Natalia97 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 musza miec jakies boksy czy cos takiego bo odrazu psow nie daja do zp :cool3: Quote
dorota k. Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Pani nie wzięła szczeniaczki. P.Ania była tam od 13-tej, a ta pani się nie pokazała. Dopiero koło 14-tej udało mi się do niej dodzwonić - powiedziała, że dopiero wróciła zcórką od lekarza i córka dostała skierowanie na testy, bo jest podejrzenie, że ma alergię na sierść. Psiaka nie wezmą:shake: Te szczeniaczki są w zp.:-(, ale to już wszystko P.Ania napisze, bo ona tam codziennie jest. Ja rozmawiałam z nią tylko przez telefon. Quote
aanka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Niestety pani nie zjawiła się w Z.P , , czekałam od 13-ej. :cool3:. Zadzwoniła potem p.Dorota , ponoc ta pani nie moze jej wziąć - ktos ma uczulenie na sierść psa :mad::shake:.Jak przyszłam to zczeniaczki już były w boksie , gdzie daliśmy Dania :cool3:. , Dania dali znów do Batonika :shake:, ale na razie jest spokój .. ...3 pierwsze boksy są rozebrane całkiem , bez psów :cool3:. , mało na zawał nie padłam , jak to zobaczyłam:angryy: :shake:. Murzynek i Astek siedzą z tyłu , obok nich kajtek razem z Boryskiem , uspokoiłam się nieco , jak je usłyszałam . ..Psy będą przenoszone na Kosciuszki , ale nie wszystkie od razu - nie wiem kiedy i jak to zrobią .. grunt ,ze nie wywozą ich do jakichś schronisk:shake: . Będę w tygodniu chyba codziennie.... w Z.P , to się zorientuję lepiej .... Wet. był też - szczeniaczki sa zaczipowane i malutka czarna też ..zrobiłam im schronienie prowizoryczne - to się wtulą w siebie . i słomę . - piękne są - dwie suczk ii samczyk śliczny . Trzeba im ogłoszenia porobić - nie wiem , jak mój aparat fotogr. - musze sprawdzić . Cerber jest w Niemczech - pojechał ze swoją panią - dzwoniła do mnie dzisiaj - . .Będziemy z P. D orotą czuwać ....... Quote
Natalia97 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 pani aniu a tam gdzie maja przenosic schronisko to jest miejsce do wyprowadzania psow ? Quote
aanka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Nie wiem , jak tam jest , ale jakoś sobie poradzimy ........ Quote
Natalia97 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ale muszą to przenosić ? i tak właściwie to po co to przenoszą ? Quote
Laura:) Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 OMG bez przesady z tymi boksami ich chba ........... Quote
Laura:) Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 :placz:Kajtek i Borys razem w klatce przecież oni mogą w każdej chwili się pogryzić a Batonik z Daniem:placz::placz: A psiaki przenoszą na kościuszki przecież tam nie bedzie zbytnio gdzie wyprowadzać przesadzili :angryy: chba prezydent niewie co się dzieje w ZP normalnie :mad: Bez przesady :angryy::angryy: Quote
Laura:) Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 :angryy:No właśnie psy powiny tam zostać a pani powina dostać klucze i przynajmniej połowa zp powina byc przytułku przecież jak zp się przeniesie a psiaki zostaną to można kojce dobudować PSY POWINY ZOSTAĆ to tylko Świadczy o prezydecie że jest nieodpowiedzialny !! Po co teraz na zime budowali tą fątane na ryku mogli te pieniądze przeznaczyć na przytułek dla psiaków z ZP !! Quote
Laura:) Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Laura:) Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 A NA KOSICIUSZKI BEDA BOKSY I GDZIE BEDZIEMY WYPROWADZAĆ PSIAKI ????????????? i DOKŁADNIE NA JAKIEJ ULICY ???? Quote
Natalia97 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 to wszystko jest bez sensu przeciez pamietam jak kajtek sie gryzl z borysem to krew leciala a tylko sie lekko stykneli a w boksach ? przeciez oni sie tam zjedza Quote
Laura:) Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Nata ty niewiesz jak ja z pania dorota lalismy dania tak dlugo trzymał batona za uch że aż krwawił dopiero było trzeba oblac wodą Quote
Natalia97 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 laura na gg' dostałas zdjecie odemnie ?> znaczy z mojego taty fona ;d Quote
aanka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 wIECIE CO , JA zupełnie nie znam tamtejszych terenów .. muszę się przejechać chyba . .. ,aby sprawdzić :cool3:. Myślę ,ze Borys z Kajtkiem ustaliły już hierarchię w boksie - tak robia zawsze psy - silniejszy ma wtedy pierwszy dostęp do misk ii itd. , tam maja 2 miski osobne . z jedzeniem . , nie zauważyłam , aby na siebie warczały , lub coś w tym stylu . . Kajtek trzyma się bardziej z boku . niestety w schroniskach też tak jest - dlatego dobiera się psy - aby był jak najmniej bójek w boksach , czasem nie da się ich uniknąć , gdy brak miejsc np. .. Im mniejszy boks . i im więcej psów tym gorzej . Poza tym to jest nowe miejsce dla nich obu - razem zostały przeniesione - więc są jakby na takich samych zasadach - nie muszą walczyć - mam nadzieję ... . Jak Misiu był z Borysem - Borys go przytrłoczył do ziemi i pokazał mu , ze jest silniejszy i Misiu musiał się podporządkować ... bo jest słabszy i starszy ....... Quote
Natalia97 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 a kto tam jest "wodzem" u kaitka i borysa ? Quote
kasia8579 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Nie wszystkie psy na Kościuszki przeniosą ? ? a co z resztą ? ;( Quote
Natalia97 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 normalnie laura po polsku im mniej psow tym lepiej i tak juz jest ...... Quote
Laura:) Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 A z kąd wiesz psow nie mogal rozdzielic bo jak bysmy tam chodzily i wyprowadzaly ???????? Quote
Laura:) Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 A dokładnie to w marcu pedzie przeniesione ciakwe jak przeniosom tygrysa a dokładny adrez to jaki jest tam gdzie beda przewozić Quote
kasia8579 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Laura kto takie rzeczy ma wiedzieć? zadajesz dziwne pytania Quote
Natalia97 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 dokladny adres powinien juz ktos znac .... Quote
dorota k. Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Nowe zp będzie prawie na samym końcu ul.Kościuszki. Po lewej stronie jest zjazd na żwirownię i tam widać taką niebieską halę - to tam. Terenu spacerowego jest dużo, ale też sporo ludzi chodzi tam z pieskami. Na pewno jest to dalej niż obecne zp. Quote
Recommended Posts