Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może nie będzie mocno padać,:cool3: ... Murzynek już po zastrzykach , będzie przez 8 dni łykał tabletk i- dla odmiany -. na stawy . Cezarek ma oczko normalne już , ale krople dostaje jeszcze . :p .Upsiaków bez zmian . - jak przychodzę - szczekają , cieszą się , jak z nimi pobędę uspokajają się . . potem znów płacz - gdy się odchodzi :-(, ale na krótko - uciszają się za ok. 5 minut. :razz:, moze czują ,ze do nich wracamy w końcu .. :roll:.Straż przywiozła przy mnie malutką psinkę - czarną - podobną do pińczerka . - ma ok. 4 . mies. chyba .,dałam ją do Cezara i MISIA . - zobaczymy jutro jak się zaaklimatyzowała . . Przydałyby się Dorota fotki dla niej . ......Znów musiałam odgonić jakichś ludzi - bo na łańcuch chcieli i to na Cezarka się patrzyli :-(:-(- no - chyba psychicznie nie wydolę :shake:. nic nie możemy sprawdzić - jakby co .... to niesprawiedliwe .....

Posted

Ja za każdym razem jak jesteśmy w zp mam przy sobie aparat. Jutro też biorę. Zaglądałam na stronę sm - jest ta sunia o której Ania pisze ale bez zdjęcia i jest jeszcze szczeniaczek czarny - ciekawe, czy też do zp trafił.
Ania Ty najwięcej z psiakami jesteś - sama wiesz - jak to wygląda. Źle gdy nie wiemy do kogo trafiają, ale czasami też źle , gdy wiemy. Mam nr tel. do tej pani, która była zainteresowana Malutką w niedzielę. Jutro jak zrobimy zdjęcia czarnulki to do niej zadzwonię.

Posted

Natalia - dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że Ty tak daleko od Bolesławca się wyprowadziałaś. Cały czas myślałam, że gdzieś blisko:)

Dziewczyny szczeniaczce narazie nie robię ogłoszeń. Poczekamy do poniedziałku i zobaczymy jak z tą panią wyjdzie.

Posted

prosze pani jakbym mogla to bym przyjeżdżała ale 400km ? nie oplaca sie ale podobno prace mojego taty do wrocławia mają przenieść wiec bedzie blizej , ale podobno wiec nie dokonca wiadomo

Posted

kasia8579 napisał(a):
Ania spokojnie P.Monika przyjdzie w sobotę ze swoim pieskiem 'Diego - tak ma na imię , i będzie powoli przyzwyczajać ich do Siebie:razz::razz:

Dokładnie tak.
Przyjdziemy z Diegem w sobote, tylko, że Diego jest duży i silny:/
I w razie bezposredniego starcia Danio nie ma szans.
Dlatego to nie jest takie proste.bo nie można dopuścić, zeby Daniowi się coś stało:(
Ale będziemy próbować dalej :)

Posted

Jak pani nie wezimie Dania to mi się wydaje że danio powinien na spacerze w kagańcu byci bo pamiętacie jak Batonika tługo tyrzymał za ucho dopiero było trzeba go oblać wodą a jeśli przez przypadek na spacerze do tego dojdzie ?? Na spacerze nie ma sbytnio wody tylko kałóże ja bym dla bezpieczeństwa kagańec mu na spacery zakładała bo nigdy nie wiadomo !!