisiaj w zp- bo ja sie poryczałam, bo mi było Misia żal, że zostanie sam:/
A Benci tez było ciężko wybrac jednego z naszych łobuzów a reszte zostawić.
Ale musimy się cieszyć tym, ze chociaż Fado będzie miał super dom.

Na noc Fado bedzie sobie spał na strychu, ale strych jest zaraz obok naszych drzwi i własciwie dzieli nas tylko sciana:) Ale on nawet chyba woli tam być bo ma swiety spokoj przynajmniej no i na noc mu swiatło zostawimy zapalone a jakby się cos działo to napewno usłyszymy i nawet okno miotłą starą zabezpieczyłam, żeby se jakimś cudem nie otworzył:)

Póki co Fadus sobie siedzi cichutko, zobaczymy jak bedzie w nocy:)
No to chyba starczy szczegołów:)

Do jutra!!!!

Posted

Oj dzisiejszy dzień był pełen pozytywnych wrażeń:) Tak bardzo się cieszę, że nawet nie wiem co napisać. Fadulski - widać, że szczęśliwy :) Będę jutro:) Ciekawe jak Wam nocka minie.
Ania - co z tą Twoją komórką - nie mogłam się dodzwonić.

Posted

Przyjdę jutro na pewno:p. Bardzo się cieszę z każdego psiaka ,który opuści Z.plan.i trafi do dobrych ludzi. Faduś jest super psem :evil_lol:. Dorota , komórkę wyłączyłam , bo grzmiało trochę i zapomniałam włączyc :diabloti:.

Posted

a jak sie na jutro umawiamy a wisićskajnie i ucałujcie Fada o demnie i mam nadzieje że jeszcze przyjedzie do bolesławca w odwiedziny
[URL]http://www.prw.pl/articles/view/11394[/URL] to misiu ze swojim panne pewnie teskni

Posted

Fadulski jutro wyjeżdża:) Zupełnie inny psiak niż w zp. Trzymam kciukasy za podróż . BENCI DZIĘKUJEMY:loveu:
Laura - tak jak Kasia pisała - będę p P.Anię i Ciebie koło krzyża tak 9:45.
Mam nadzieję, że pogoda nie spłata figla.

Posted

Też uważam że się zmienił, niby jeden dzień a całkowicie inny psiak. Po wyczesaniu ma ładniejsze futerko, a co dopiero będzie po wykąpaniu- nawet se nie wyobrażam jak się zmieni po kąpieli.

Posted

To Bencia na pewno mi przesle fotki juz z Niemiec. A ja oczywiście je pokaże tutaj:)

Diego z Fadem się na dole spotkali i nie było walki. Diego zesztywniał ale sie na Fada nie rzucił, a potem się zaczął do Fada dobierać- chyba Kasia twoją suczkę od niego czuł:)

Dam znać jutro jak minęła podróż:)

Posted

[IMG]http://i124.photobucket.com/albums/p16/badmonique/fado2.jpg[/IMG]

Fadunio już piękny i pachnący:)
Dał się wykąpać, ciężko było go wsadzić do wanny , ale jak już wlazł to stał nieruchomo:)
Tyle emocji naraz:)