kasia8579 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Właśnie dzwoniła do mnie przed chwilą pani Dorota i powiedziała, że tamta pani wzięła Fada :) Ma już paszport wyrobiony. Quote
dorota k. Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Taaa byłam na działce i dostałam sms-a od P.Moniki :) Faduś adoptowany przez P.Marzenę:loveu: Dziewczyny pewnie nie wiedzą, że P. Marzena to siostra P.Moniki:) Normalnie mam kluchę w gardle z radości. Może coś P.Monika więcej napisze:) I właśnie rozmawiałam z P.Moniką - napisze co i jak :) Quote
Laura:) Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 P.Monik już do mnie dzwoniła dziśaj i się pytałą czy przyjde pod biedromke żeby się z Fadem spotkać , ale niestety nie mogłam . A P.Moniko też niewiem czy jutro się spotkam z Fadem . Bedę strzasznie za nim tęsknić :placz: , ale mam nadzieje że jeszcze przyjedzie P.Marzena z nim do bolesławca :);) Quote
badmonique Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Po całym dniu wrażen Faduś juz sobie śpi:) Jest taki kochany, że aż trudno uwierzyć, cały dzien machał ogonuchem,reaguje na swoje imię no i Laura dobrze go nauczyłas siadać:) Wyczesalismy go i kupiłysmy mu piekne szelki i smycz pod jego kolor i normalnie pięknie wygląda a jaki zadowolony:D I co dziwne wogóle nie ciągnie na smyczy:) Pani weterynarz oszacowała, że Fado ma 2 lata. Trochę boi się ciemności, po schodach bardzo niepewnie chodzi, ale to się wszystkiego nauczy:) Bylismy nawet dzisiaj w knajpie z nim pod parasolami i się zachowywał jak cywilizowany pies:) Trochę łasuch z niego, ale po chwili jak mu nie damy smakołyków to się uspokaja, był taki zmeczony dziś, że spał na siedząco:) Bardzo czujny jest, każdy szmer to od razu uszy nadstawia. Bencia tj. siostra moja bardzo zadowolona i przeszczęsliwa:) Jutro o 20 na Staroszkolnej tam koło p.Basi przyjdziemy z Fadem, bedzie P. Dorota i p. Basia-z psami, i Kasia- to P. Ania czy Laura jakbyscie chciały sie z Fadem pożegnać to jutro bedzie okazja własnie o tej 20-stej, bo Fado w sobote rano juz wyjezdza do Niemiec. Wszystkie formalności ze strażą , książeczka i paszportem trwały 2,5 godz więc nawet w miarę poszło sprawnie:D Chociaż cięzko było dzisiaj w zp- bo ja sie poryczałam, bo mi było Misia żal, że zostanie sam:/ A Benci tez było ciężko wybrac jednego z naszych łobuzów a reszte zostawić. Ale musimy się cieszyć tym, ze chociaż Fado będzie miał super dom. Na noc Fado bedzie sobie spał na strychu, ale strych jest zaraz obok naszych drzwi i własciwie dzieli nas tylko sciana:) Ale on nawet chyba woli tam być bo ma swiety spokoj przynajmniej no i na noc mu swiatło zostawimy zapalone a jakby się cos działo to napewno usłyszymy i nawet okno miotłą starą zabezpieczyłam, żeby se jakimś cudem nie otworzył:) Póki co Fadus sobie siedzi cichutko, zobaczymy jak bedzie w nocy:) No to chyba starczy szczegołów:) Do jutra!!!! Quote
Laura:) Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 A teraz kiedy nie ma Fada to Misiu jest sam w boksie i morzna go przenieść do inego boksu i wtedy da się tam Borysa . Niewiem jeszcze czy jutro przyjdę Quote
dorota k. Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Oj dzisiejszy dzień był pełen pozytywnych wrażeń:) Tak bardzo się cieszę, że nawet nie wiem co napisać. Fadulski - widać, że szczęśliwy :) Będę jutro:) Ciekawe jak Wam nocka minie. Ania - co z tą Twoją komórką - nie mogłam się dodzwonić. Quote
Natalia97 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ja wiedzialam ze fado bedzie mial super domek :eviltong::eviltong:laura na gg Quote
