dorota k. Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Kleszcze nie widziałąm na sobie i całe szczęście:) Jasne, że będę dodawała zdjęcia . Coś pozmieniali na portalu na którym to robię, więc trochę czasu mi to zajęło:oops: Na początek Fado, Misio i Cezarek - mają z wczoraj tylko po jednym zdjęciu i to nieciekawym , postaram się o lepsze. FADO MISIO CEZAREK Quote
kasia8579 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ale Misiak na tym zdjęciu szczęśliwy. Każdemu psiakowi jęzor wystaje:evil_lol: Quote
dorota k. Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Taaa wczoraj było ciepło:) A tutaj CYRKA :) dziewuszka jak nie widzi aparatu to jest przeszczęśliwa. Do zdjęć dalej pozować nie chce Quote
Laura:) Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Fajne fotki :) A prosze pani mojemy koledze spodobał się Cazr i Batonik i jego rodzicom też . I chciałby przyjechać z tatą i je zobaczyć i tak na chwile , na spacer wyprowadzić i możliwe że któregoś zadoptuje . Quote
dorota k. Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Laura - byłoby super, gdyby któryś dobry domek znalazł:) Jutro dalszy ciąg zdjęć:) Aniu - jak jutro będziesz - daj proszę znać co tam słychać, a szczególnie - jak Misio. A jak Hasia się miewa. Quote
Natalia97 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 on moze raz tam psa wyprowadzil , ale mysle , zwe najlepszy bylby dla niego cezarek bo tomek lubi biegac a cezarek tez taki dżoging :cool3: Quote
Laura:) Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Wiem też mu proponowałam Cezarka spodobał mu się bardzo i jeszcze podoba mu się Batonik :):):):) A prosze pani on by mugł przyjść w środe lub w sobote zobaczyć te psiaki ?? A JAK SIĘ NA ŚRODE UMAWIAMY ? Quote
kasia8579 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Laura jeszcze do środy trochę czasu jest.A on już miał kiedyś psa ? Quote
Laura:) Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Nie !!!! Ale posiada wiedze i umie z nimi pracować Quote
Natalia97 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 nie powiedziala bym ze posiada wiedze , ale laura tam mieszka obok niego puki co to moze cos z tego bedzie ;) Quote
dorota k. Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 W środę ma być też P.Basia. Nie wiem jak Monika. Ja mogę najwcześniej tak 16:20 - 16:30 i nie wiem ile kursów miałabym zrobić. To kto jeszcze może:cool3: Zdjęcia c.d raz jeszcze CYRKA KAJTEK ten to jest fotogeniczny Chłopak:) Quote
kasia8579 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja mogę być w środę. Kajtek to straszna chudzina... Quote
aanka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Misiu dostał dziś zastrzyk - antybiotyk . Oczko mu spuchło i zaropiało .:shake:. jutro przyjedzie wet. i go wezmą na zszycie tej rany . Ale łasił się do mnie biduś . Jesteśmy z p.Dorotą w kontakcie . i pilnujemy wszystkiego . Dolałam psiakom wody , bo nie wszędzie była:cool3:.. Milka zaczęłła płakać , ale potem się uspokoiły .Byłam w sklepie i wypatrzyłam konewkę zieloną za 10 zł. i szpachlę do kupek . - przyda się . Quote
kasia8579 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Oj. Ale on musi cierpieć... Mam nadzieję, że szybko mu się zagoi. Quote
aanka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Pewnie Misiaczek dostał też zastrzyk p/ bólowy. Quote
dorota k. Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Musi się zagoić. Jutro będę dzwonić do weta. Dam znać wieczorem. Kasiu - zabiorę Cię jutro umówimy się o której. Aniu - a Ty dasz radę dojechać. Quote
aanka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 A co jutro idziemy do psów , przeciez wtorek .Chyba ,ze już na środę się umawiamy:evil_lol:. Dorota , mnie tato podrzuci , albo autobusem skoczę. Acha , Hasia wybiegała się dzisiaj w lesie - słucha się nawet nieżle. , ale i tak uważam zawsze , aby jakichś przeszkód nie było po drodze. Jest łakoma ,:diabloti: więc na smakołyki się najlepiej uczy. Siostra ciot. i jej mąż w fazie zastanawiania :cool3:. Ona by była skłonna ją wziać ,ale coś Michael nie bardzo:mad::diabloti:. No , zobaczymy ..............Wydaje mi się ,ze nie ma nawet skłonności do ucieczek , tak jak inne hasiory. Zrobiła się bardziej posluszna nawet . Ciężko by mi było się rozstawać :-(........... Quote
dorota k. Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 Nie jutro nie :shake: Powoli umawiamy się na środę, bo nie wiem ile kursów mnie czeka. Na środę, na środę :) Pewnie jakby mąż siostry ciot. ją zobaczył to by się zakochał. A Hasia - nie wiadomo ile się błąkała i pewnie narazie ma dość gigantów. Coraz bardziej się przywiązujecie do siebie. Quote
Laura:) Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 P.Doroto bym w środę mogłabym jechać z panią do psiakow Quote
badmonique Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja też będę w środę:) Byc może Patryk też, dam znac jutro smsem.Gocha nie może. Quote
dorota k. Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Laura - zabiorę Cie :) Monika - to daj znać jak z Patrykiem, bo dalej nie wiem ile razy jechać:) Quote
dorota k. Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Byłam dzisiaj u weta z Misio ma złożone szwy (będzie je miał około 10 dni) dostał antybiotyk o przedłużonym działaniu i ma założony kołnierz. Z okiem wszystko ok - tak mi powiedział wet. Jutro go zobaczymy. Około 16:20 jestem koło P.Basi - Kasiu bądź koło P.Basi , a około 16:25-16:30 jestem koło P.Moniki. Laura bądź o określonej godzinie tam gdzie Ci pasuje - czyli około 16:20 koło P.Basi lub około 16:25 koło P.Moniki. Jak się Patryk zdecyduje to przyjadę po niego. P.Ania dojedzie. Rozmawiałąm z Anią - leci z ogłoszeniami psiaków - trzymam kciukasy niech domki je wypatrzą:) Quote
Recommended Posts