Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, tu Ola!
W jakich dniach teraz jest wyprowadzanie, dalej soboty?
Jestem teraz na miejscu, ale tylko do weekendu, więc jak w inne dni też jest to może bym się przeszła pomóc ;)

Posted

Jasne Dziewczyny:) Jak nie będzie lało i nie będzie oberwania chmury to tak 16:20 - 16:25 jestem koło P.Basi :)
Aniu - dasz radę dojechać:cool3:. Nie wiem też jak Monika.

Posted

Aniu - dojedziesz....
Ola - będę jechała tamtędy z działki - bądź tam , gdzie zawsze wysiadałaś tak 16:15 - 16-20 - jak będę wyjeżdżała z działki - piknę. Laura - nie leć do P.Basi - zabiorę Cię koło kisku :) Czekaj tak 16:15.

Posted

ja już nie widzę nijak dla niego miejsca w Z>p:angryy::-(., może się skończyć w końcu zagryzieniem lub mocnym pogryzieniem . One nie mają jak odreagować stresu , za dużo i za ciasno...

Posted

Szkoda słów...
Albo mogli go dać też do Cyrki i Kajtka, lub do Leona i Misia.
Na bolec.info taka pani napisała: Dziś koło 13 w okolicach rynku biegał wystraszony psiak w typie owczarka niemieckiego-widać było,że pies kogoś szuka...żal było patrzeć na rozpacz zwierzęcia...Kolejna "zabawka" która się komuś znudziła...pewnie za kilka dni trafi do klatki w zieleń planie... - być może to ten.

Posted

Jutro chyba Fada wezmiemy to się zwolni jedno miejsce. :D:D:D

Na tym 3 zdjęciu Laura śmiesznie wyglądasz z Borysem jakbyś mu jakąs historię opowiadała i jakby go to nawet interesowało:P

Posted

Psy to jeszcze rozumiem, ale niektórzy lubia rozmawiac z roślinami:P
mam nadzieję, że w sobotę bedzie ten facet i , że będziemy mogli wziąć Boryska i Cygana na spacer, bo juz mi ich tak szkoda, że nie moge:/