Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ulotki są jak najbardziej profesjonalne - tylko ich rozcinanie profesjonalne nie jest:)
Magada jest w Bolesławcu - nic nie trzeba wysyłać. Na miejscu możliwy odbiór:)

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A wogule po co weronika idzie przecież i tak nic nie chce mówić a nie bedzie trzymać psa bo już jest ustalone co i jak a po za tym chyba jak już
to jej tato by musiał ją przywieźć bo chba nie bedzie miejsca ????

Posted

Laura - jak my będziemy trzymać psiaki, to może przyda się ktoś do rozdawania ulotek np, być może będzie też potrzbny ktoś, kto będzie utrzymywał kontakt z P.Basią, która będzie na sali - a nami. Jak rodzice się zgadzają i Weronikę podwiozą - przecież może być z nami :)

Posted

Monika , wracaj do zdrowia :p.., ..Weronika - jak chce - to jak najbardziej niech przyjdzie - będzie nas więcej :evil_lol:.. Dorota - mój nr. domu 15 /1 . JA nawet sobie spodnie wyprałam :diabloti:..

Posted

Też pozdrawiamy WOŚP i trzymamy kciuki za pełne puszki :) Mam też wielką nadzieją, że wszystko będzie OK!
Ulotki - fajne.
Anka - nie wiem czy spodnie będą dalej czyste - jak będziemy brać pieski z kojców:evil_lol:
Natalia, nie wiem czy chcesz się spotkać ze mną czy z P.Anią.;)
Ja któregoś dnia na pewno chętnie się z Wami i waszymi psiakami zobaczę. Kasi suczki mam czasami okazję wygłaskać jak spotkam je na spacerze. Bruna to jeszcze widziałam jak był w zp, więc chętnie zobaczę jak wygląda teraz, a Laury suczkę to tylko na zdjęciu widziałam.

Posted

A ja sobie tak myślę, że lepiej chyba by było nie brać ich na ręce do samochodu, żeby zrobiły koło zp kupę bo potem jak tam zrobią to niewiadomo czy kupko zbieraczy ( wiadomo o co chodzi ) starczy ... :D:D:D:D:D:D:D

Posted

Zanim umieścimy się w samochodzie, to kawałek się z nimi przejdziemy aby kupki zrobiły:)
Do zobaczenia Dziewczyny:) Pamiętajcie o misce, kagańcu i akcesoriach do kupek.