Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kleszcze nie widziałąm na sobie i całe szczęście:) Jasne, że będę dodawała zdjęcia . Coś pozmieniali na portalu na którym to robię, więc trochę czasu mi to zajęło:oops:
Na początek Fado, Misio i Cezarek - mają z wczoraj tylko po jednym zdjęciu i to nieciekawym , postaram się o lepsze.

FADO

MISIO

CEZAREK

Posted

Fajne fotki :) A prosze pani mojemy koledze spodobał się Cazr i Batonik i jego rodzicom też . I chciałby przyjechać z tatą i je zobaczyć i tak na chwile , na spacer wyprowadzić i możliwe że któregoś zadoptuje .

Posted

Laura - byłoby super, gdyby któryś dobry domek znalazł:)
Jutro dalszy ciąg zdjęć:)
Aniu - jak jutro będziesz - daj proszę znać co tam słychać, a szczególnie - jak Misio.
A jak Hasia się miewa.

Posted

Wiem też mu proponowałam Cezarka spodobał mu się bardzo i jeszcze podoba mu się Batonik :):):):) A prosze pani on by mugł przyjść w środe lub w sobote zobaczyć te psiaki ?? A JAK SIĘ NA ŚRODE UMAWIAMY ?

Posted

W środę ma być też P.Basia. Nie wiem jak Monika. Ja mogę najwcześniej tak 16:20 - 16:30 i nie wiem ile kursów miałabym zrobić. To kto jeszcze może:cool3:

Zdjęcia c.d

raz jeszcze CYRKA

KAJTEK ten to jest fotogeniczny Chłopak:)

Posted

Misiu dostał dziś zastrzyk - antybiotyk . Oczko mu spuchło i zaropiało .:shake:. jutro przyjedzie wet. i go wezmą na zszycie tej rany . Ale łasił się do mnie biduś . Jesteśmy z p.Dorotą w kontakcie . i pilnujemy wszystkiego . Dolałam psiakom wody , bo nie wszędzie była:cool3:.. Milka zaczęłła płakać , ale potem się uspokoiły .Byłam w sklepie i wypatrzyłam konewkę zieloną za 10 zł. i szpachlę do kupek . - przyda się .

Posted

A co jutro idziemy do psów , przeciez wtorek .Chyba ,ze już na środę się umawiamy:evil_lol:. Dorota , mnie tato podrzuci , albo autobusem skoczę. Acha , Hasia wybiegała się dzisiaj w lesie - słucha się nawet nieżle. , ale i tak uważam zawsze , aby jakichś przeszkód nie było po drodze. Jest łakoma ,:diabloti: więc na smakołyki się najlepiej uczy. Siostra ciot. i jej mąż w fazie zastanawiania :cool3:. Ona by była skłonna ją wziać ,ale coś Michael nie bardzo:mad::diabloti:. No , zobaczymy ..............Wydaje mi się ,ze nie ma nawet skłonności do ucieczek , tak jak inne hasiory. Zrobiła się bardziej posluszna nawet . Ciężko by mi było się rozstawać :-(...........

Posted

Nie jutro nie :shake: Powoli umawiamy się na środę, bo nie wiem ile kursów mnie czeka.

Na środę, na środę :) Pewnie jakby mąż siostry ciot. ją zobaczył to by się zakochał.
A Hasia - nie wiadomo ile się błąkała i pewnie narazie ma dość gigantów.
Coraz bardziej się przywiązujecie do siebie.

Posted

Byłam dzisiaj u weta z Misio ma złożone szwy (będzie je miał około 10 dni) dostał antybiotyk o przedłużonym działaniu i ma założony kołnierz. Z okiem wszystko ok - tak mi powiedział wet. Jutro go zobaczymy.
Około 16:20 jestem koło P.Basi - Kasiu bądź koło P.Basi , a około 16:25-16:30 jestem koło P.Moniki. Laura bądź o określonej godzinie tam gdzie Ci pasuje - czyli około 16:20 koło P.Basi lub około 16:25 koło P.Moniki. Jak się Patryk zdecyduje to przyjadę po niego. P.Ania dojedzie.

Rozmawiałąm z Anią - leci z ogłoszeniami psiaków - trzymam kciukasy niech domki je wypatrzą:)