aanka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Przyjdę jutro na pewno:p. Bardzo się cieszę z każdego psiaka ,który opuści Z.plan.i trafi do dobrych ludzi. Faduś jest super psem :evil_lol:. Dorota , komórkę wyłączyłam , bo grzmiało trochę i zapomniałam włączyc :diabloti:. Quote
weronika12 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [COLOR=#000000][FONT=MS Shell Dlg 2]znany wesołek znalazł już własny domek - faduś[/FONT][/COLOR] Quote
Laura:) Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 a jak sie na jutro umawiamy a wisićskajnie i ucałujcie Fada o demnie i mam nadzieje że jeszcze przyjedzie do bolesławca w odwiedziny [URL]http://www.prw.pl/articles/view/11394[/URL] to misiu ze swojim panne pewnie teskni Quote
kasia8579 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ja jutro będę i Ania, mogłybyśmy jechać jutro z panią ? Quote
dorota k. Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Jasne, że Was zabiorę, tylko czekam na info jak z P.Moniką. Jak będę wiedziała to się umówimy. Quote
Laura:) Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 ok ja a ja moge przyjść koło pani Basi czy czekać koło biedronki tam gdzie czekaliśmy na P.Anie Quote
kasia8579 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Pani Dorota mówiła, że: o 9;35 będzie koło pani Basi zabierze p.Basię, mnie, Anie, Ewe . A potem będzie o 9;45 koło krzyża i zabierze panią Anie i Laurę. Quote
kasia8579 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Na dwie tury p.Dorota jedzie , wy jedziecie drugą turą. Quote
dorota k. Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Fadulski jutro wyjeżdża:) Zupełnie inny psiak niż w zp. Trzymam kciukasy za podróż . BENCI DZIĘKUJEMY:loveu: Laura - tak jak Kasia pisała - będę p P.Anię i Ciebie koło krzyża tak 9:45. Mam nadzieję, że pogoda nie spłata figla. Quote
kasia8579 Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Też uważam że się zmienił, niby jeden dzień a całkowicie inny psiak. Po wyczesaniu ma ładniejsze futerko, a co dopiero będzie po wykąpaniu- nawet se nie wyobrażam jak się zmieni po kąpieli. Quote
Laura:) Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Dobrze będe :) a weronika mi powiedział że jutro jej sie nie chce do psów i już raczej nie będzie chodzić bo jej sie nie chce Quote
badmonique Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 To Bencia na pewno mi przesle fotki juz z Niemiec. A ja oczywiście je pokaże tutaj:) Diego z Fadem się na dole spotkali i nie było walki. Diego zesztywniał ale sie na Fada nie rzucił, a potem się zaczął do Fada dobierać- chyba Kasia twoją suczkę od niego czuł:) Dam znać jutro jak minęła podróż:) Quote
dorota k. Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 Będę czekać niecierpliwie. Do jutra:) Quote
badmonique Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [IMG]http://i124.photobucket.com/albums/p16/badmonique/fado2.jpg[/IMG] Fadunio już piękny i pachnący:) Dał się wykąpać, ciężko było go wsadzić do wanny , ale jak już wlazł to stał nieruchomo:) Tyle emocji naraz:) Quote
aanka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 jaki śliczny lisiu:evil_lol:- kochane Fadziątko . Powodzenia i podziękowania dla siostry:Rose: :p:lol:. Szczęśliwej drogi :bye:........... Quote
dorota k. Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Nooo faktycznie wrażeń miał dużo . Teraz to czyścioch z niego:) Ciekawe czy już pojechali..... Quote
dorota k. Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Na stronie straży pokazało się zdjęcie Norki i że znaleziona 30 maja 2011 ( data której jeszcze nie było) Quote
Recommended Posts