Laura:) Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Szkoda że nie zaiteresowała sie innym psem a jutro jak bedzie padać deszcze to nie idzemy do ZP czy idzemmy ???????? Quote
aanka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Może nie będzie mocno padać,:cool3: ... Murzynek już po zastrzykach , będzie przez 8 dni łykał tabletk i- dla odmiany -. na stawy . Cezarek ma oczko normalne już , ale krople dostaje jeszcze . :p .Upsiaków bez zmian . - jak przychodzę - szczekają , cieszą się , jak z nimi pobędę uspokajają się . . potem znów płacz - gdy się odchodzi :-(, ale na krótko - uciszają się za ok. 5 minut. :razz:, moze czują ,ze do nich wracamy w końcu .. :roll:.Straż przywiozła przy mnie malutką psinkę - czarną - podobną do pińczerka . - ma ok. 4 . mies. chyba .,dałam ją do Cezara i MISIA . - zobaczymy jutro jak się zaaklimatyzowała . . Przydałyby się Dorota fotki dla niej . ......Znów musiałam odgonić jakichś ludzi - bo na łańcuch chcieli i to na Cezarka się patrzyli :-(:-(- no - chyba psychicznie nie wydolę :shake:. nic nie możemy sprawdzić - jakby co .... to niesprawiedliwe ..... Quote
Laura:) Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Jutro ją wszyscy zobaczymy :) a jak jutro bedzie tak słabo padać to idzemy do zp Quote
Natalia97 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 znowu jakiś pies ja juz nie wytrzymuje tutaj tez pelno bezdomnych chodzi ale nie wiem czy jest schronisko a do warszawy komu by sie chcialo psy zawozić ? Quote
dorota k. Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Ja za każdym razem jak jesteśmy w zp mam przy sobie aparat. Jutro też biorę. Zaglądałam na stronę sm - jest ta sunia o której Ania pisze ale bez zdjęcia i jest jeszcze szczeniaczek czarny - ciekawe, czy też do zp trafił. Ania Ty najwięcej z psiakami jesteś - sama wiesz - jak to wygląda. Źle gdy nie wiemy do kogo trafiają, ale czasami też źle , gdy wiemy. Mam nr tel. do tej pani, która była zainteresowana Malutką w niedzielę. Jutro jak zrobimy zdjęcia czarnulki to do niej zadzwonię. Quote
aanka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 wszystko dziś czarno widzę :shake::-(......... Quote
dorota k. Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Czasami tak jest - też to mam - niestety.:shake: Musimy być silne - ONE NAS POTRZEBUJĄ. Quote
kasia8579 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Czyli już dwa psy nowe w zp ? jedna taka czarna , a drugiego nie ma zdjęcia na stronie sm ... Quote
dorota k. Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Nie wiem, czy druga (bo to dziewczynki) też do zp trafiła. Jutro zobaczymy. Źle przeczytałam na stronie sm - nie napisali jakiej płci jest szczeniaczek:shake::-( Quote
kasia8579 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 jak to pani Monika kiedyś napisała zaczynają się już ''nieudane prezenty gwiazdkowe'' Quote
aanka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Kasiu , tylko jedna suczka - szczeniaczek czarny jest nowa - dziś S.m przywiozła ją przy mnie ...... Quote
dorota k. Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Basia - chora, Monika - chora. Do jutra. Mam nadzieję, że pogoda dopisze. Quote
Laura:) Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 a ten czarny pies co jest w lecznicy to on jest zp czy wlaściel się zgłośł Quote
aanka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Laura , tego czarnego dużego psa nie ma w Z.P ..... Quote
dorota k. Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Natalia - dopiero dzisiaj się dowiedziałam, że Ty tak daleko od Bolesławca się wyprowadziałaś. Cały czas myślałam, że gdzieś blisko:) Dziewczyny szczeniaczce narazie nie robię ogłoszeń. Poczekamy do poniedziałku i zobaczymy jak z tą panią wyjdzie. Quote
Natalia97 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 prosze pani jakbym mogla to bym przyjeżdżała ale 400km ? nie oplaca sie ale podobno prace mojego taty do wrocławia mają przenieść wiec bedzie blizej , ale podobno wiec nie dokonca wiadomo Quote
Aniaa96 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 szkoda że ten pies się nie dogadywał z Daniem:-( Quote
kasia8579 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Ania spokojnie P.Monika przyjdzie w sobotę ze swoim pieskiem 'Diego - tak ma na imię , i będzie powoli przyzwyczajać ich do Siebie:razz::razz: Quote
Aniaa96 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 mama powiedziała żebym zapytała się babci o Cyrkówke albo Misia czy by nie chciała:razz: , porozmawiam z nią może by wzieła:p , ale jeszcze nie wiadomo Quote
badmonique Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 kasia8579 napisał(a):Ania spokojnie P.Monika przyjdzie w sobotę ze swoim pieskiem 'Diego - tak ma na imię , i będzie powoli przyzwyczajać ich do Siebie:razz::razz: Dokładnie tak. Przyjdziemy z Diegem w sobote, tylko, że Diego jest duży i silny:/ I w razie bezposredniego starcia Danio nie ma szans. Dlatego to nie jest takie proste.bo nie można dopuścić, zeby Daniowi się coś stało:( Ale będziemy próbować dalej :) Quote
Laura:) Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jak pani nie wezimie Dania to mi się wydaje że danio powinien na spacerze w kagańcu byci bo pamiętacie jak Batonika tługo tyrzymał za ucho dopiero było trzeba go oblać wodą a jeśli przez przypadek na spacerze do tego dojdzie ?? Na spacerze nie ma sbytnio wody tylko kałóże ja bym dla bezpieczeństwa kagańec mu na spacery zakładała bo nigdy nie wiadomo !! Quote
Recommended Posts