Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani nie wzięła szczeniaczki. P.Ania była tam od 13-tej, a ta pani się nie pokazała. Dopiero koło 14-tej udało mi się do niej dodzwonić - powiedziała, że dopiero wróciła zcórką od lekarza i córka dostała skierowanie na testy, bo jest podejrzenie, że ma alergię na sierść. Psiaka nie wezmą:shake: Te szczeniaczki są w zp.:-(, ale to już wszystko P.Ania napisze, bo ona tam codziennie jest. Ja rozmawiałam z nią tylko przez telefon.

Posted

Niestety pani nie zjawiła się w Z.P , , czekałam od 13-ej. :cool3:. Zadzwoniła potem p.Dorota , ponoc ta pani nie moze jej wziąć - ktos ma uczulenie na sierść psa :mad::shake:.Jak przyszłam to zczeniaczki już były w boksie , gdzie daliśmy Dania :cool3:. , Dania dali znów do Batonika :shake:, ale na razie jest spokój .. ...3 pierwsze boksy są rozebrane całkiem , bez psów :cool3:. , mało na zawał nie padłam , jak to zobaczyłam:angryy: :shake:. Murzynek i Astek siedzą z tyłu , obok nich kajtek razem z Boryskiem , uspokoiłam się nieco , jak je usłyszałam . ..Psy będą przenoszone na Kosciuszki , ale nie wszystkie od razu - nie wiem kiedy i jak to zrobią .. grunt ,ze nie wywozą ich do jakichś schronisk:shake: . Będę w tygodniu chyba codziennie.... w Z.P , to się zorientuję lepiej .... Wet. był też - szczeniaczki sa zaczipowane i malutka czarna też ..zrobiłam im schronienie prowizoryczne - to się wtulą w siebie . i słomę . - piękne są - dwie suczk ii samczyk śliczny . Trzeba im ogłoszenia porobić - nie wiem , jak mój aparat fotogr. - musze sprawdzić . Cerber jest w Niemczech - pojechał ze swoją panią - dzwoniła do mnie dzisiaj - . .Będziemy z P. D orotą czuwać .......

Posted

:placz:Kajtek i Borys razem w klatce przecież oni mogą w każdej chwili się pogryzić a Batonik z Daniem:placz::placz: A psiaki przenoszą na kościuszki przecież tam nie bedzie zbytnio gdzie wyprowadzać przesadzili :angryy: chba prezydent niewie co się dzieje w ZP normalnie :mad: Bez przesady :angryy::angryy:

Posted

:angryy:No właśnie psy powiny tam zostać a pani powina dostać klucze i przynajmniej połowa zp powina byc przytułku przecież jak zp się przeniesie a psiaki zostaną to można kojce dobudować PSY POWINY ZOSTAĆ to tylko Świadczy o prezydecie że jest nieodpowiedzialny !! Po co teraz na zime budowali tą fątane na ryku mogli te pieniądze przeznaczyć na przytułek dla psiaków z ZP !!

Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

wIECIE CO , JA zupełnie nie znam tamtejszych terenów .. muszę się przejechać chyba . .. ,aby sprawdzić :cool3:. Myślę ,ze Borys z Kajtkiem ustaliły już hierarchię w boksie - tak robia zawsze psy - silniejszy ma wtedy pierwszy dostęp do misk ii itd. , tam maja 2 miski osobne . z jedzeniem . , nie zauważyłam , aby na siebie warczały , lub coś w tym stylu . . Kajtek trzyma się bardziej z boku . niestety w schroniskach też tak jest - dlatego dobiera się psy - aby był jak najmniej bójek w boksach , czasem nie da się ich uniknąć , gdy brak miejsc np. .. Im mniejszy boks . i im więcej psów tym gorzej . Poza tym to jest nowe miejsce dla nich obu - razem zostały przeniesione - więc są jakby na takich samych zasadach - nie muszą walczyć - mam nadzieję ... . Jak Misiu był z Borysem - Borys go przytrłoczył do ziemi i pokazał mu , ze jest silniejszy i Misiu musiał się podporządkować ... bo jest słabszy i starszy .......

Posted

Nowe zp będzie prawie na samym końcu ul.Kościuszki. Po lewej stronie jest zjazd na żwirownię i tam widać taką niebieską halę - to tam. Terenu spacerowego jest dużo, ale też sporo ludzi chodzi tam z pieskami. Na pewno jest to dalej niż obecne zp.