Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak ,tylko S.M zawsze mówi ,ze do dobrego domu:-(:cool3:...........moż e ja panikuje , ale tak by się marzyło , zeby nasze psole dobrze trafiały zawsze........ale by było fajnie ,zwłaszcza ,ze to nie łatwy przypadek -ten nasz kochany Aduś...

Posted

Murzynek dostał zastrzyki , , a Cezar - najważniejsze . ze nie ma uszkodzonej rogówki , ma krople do oczu na razie . zobaczymy w tyg. jak się leczenie uda - będe jutro też w Z.P. Był też facet - b. przyjemny , młody - pytał się o mniejszego pieska - poleciłam Cezarka , albo Malutką ......Zastanowi się .:razz:

Posted

Super, że będziesz. Szkoda, że ja w tygodniu nie mogę. Ta babka co była zainteresowana Malutką nie odezwała się:shake:
Aniu podam jeszcze na pw nr P.Heleny. Jakby Ci się udało na miejscu ustalić co z sobotą, to ja koło czwartku do niej zadzwonie.

Posted

Może coś się ruszy z psiakami. Może ulotki pomogą. Narazie nikt nie dzwoni.
Dzisiaj na bolec info wygasają ogłoszenia psiaków. Zrobię jeden, dwa dni przerwy i będę próbowała zrobić tak jak mówiłam w niedzielę -czyli na forum. Może to coś da.

Posted

a gdzie to było pani doroto z panią byśmy sie spotkały ;)[/QUOTE]

Natalia, jak już zrobi się cieplej i dzień będzie dłuższy, to może na jakiś spacer z naszymi psiakami pójdziemy?:)

Posted

oczywiście pani doroto myśle ze nawet kasia by poszla brunus chcetnie pobylby z psiakami tutaj nie moze bo sa male a do tych duzych boje sie podejsc ... a wiadomo jakie sa yorki szczekaja tylko i sie rzucaja

Posted

Tak, ale dzięki szpiegom takim ja Anka i Ty może coś uda się dowiedzieć:lol:

Natalia - jasne, że widziałam Bruna:) Też z nim na spacer chodziłam jak był jeszcze w zp.:) I bardzo cieszy nas, jak wiemy do kogo psiak trafił i że jest mu dobrze:)

Posted

Witajcie!

Cieszę się ze spotkania i mam nadzieję, że coś z niego wyniknie. Jednocześnie mam nadzieję, że uda nam się szybko spotkać i pogadać. Że tak powiem... bardzo chcę pomóc, trochę pomóc mogę, ale niebardzo wiem jak. Musimy się spotkać i pogadać.

Co do ogłoszeń na bolcu - dajcie mi znać, ja jestem pracownikiem bolec.info - opublikuje tekst również, ogląda je więcej osób niż ogłoszenia.

Posted

Bardzo chętnie się spotkamy i porozmawiamy - dzięki :lol::p, dla nas ta pomoc jest b. cenna ;).., pozdrawiamy i czekamy na szcześliwe adopcje naszych kochanych podopiecznych .....

Posted

Wiecie co jednak dopadł mnie taki dziwny niepokój.
Się trochę przyzwyczaiłam do Adka, w końcu 4 tyg z rzędu miałam go na spacerze, to połowa mojego stazu wyprowadzacza:)( to nic,że potem pół niedzieli mnie reka bolała, bo tak wariat ciągnął:P), polubiłam go, a teraz nie wiem co z nim sie dzieje.A jak go ktos wziął na łancuch???Cholera,jakie beznadziejne to jest wszystko, dlaczego my nie możemy mieć informacji na temat tych niby adopcji!:/;/ Albo chociaż jakaś jedna zaufana osoba żeby miała wgląd do danych osób które biorą pieski.
A ktos próbował rozmawiać załóżmy z komendantem strazy miejskiej w tej sprawie?

Posted

Dziś wydrukowałam ok 300 ulotek tych z wierszykiem.Mam takie cudo w pracy-gilotynkę i są pieknie równiutko pocięte:)
Będe rozdawać na miescie w sklepach, na klatkach.Na słupach.Gdzie się da.
Ktos pomoże? Bo sporo tego:)To by się jakieś rewiry porobiło.
Im więcej osób wie o zp- tym wieksza szansa na dom dla piesków.

Posted

To dobrze ze ktoś wzią Adka przynajmniej jeden boks jest wolny a już coś wiadomo co z ty czarny psem w lecznicy ????? Bo wraźe czego mamy przecież wolny boks